Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Ben 15 tatılde mola vercem coğu kışı turp sınamekı havuç gıbı kurlerden sonra 2 hafta ara veriyor o ara daha çok uzuyor sanırım.
Ben sinamkeyi yapdim 2013 son aylarinda 8 hafta yapıp ara verdim iki haftaa saçlarım hic uzamadi benim ya i hic iyu gelmedi ne arada ne yaptığım sure boyuca bakalim bu turp ne olacak sacimin uzamasina yaptiginiz yorumlara gore aradan sonra 10 kür daha devam edicem turp a

Bu ınşallah ıyı gelır moladan sonra eklersin resımlerı ona göre yorumlarız

sevdabuzer canimm senin kullandigin şampuan varya bir kilolukmu nette denk geldimde bakarken büyüğü de var küçüğü de fiyati 40 50 arasi bisey jannanin topiginde yazmissin cok iyi geliyoe diye benim prozincler 4 5 ay yeter acaba arada onu alsam kullansam nasil olur ben haftada iki yıkıyorum sacimi o bir kilolyk bana bayagi gider yani

Evet canim 1000 ml birde cok az kullaniliyor uzun bir zaman yeter 40_50 lirayami ozelden yazsana hangi sitede

Yok canim ya ben baska cesitlerine bakmisim senin deditin kreatindose le 100 liradan fazla sanirim sne ne kadara aliyosun
Evet diğer çeşitleri uygun keratindoseyi indirimli almaya calisiyorum 57 tlye aldim sachaneden şimdi orda indirim yok ama 65e falan bulunur

Bütün gün evde olmama rağmen zorla yaptim resmen usene usene :))

Turp suyu 10. Kür (son)

Bu iki hafta sacimada bana da cok.iyi gelecek eminim iki aydir durmadak haftada iki defa olmak şartıyla yaptim baya bi bunaldim.yani :))) cumartesi günü. Boyamanin 2. Ayi doldu fotograg ekleme günüm sonra iki hafta dinlenme suresi :))

kizlar simdi bu ilk resim bakimlara baslamadan iki hafta oncesi yani 26 eylül ben 10 ekimde bakimlara baslamistim .

Bu iki resim arasinda tam 2.5 ay var ilk resim 26 eylül 2. Resim 10 aralik yani bugun sizce uzmasi nasil ?

maşşallahı var saçının benimki böle uzasa 40 göbek atardım
aynen devam yaza beline gelir

Super bir uzama var bence masallah cok iyi uzamis gorur gormez sasirdim ve ne yaptigini cok merak ettim kisaca yazabilcek misin canm ya.Benim sacim ensemde su an ugrasiyorum cok uzatmak icin seninki gibi uzasa dunyalar benim olur heralde yaza gelmeden sirtimda olur saclarim

Bu uzamanin asil kahramani turp mu simdi
Dikkatli bakinca o kada da uzama yok bence ya bilemedim ki ama dipden ölçuyorum ben yani mesela dip boyami.olcuyorum ama bu kadar uzama yoktu belkide boydan daha farkli görünüyordu r

Ben ilk resimden iki hafta sonra saclarimi boyadim ardindan bakima basladim ilk dax ve barcelino ile bakim yaptım tam bir ay sonra bir aydir da turp suyu yapiyorim haftada iki kere yag bakımı da haftada iki kere yapmistim restorex kullandim ve prozinc kullandim aradada ısırgan ile duruladim
Bu uzamanin asil kahramani turp mu simdi

çok teşekkür ederim vermiş olduğun cevap için yaptıklarını bende uygulamaya çalışacağım :)
prozinc i başka forumlardada duymuştum ondan ümitliyim bakalım alıp deneyeceğim.Restorex i bende kullanmıştım ama sanki fiyatı uygun olunca uzatma etkiside yalanmış gibi geliyor bana illa para harcamamız gerekiyormuş gibi hissediyorum saç uzatan bir şampuan için

Burdan bi arkdas dedi marketlerde kozmetikcilerde satilan o sampuan sahtw olabiliyor Muş ben marketten aldim ikili si 7.90 dusun bedava resmen suphelendim ama emin olamadim.bir ay 1.5 ay kullandım ama prozinc kada etki gormedim prozinci se 3 lu paketini 42 tl ye almıştım simdi iki haftalik araya girdim iki hafta bisey surmicem avonun argan yağını kullanıyorum boylara ve uclara onu surerim sadece sampuan zaten.prozinc avonun argani bitsin elimde mucizevi yağ var elsevenin onu kullanmaya baslicam. Iki hafta sonra turp düşünüyordum tekra ama sanırım yag bakimi yapicam yine turpa belki bi iki ay sonra yine yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…