Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Ayin 24 de iki haftalik aram bitiyo turp suyundan vazgectim bu aralar bostayken bugun kemik ayirmasini istedim kasaptan ilik kurüne baslicamm insallah arkadasin uzama hizi cokkk hoşuma gittii ve benii feci bi sekilde gaza getirdi bekleme süresini bile beklemeyebilirim.belkide :)) ama.beklerim.gibi.gibi

Haftada bir gun 2 3 Yagi.karistirip diplere uygulicam bu dax olabilir rutin olarak yanina bi ik yag da eklerim haftanin diger bakim.gununde. de ilik kurunu uygulicam.

Turp suyunu yaz girmeden belki bi on kür daha yaparim :)))

Ooooo ıyimis valla şimdiden şifa olsun ilik sac yogunlastiriyor birde :)) bir ara bende deneyecektim ama zaten saçım gür

Dün kahkul kestirmeye gittim kuafore sordum kirik varmi die yok dedi serum kullansan iyi olur ama dedi bende birde birsuru bebek sac cikmis onlari uzat yoksa fon durmaz dedi fon çektmiyorum zaten dedim

Iligim hazır ama sanki biraz sivi oldu tam anlayamadim ama.
Yarim
kase kemik iliginin içine yarin cay bardagi su koydum erittim blenderden geçirdim daha sonra yag olarak da icine birer yemek kasigi
Susam
Sarımsak
Hint
Zeytin ve argan
Hindistan cevizi
10 damla çam t.
Badem
Yaglari ekledim.hepsi yarim cay bardagina yakin oldu buz kalibina koydum dondula bulZLuga atacamm

CuriousCat canim olmuşmu insallah yanlis yapmamısimdir :)) sivi olmasi yanlis bi durum oldu sanirim :)) ve birazda kanliydi

CuriousCat canim olmuşmu insallah yanlis yapmamısimdir :)) sivi olmasi yanlis bi durum oldu sanirim :)) ve birazda kanliydi
yok merak etme benimkide öyle oldu hatta kanı dibine çöküyor buz kalıbından çıkarınca altta kalan kısım kahverengimsi duruyor. Tam olması gerektiği gibi görünüyor şifa olsun

yok merak etme benimkide öyle oldu hatta kanı dibine çöküyor buz kalıbından çıkarınca altta kalan kısım kahverengimsi duruyor. Tam olması gerektiği gibi görünüyor şifa olsun
He oh cok iyi o zaman canm on gün sonra baslicam insallaj bu kupler bana 2.5 ay yeter

Dün kahkul kestirmeye gittim kuafore sordum kirik varmi die yok dedi serum kullansan iyi olur ama dedi bende birde birsuru bebek sac cikmis onlari uzat yoksa fon durmaz dedi fon çektmiyorum zaten dedim
Ne guzel kuzum ışte bu ılık kuruyle o bebe saclarda guclenıp uzarsa benım gıbı aslan yelesıne döner

Ne guzel kuzum ışte bu ılık kuruyle o bebe saclarda guclenıp uzarsa benım gıbı aslan yelesıne döner
Senin aslan yelelerini ne zaman gorecez tahminen haftaya eklersin resim dimii :))) uzama.var mi ne durmdasin of ya benim şu ata bitsede ilige baslasamm valla cok heyecan landim ama iligi 2.5- ay yapmayi düşünüyorum haftada bir ondan sonra bi 15? Gun daha ara veririm

Canım uzama var 22 aralıkta eklicem resım

Şu kozmik bakimi bi türlü kafa basmadi yaa

Yanlış hesaplamadiysam bu ay ay aslan burcunda kesim yapicaz oda 27 aralik 12:31 DEN 29 ARALIK 20:58 E KADAR BUYUYEN FAZDA

Şu kozmik bakimi bi türlü kafa basmadi yaa

Yanlış hesaplamadiysam bu ay ay aslan burcunda kesim yapicaz oda 27 aralik 12:31 DEN 29 ARALIK 20:58 E KADAR BUYUYEN FAZDA
Kiz bende hep unutuyorum bunu aklima gelincede zamani geçmiş oluyor kaydedeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…