hah tmm ona ızın var canım
Canim benmi yanlış görüyorum uzama yok gibi sadece katlarinda var boyunda goremedim.acaba cekimden dolayimiBir aylık bakım sonucumm7.soğan kürü de bitti bakım uzama konusunda cidden cok iyi soğan kürü..
Ohhh cok iyi o zmn ama daha gur duruyorUzama iki parmakcık canım çekim uzaklığından kaynaklanıyor muhtemelen
Bir aylık bakım sonucumm7.soğan kürü de bitti bakım uzama konusunda cidden cok iyi soğon kürü..
Soğan suyunun içine zeytinyağı ve bademyağı kattım üç hafta oldu henüz soğan kürüne başlayalıOhhh cok iyi o zmn ama daha gur duruyorsadece sogan kurumu yaptin yag bskimlari yapmadinmi
Kız ıcınde kalacağına denemış oldun sen prozınce gerı don canım egzamayada ıyı gelıyormuydu oRestorexle ilgili yorumu mu yapicamm kesinlikle yumuşatmak ve uzatmak adina bisey göremedim başkasında ise yarayabilir ama ben hic memnim kalmadim. Birinci kutu bitmek uzere tabikide bi iki yikama daha yapip diger kutuyu oldugu gibi çöpe atacagim prozinc kullandığım ve hic bir bakim yapdigim zamanlardaki uzama hizi bundan daha iyiydi kesinlikle prozince geri dönycem. Keske hic kullaanmasaydim boşuna zaman kaybettim. Aciyorum.kaybettigim zamana.
Kız ıcınde kalacağına denemış oldun sen prozınce gerı don canım egzamayada ıyı gelıyormuydu o
Ya okulda bı bayan arkadaş sacları ınce telli yağlı dokuluyo ve egzama var ıyı gelırmıkı onereyım dedımEvet canim.bi arkadaş egzamasi icin kullaniyo yeşil olanını bi iki yikamada yapmiyorum koydum.copee oh kurtuldum 1.5 ay kullandim
Yesil olanı denesin canmYa okulda bı bayan arkadaş sacları ınce telli yağlı dokuluyo ve egzama var ıyı gelırmıkı onereyım dedım
Bence hepsinde verilr canim ya saçın dinlenmeye ihtiyacı varkızlar bişey soracağım.. soğan küründe dinlenme süresi verıyor muyuz napsam karar veremeedim bi öneriye ihtiyacıımm var
Valla bılemedımkı bende bı yapıp bı yapmıyorun bugunkunude unuttumkızlar bişey soracağım.. soğan küründe dinlenme süresi verıyor muyuz napsam karar veremeedim bi öneriye ihtiyacıımm var
Benim gibi misafirim var soğan kurumu yaptım :)) sac bu misafiri dinlermiTurp suyu 9.kur evdeki misafire rağmen kafamdaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?