Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Bir aylık bakım sonucumm 7.soğan kürü de bitti bakım uzama konusunda cidden cok iyi soğan kürü..

Eklentiler

• IMG_20151203_224933.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 73
Restorexle ilgili yorumu mu yapicamm kesinlikle yumuşatmak ve uzatmak adina bisey göremedim başkasında ise yarayabilir ama ben hic memnim kalmadim. Birinci kutu bitmek uzere tabikide bi iki yikama daha yapip diger kutuyu oldugu gibi çöpe atacagim prozinc kullandığım ve hic bir bakim yapdigim zamanlardaki uzama hizi bundan daha iyiydi kesinlikle prozince geri dönycem. Keske hic kullaanmasaydim boşuna zaman kaybettim. Aciyorum.kaybettigim zamana.

Kız ıcınde kalacağına denemış oldun sen prozınce gerı don canım egzamayada ıyı gelıyormuydu o

Evet canim.bi arkadaş egzamasi icin kullaniyo yeşil olanını bi iki yikamada yapmiyorum koydum.copee oh kurtuldum 1.5 ay kullandim
Ya okulda bı bayan arkadaş sacları ınce telli yağlı dokuluyo ve egzama var ıyı gelırmıkı onereyım dedım

kızlar bişey soracağım.. soğan küründe dinlenme süresi verıyor muyuz napsam karar veremeedim bi öneriye ihtiyacıımm var

kızlar bişey soracağım.. soğan küründe dinlenme süresi verıyor muyuz napsam karar veremeedim bi öneriye ihtiyacıımm var
Valla bılemedımkı bende bı yapıp bı yapmıyorun bugunkunude unuttum ( ama verilır gıbı sankı

Artık saç topiklerini ezberledim. Herkesten medet umuyorum :-(
Bugün dax yaptım ilk defa. 2 günde bir yapayım diyorum. Ancak toparlanır saçım. Akşamda lavanta kürünü yapacağım. İçilenini. Offf çok pişmanım röfle yaptırdığıma. Nasıl uzayıp toparlayacak bu saç. Dökülüyor da. Bazen ağlayasım geliyor. Mahvettim saçlarımı.

Saclarin yandimii kestirdinmi yanan yerlerii malesef cok uzucu bi durum benimde seneler once gelmisdi basima suan sadece boya var saclsirmda açıcı yok ama o bile yıpratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…