Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

elseve mucizevi yağı diplere uygulayarak kullandınız mı hiç ? Hani normal yağ bakımı yapar gibi . Bende kullanıyorumda o yağı ama sadece duştan sonra boylarına ve uçlarına sürüyorum

elseve mucizevi yağı diplere uygulayarak kullandınız mı hiç ? Hani normal yağ bakımı yapar gibi . Bende kullanıyorumda o yağı ama sadece duştan sonra boylarına ve uçlarına sürüyorum
Yok onu daha hic kullanmadım o kapali duruyo bi kenarda avonunki bitince kullanicam. Restorexin icine sarimsak badem ve cam terebentin eklemistim bide

Yok onu daha hic kullanmadım o kapali duruyo bi kenarda avonunki bitince kullanicam. Restorexin icine sarimsak badem ve cam terebentin eklemistim bide
çam terebentin saçlarını kuruttu mu ya ? o da etkili bir yöntemde saçlarımı kurutmasından korkuyorum

Canim gayet guzel uzama var arkadan cekseydinya ilk sayfandaki arkadan çekilmisle karsilastir bence

Canim gayet guzel uzama var arkadan cekseydinya ilk sayfandaki arkadan çekilmisle karsilastir bence
Canim benim sacim kivircik olsugu için arkadan çekince olmaz ki o resimlere bakarken rastladım bi karşılaştırılma yapiyim dedim herseferinde bukleler değişik uzunlukda oluo bu ikinci resimde sacimi turptan sonra yeni kurutmustum ondan biraZ duz

çam terebentin saçlarını kuruttu mu ya ? o da etkili bir yöntemde saçlarımı kurutmasından korkuyorum
Evet kuurutuyor oyüzden bidaha kullanmayı düşünmüyorum :) belki yag bakimi yaparken diplere kullanırım binkac damla

Himm sen uzama az var demissinya ondan dedim uzama bariz var canim

Burda cok oldugu gorunuyo ama hani dipten takip yapıyorum ya benim sac dipten 4 cm felan ancak uzamistir o tarihten.beri boydan daha farkli gorunuyormus
Birinci resimde uçtaki sacin kivir kıvır ikinci resimde dalga var sadece 4 cmde iyi canim bakim olmasa belkide 2 cm anca uzarmis

Dipten ceksene canım en saglikli yontem o olur bence elinle yapıştırıp cek sacini

12 Kasim
12 Aralık

Sizce turp suyuna devam edeyim mi bir ay daha yoksa yağ bakimlarina mi geçeyim bu bir aylik turp suyuyla elde ettigim Uzama

Yan oluyor resimler

Eklentiler

• 20151212_130253.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…