Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

29 Aralık 2015 saat 22.01’den 01 Ocak 2016 saat 07.40’a kadar olan süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi
Ayyy sagol canım bende tam bunu arastırıyordum azdır kılım tuyum bırde sarı sarı ama olsun ıyıce azalsın

Biraz bakirlastiricakdim aslinda ama çünkü cok makyaj isteyen bi sac rengi :)
Bakır tonlarındada sureklı cıla ıstıyor akıyor ya bende elçın sangunun sacına bıttım ama asıl ıstedıgım hanı roflededıp boya yapıyorlarya kumral sarı tonları onu çok beğeniyorum

Bakır tonlarındada sureklı cıla ıstıyor akıyor ya bende elçın sangunun sacına bıttım ama asıl ıstedıgım hanı roflededıp boya yapıyorlarya kumral sarı tonları onu çok beğeniyorum
Bende elcin sangudan esinlendim cok hosuma gitti ama dedigim gibi akıyor ve degisik bi renk oluyor ben. 3 4 ayda bir boyuyorum onu sürekli boyamak lazim buyuk ihtimal kullu bakir ve kullu sariyi karistiririm aslinda aklimds bi renk daha var ama oda koyu olur sankimm

Sen saç kesımıne bakmıyonmu kuzum ay takvımınden neyı takıp edıyon

Sen saç kesımıne bakmıyonmu kuzum ay takvımınden neyı takıp edıyon
Takip etmiyodum ki kuzum ya gecen ay kaçırdım bu ayda bilmiyodum bakmadim bile kaynanam.varken kestirdm usakdan gidemiyorum ki bizim buralar kar kis kiyamet :))eridi gerçi

Evet Canım sureklı tazelemen lazım o rengı aklındakı renk ney canım

Takip etmiyodum ki kuzum ya gecen ay kaçırdım bu ayda bilmiyodum bakmadim bile kaynanam.varken kestirdm usakdan gidemiyorum ki bizim buralar kar kis kiyamet :))eridi gerçi
Aaaa uşaktamı oturuyon evet yaçok soğuk orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…