elseve mucizevi yağı diplere uygulayarak kullandınız mı hiç ? Hani normal yağ bakımı yapar gibi . Bende kullanıyorumda o yağı ama sadece duştan sonra boylarına ve uçlarına sürüyorumBurdan bi arkdas dedi marketlerde kozmetikcilerde satilan o sampuan sahtw olabiliyor Muş ben marketten aldim ikili si 7.90 dusun bedava resmen suphelendim ama emin olamadim.bir ay 1.5 ay kullandım ama prozinc kada etki gormedim prozinci se 3 lu paketini 42 tl ye almıştım simdi iki haftalik araya girdim iki hafta bisey surmicem avonun argan yağını kullanıyorum boylara ve uclara onu surerim sadece sampuan zaten.prozinc avonun argani bitsin elimde mucizevi yağ var elsevenin onu kullanmaya baslicam. Iki hafta sonra turp düşünüyordum tekra ama sanırım yag bakimi yapicam yine turpa belki bi iki ay sonra yine yaparim
Yok onu daha hic kullanmadım o kapali duruyo bi kenarda avonunki bitince kullanicam. Restorexin icine sarimsak badem ve cam terebentin eklemistim bideelseve mucizevi yağı diplere uygulayarak kullandınız mı hiç ? Hani normal yağ bakımı yapar gibi . Bende kullanıyorumda o yağı ama sadece duştan sonra boylarına ve uçlarına sürüyorum
çam terebentin saçlarını kuruttu mu ya ? o da etkili bir yöntemde saçlarımı kurutmasından korkuyorumYok onu daha hic kullanmadım o kapali duruyo bi kenarda avonunki bitince kullanicam. Restorexin icine sarimsak badem ve cam terebentin eklemistim bide
Canim gayet guzel uzama var arkadan cekseydinya ilk sayfandaki arkadan çekilmisle karsilastir benceEki Görüntüle 1713806 kizlar simdi bu ilk resim bakimlara baslamadan iki hafta oncesi yani 26 eylül ben 10 ekimde bakimlara baslamistim .
Bu iki resim arasinda tam 2.5 ay var ilk resim 26 eylül 2. Resim 10 aralik yani bugun sizce uzmasi nasil ?
Canim benim sacim kivircik olsugu için arkadan çekince olmaz ki o resimlere bakarken rastladım bi karşılaştırılma yapiyim dedim herseferinde bukleler değişik uzunlukda oluo bu ikinci resimde sacimi turptan sonra yeni kurutmustum ondan biraZ duzCanim gayet guzel uzama var arkadan cekseydinya ilk sayfandaki arkadan çekilmisle karsilastir bence
Evet kuurutuyor oyüzden bidaha kullanmayı düşünmüyorum :) belki yag bakimi yaparken diplere kullanırım binkac damlaçam terebentin saçlarını kuruttu mu ya ? o da etkili bir yöntemde saçlarımı kurutmasından korkuyorum
Himm sen uzama az var demissinya ondan dedim uzama bariz var canimCanim benim sacim kivircik olsugu için arkadan çekince olmaz ki o resimlere bakarken rastladım bi karşılaştırılma yapiyim dedim herseferinde bukleler değişik uzunlukda oluo bu ikinci resimde sacimi turptan sonra yeni kurutmustum ondan biraZ duz
Burda cok oldugu gorunuyo ama hani dipten takip yapıyorum ya benim sac dipten 4 cm felan ancak uzamistir o tarihten.beri boydan daha farkli gorunuyormusHimm sen uzama az var demissinya ondan dedim uzama bariz var canim
Birinci resimde uçtaki sacin kivir kıvır ikinci resimde dalga var sadece 4 cmde iyi canim bakim olmasa belkide 2 cm anca uzarmisBurda cok oldugu gorunuyo ama hani dipten takip yapıyorum ya benim sac dipten 4 cm felan ancak uzamistir o tarihten.beri boydan daha farkli gorunuyormus
Ama bi bakista baya uzamis gibi gorunuyo.dimi :)) yarin cekip.aticam canimBirinci resimde uçtaki sacin kivir kıvır ikinci resimde dalga var sadece 4 cmde iyi canim bakim olmasa belkide 2 cm anca uzarmis
Tmm kuzumAma bi bakista baya uzamis gibi gorunuyo.dimi :)) yarin cekip.aticam canim
Canim senin yag bakımlarına göre daha iyi uzamis turp kurunde moladan sonra turpa dvm et benceEki Görüntüle 1715378
12 Kasim
12 Aralık
Sizce turp suyuna devam edeyim mi bir ay daha yoksa yağ bakimlarina mi geçeyim bu bir aylik turp suyuyla elde ettigim Uzama
Banada daha fazla uzamis gibi geldi geçen aya gore :))daha önceki ayaa göre daha fazla uzamış gibi bilemedim
Aslinda bende turpa devam etmek istiyorum en iyisi bir ayda daha devam :))Canim senin yag bakımlarına göre daha iyi uzamis turp kurunde moladan sonra turpa dvm et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?