- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aaaaa dur bakim sen sürekli bakıyorsan sana hep oyle geliyordur gecen gunku resminde uzama bariz goruluyorduBilmiyorum bana mi uzamadi gibi geliyor anlamaidm ya
Resim ekledimmmmmmmAaaaa dur bakim sen sürekli bakıyorsan sana hep oyle geliyordur gecen gunku resminde uzama bariz goruluyordu
Gayet iyi sen niye uzuluyonki bence guzel uzamis sacin bakımlara devamResim ekledimmmmmmm
Canım turplu su faydasını ara verdikten sonra görebilirsinEki Görüntüle 1703549 ilki 12kasim ikincisi 30 kasim 18 günde bu kadarcikkkk
Banada niyeyse uzamior gibi geliyo ekke bakalim seninki nasil olacak turba başlayalı benimde ayin 10 da bir ay olacak daha1 cmden biraz fazla uzamış normal bi uzama aslındabenim saçım bu kadar bile uzamıyodur 13 gün sonra resim atıcam bakalım
Bakimlara devam ediyorum da yiliyo insan bazen :))Gayet iyi sen niye uzuluyonki bence guzel uzamis sacin bakımlara devam
Haftaya perşembe son kürü yapip ara vericem 15 gun felan bakalim be olacak o resimlerde ilk basladigim zaman ve dunki hali yani 18 gun olmus baslayali 12sinde ay doluyo o zaman da eklicem resimCanım turplu su faydasını ara verdikten sonra görebilirsinturplu su öncesi sonrası fotoğrafla mutlaka biz de görelim ;-) benim de soğan küründe altıncı kür uzadığını hissediyorum ama yine de ayda iki cm cik uzuyor
Benimki baya yavaş uzayan bi yapi demekki :))Her sayın yapısı uzaması farklıdır bence iki cm bile güzel yaza bayağı uzarr
aynen ya 1-2 hafta ara vermek iyi geliyor.Bakimlara devam ediyorum da yiliyo insan bazen :))
Bakimlara devam ediyorum da yiliyo insan bazen :))
daha önce kullandınmıTurp suyu 7.kur tamamlandii:)))
Kahkul kestirmeyi düşünüyorum ama cookkkk kararsizimmm
Uzayinca kestiresim geliyo kestirince pisman oluyorum ama kullandimm daha once ozeldenr esim atacam sanadaha önce kullandınmı
tmm canım beklıyorum .kestirmekmi dedin duymamış olayımUzayinca kestiresim geliyo kestirince pisman oluyorum ama kullandimm daha once ozeldenr esim atacam sana
Kahkul yani :)tmm canım beklıyorum .kestirmekmi dedin duymamış olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?