- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Nasil hesapliyorsun canim ben siteden baktin zannettimBen emin degilim ama canomm yanlis hesaplamis olabilirimm belkide
bi site var aslan burcunda buyuyen fazda oldugu gunler sac kesim günleri oluyor galiba bide koc burcundaydi ama kocta ay küçülüyor o yuzden olmuyo galiba aslana bakdim aslanda da buyuyen fazla bu günleri gosteriyo bilen birisi olsaNasil hesapliyorsun canim ben siteden baktin zannettim
İste bende bu siteyi tskip ediyomda unutuyorum27 Aralık 2015 saat 12.30’dan 29 Aralık 2015 saat 20.58’e kadar yapılması gereken bu saç kesimi saçımızın neredeyse tüm ihtiyacını karşılar nitelikte. Uzamanın durması (yanlış dönemde yapılan kesimden kaynaklanır, kaş küsmesinin saçtaki halidir), saçın zayıflayarak incelmesi, dökülmesi, kepek gibi sorunları tedavi ettiği gibi yanmış ve yıpranmış saç tellerinin yeniden onarılmasını da sağlar. Ayrıca saçı zamanla gürleştirir. Şimdilik küçülen ay fazında gerçekleştiği için sadece duran uzamayı normal seyrine döndürür, büyüyen ay fazındaki kadar etkili bir uzama sağlamaz. Bu etkiler için en az üç kez üst üste aslan günlerinde kesim önerilir fakat bu süreci başlattıktan sonra iyileşmeyi gözlemlemeye başlarız.
Doğru hesaplamisim sekerrr
Kocta ayni etkiymis ya ama okudum da ole yazıyorduKoc ayininda büyüyen fazi denk getirmek lazim sanirim
Ekimde yada kasimda ben koç burcuna denk getirerek kesmiştim ucundan.sonrada unuttum aslında epilasyonuda denk getirmek istiyorum inceleyecegim birazdan hangi gunler uygunmuş diyeKocta ayni etkiymis ya ama okudum da ole yazıyordu
Aralik geçmiş canim ocagi takip etEkimde yada kasimda ben koç burcuna denk getirerek kesmiştim ucundan.sonrada unuttum aslında epilasyonuda denk getirmek istiyorum inceleyecegim birazdan hangi gunler uygunmuş diye
Kuzum sankı aralığın sonundada vardı bı bakım heleAralik geçmiş canim ocagi takip et
Bitane tarih gördüm ben ama belkide vardir :))Kuzum sankı aralığın sonundada vardı bı bakım hele
Ama o sac kesime benziyoo :) du kendim hesaplicammm27 aralık 12.30dan 29 aralık 20.58e kadar canım kozmık bakımda
Aslan burcu buyuyen fazmış oyle dıyor onunda etkılerı koçla aynıAma o sac kesime benziyoo :) du kendim hesaplicammm
02 Aralık 2015 saat 13.09’dan 04 Aralık 2015 saat 23.31’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.Aslan burcu buyuyen fazmış oyle dıyor onunda etkılerı koçla aynı
Senın sac rengın çok guzel doğal rengınde acık renk demıIlik kürum ve ardindan vereceğim ara bitince saclarimi boyucam çünkü cok kötü duruyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?