Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Canim uzulme örneği benim tüm saçım dipten yandi bakimlarla uzatip kestir eğer yaniksa

Canim uzulme örneği benim tüm saçım dipten yandi bakimlarla uzatip kestir eğer yaniksa
Yanma yok bende ya da ben yok sanıyorum bilmiyorum :-( saçlarım röfleden sonra aşırı yıprandı. Islaklen uzuyor ve açılması mümkün olmayan düğümler oluşuyor. Omzumun biraz altında. Sinameki yaptım 6 kür çok döktü bıraktım. Kısa kestirmek istemiyorum sadece eşime azıcık ucundan kırıklarını aldırıyorum. İnşallah dax işe yarar sizim topiği inceledim yine iyi kurtarmışsınız saçlarınızı. Kuaför ne dedi saçlarınızı görünce.

canım uzulme ama ıslakken uzuyorsa yakmıssın saçını.benyandıktan sonra 1.5 ay dıplerımın yarıklığını tedavı etmekle uğraştım 2 ay sonrada keratın bakımı yaptım yıkatmak ıcın kuaföre gittim kadın yıkama setinde ayyyyyyy bu saç kopup elıme yapısıyor demişti ağaca dokunuyormussun gibiydi kuruyken ıslakkende hamur kıvamı banyoda bırsuru kopmış saç elımde kalıyordu

keratınlı ürünler kullan canım keratın yukleme yaptırabılırsın

Geçmiş olsun ikimizeds olan oldu artık tabi me yapalım :-(

Ama ben kendimi büyük bi boslukta hissedicem yaa bakım yapmazsamm :)) ole alismisim ki eheheh :))) 2 hafta iki yil gibi gelir artik iki aydir durmadan yapiyorum

Seninki ara vermeden tam gaz :)) neyse duruma gore bakalim iki hafta düşünüyorum iki aydir yapıyorum ya ondan biraz dinlensin
Ben 15 tatılde mola vercem coğu kışı turp sınamekı havuç gıbı kurlerden sonra 2 hafta ara veriyor o ara daha çok uzuyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…