- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canim uzulme örneği benim tüm saçım dipten yandi bakimlarla uzatip kestir eğer yaniksaArtık saç topiklerini ezberledim. Herkesten medet umuyorum :-(
Bugün dax yaptım ilk defa. 2 günde bir yapayım diyorum. Ancak toparlanır saçım. Akşamda lavanta kürünü yapacağım. İçilenini. Offf çok pişmanım röfle yaptırdığıma. Nasıl uzayıp toparlayacak bu saç. Dökülüyor da. Bazen ağlayasım geliyor. Mahvettim saçlarımı.
Yanma yok bende ya da ben yok sanıyorum bilmiyorum :-( saçlarım röfleden sonra aşırı yıprandı. Islaklen uzuyor ve açılması mümkün olmayan düğümler oluşuyor. Omzumun biraz altında. Sinameki yaptım 6 kür çok döktü bıraktım. Kısa kestirmek istemiyorum sadece eşime azıcık ucundan kırıklarını aldırıyorum. İnşallah dax işe yarar sizim topiği inceledim yine iyi kurtarmışsınız saçlarınızı. Kuaför ne dedi saçlarınızı görünce.Canim uzulme örneği benim tüm saçım dipten yandi bakimlarla uzatip kestir eğer yaniksa
Aynen canim dinlemez gününü aksatmadan yapmam lazim ara vericem iki hafta çünkü :)Benim gibi misafirim var soğan kurumu yaptım :)) sac bu misafiri dinlermi
Aynen canim dinlemez gününü aksatmadan yapmam lazim ara vericem iki hafta çünkü :)[/QUOTE
o arada uzama ınanılmaz olcak gör bak
canım uzulme ama ıslakken uzuyorsa yakmıssın saçını.benyandıktan sonra 1.5 ay dıplerımın yarıklığını tedavı etmekle uğraştım 2 ay sonrada keratın bakımı yaptım yıkatmak ıcın kuaföre gittim kadın yıkama setinde ayyyyyyy bu saç kopup elıme yapısıyor demiştiYanma yok bende ya da ben yok sanıyorum bilmiyorum :-( saçlarım röfleden sonra aşırı yıprandı. Islaklen uzuyor ve açılması mümkün olmayan düğümler oluşuyor. Omzumun biraz altında. Sinameki yaptım 6 kür çok döktü bıraktım. Kısa kestirmek istemiyorum sadece eşime azıcık ucundan kırıklarını aldırıyorum. İnşallah dax işe yarar sizim topiği inceledim yine iyi kurtarmışsınız saçlarınızı. Kuaför ne dedi saçlarınızı görünce.
ıyı yapmıssın canım daha az kımyasal hiç olmazsaBu arada prozince geri döndüm
keratınlı ürünler kullan canım keratın yukleme yaptırabılırsınYanma yok bende ya da ben yok sanıyorum bilmiyorum :-( saçlarım röfleden sonra aşırı yıprandı. Islaklen uzuyor ve açılması mümkün olmayan düğümler oluşuyor. Omzumun biraz altında. Sinameki yaptım 6 kür çok döktü bıraktım. Kısa kestirmek istemiyorum sadece eşime azıcık ucundan kırıklarını aldırıyorum. İnşallah dax işe yarar sizim topiği inceledim yine iyi kurtarmışsınız saçlarınızı. Kuaför ne dedi saçlarınızı görünce.
Geçmiş olsun ikimizeds olan oldu artık tabi me yapalım :-(canım uzulme ama ıslakken uzuyorsa yakmıssın saçını.benyandıktan sonra 1.5 ay dıplerımın yarıklığını tedavı etmekle uğraştım 2 ay sonrada keratın bakımı yaptım yıkatmak ıcın kuaföre gittim kadın yıkama setinde ayyyyyyy bu saç kopup elıme yapısıyor demiştiağaca dokunuyormussun gibiydi kuruyken ıslakkende hamur kıvamı banyoda bırsuru kopmış saç elımde kalıyordu
Bakımlarla duzeltırsın canım cokmu yıpranmış bölümGeçmiş olsun ikimizeds olan oldu artık tabi me yapalım :-(
Çok yıprandı. İnşallah düzelecek. Kırık dolu mat süpürgeye benziyor.Bakımlarla duzeltırsın canım cokmu yıpranmış bölüm
Hındıstan cevızını onerırım bırde yoğun nemlendırıcı sac ürünler kullan canımÇok yıprandı. İnşallah düzelecek. Kırık dolu mat süpürgeye benziyor.
Bidaha ne restorex ne hunca care denesem otaciyi denicem baskada denememıyı yapmıssın canım daha az kımyasal hiç olmazsa
Benimde elimdeki sampuanlarim bittiğinde otacinin sülfatsız sampuanini denemek istiyorumBidaha ne restorex ne hunca care denesem otaciyi denicem baskada denemem
Eeee bir hafta ara ver sendeAma ben kendimi büyük bi boslukta hissedicem yaa bakım yapmazsamm :)) ole alismisim ki eheheh :))) 2 hafta iki yil gibi gelir artik iki aydir durmadan yapiyorum
Aralar 2 hafta olmuyomuyduuEeee bir hafta ara ver sende
Bılemedımkı canımAralar 2 hafta olmuyomuyduu
Seninki ara vermeden tam gaz :)) neyse duruma gore bakalim iki hafta düşünüyorum iki aydir yapıyorum ya ondan biraz dinlensinBılemedımkı canım
Ben 15 tatılde mola vercem coğu kışı turp sınamekı havuç gıbı kurlerden sonra 2 hafta ara veriyor o ara daha çok uzuyor sanırım.Seninki ara vermeden tam gaz :)) neyse duruma gore bakalim iki hafta düşünüyorum iki aydir yapıyorum ya ondan biraz dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?