Ah bide zahmetli olmasa :))))cok iyi uzamış canım bu da meşhur turpun mucizesi olsa gerek :) devam turpaaa :)
Ooooo ıyimis valla şimdiden şifa olsun ilik sac yogunlastiriyor birde :)) bir ara bende deneyecektim ama zaten saçım gürAyin 24 de iki haftalik aram bitiyo turp suyundan vazgectim bu aralar bostayken bugun kemik ayirmasini istedim kasaptan ilik kurüne baslicamm insallah arkadasin uzama hizi cokkk hoşuma gittii ve benii feci bi sekilde gaza getirdi bekleme süresini bile beklemeyebilirim.belkide :)) ama.beklerim.gibi.gibi
Haftada bir gun 2 3 Yagi.karistirip diplere uygulicam bu dax olabilir rutin olarak yanina bi ik yag da eklerim haftanin diger bakim.gununde. de ilik kurunu uygulicam.
Turp suyunu yaz girmeden belki bi on kür daha yaparim :)))
yok merak etme benimkide öyle oldu hatta kanı dibine çöküyor buz kalıbından çıkarınca altta kalan kısım kahverengimsi duruyor. Tam olması gerektiği gibi görünüyor şifa olsunCuriousCat canim olmuşmu insallah yanlis yapmamısimdir :)) sivi olmasi yanlis bi durum oldu sanirim :)) ve birazda kanliydi
He oh cok iyi o zaman canm on gün sonra baslicam insallaj bu kupler bana 2.5 ay yeteryok merak etme benimkide öyle oldu hatta kanı dibine çöküyor buz kalıbından çıkarınca altta kalan kısım kahverengimsi duruyor. Tam olması gerektiği gibi görünüyor şifa olsun
Ne guzel kuzum ışte bu ılık kuruyle o bebe saclarda guclenıp uzarsa benım gıbı aslan yelesıne dönerDün kahkul kestirmeye gittim kuafore sordum kirik varmi die yok dedi serum kullansan iyi olur ama dedi bende birde birsuru bebek sac cikmis onlari uzat yoksa fon durmaz dedi fon çektmiyorum zaten dedim
Kuz 20 kup var resımde haftada bır yapsan 5 ay tmm tmm yorgunluktan jeton yenı düştü haftada 2He oh cok iyi o zaman canm on gün sonra baslicam insallaj bu kupler bana 2.5 ay yeter
Senin aslan yelelerini ne zaman gorecez tahminen haftaya eklersin resim dimii :))) uzama.var mi ne durmdasin of ya benim şu ata bitsede ilige baslasamm valla cok heyecan landim ama iligi 2.5- ay yapmayi düşünüyorum haftada bir ondan sonra bi 15? Gun daha ara veririmNe guzel kuzum ışte bu ılık kuruyle o bebe saclarda guclenıp uzarsa benım gıbı aslan yelesıne döner
Haftada bir düşünüyorum canim ama iki soktun aklima simdi ahahha :)))yok ya haftada bir yapicam bi gunde dax surucem :)))Kuz 20 kup var resımde haftada bır yapsan 5 ay tmm tmm yorgunluktan jeton yenı düştü haftada 2
Canım uzama var 22 aralıkta eklicem resımSenin aslan yelelerini ne zaman gorecez tahminen haftaya eklersin resim dimii :))) uzama.var mi ne durmdasin of ya benim şu ata bitsede ilige baslasamm valla cok heyecan landim ama iligi 2.5- ay yapmayi düşünüyorum haftada bir ondan sonra bi 15? Gun daha ara veririm
En guzelı eeee haftaya başla neyı beklıyonkıHaftada bir düşünüyorum canim ama iki soktun aklima simdi ahahha :)))yok ya haftada bir yapicam bi gunde dax surucem :)))
Haftaya baslicam ama kuralci bi insanim ben ya niyeyse :)) iki hafta dedim ya beklemessem icim rahat etmez kesinEn guzelı eeee haftaya başla neyı beklıyonkı
Iyi iyi az kalmis cok merak ediyorum ben :))Canım uzama var 22 aralıkta eklicem resım
Kiz bende hep unutuyorum bunu aklima gelincede zamani geçmiş oluyor kaydedeyim en iyisiŞu kozmik bakimi bi türlü kafa basmadi yaa
Yanlış hesaplamadiysam bu ay ay aslan burcunda kesim yapicaz oda 27 aralik 12:31 DEN 29 ARALIK 20:58 E KADAR BUYUYEN FAZDA
Ben emin degilim ama canomm yanlis hesaplamis olabilirimm belkideKiz bende hep unutuyorum bunu aklima gelincede zamani geçmiş oluyor kaydedeyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?