- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Ayyy sagol canım bende tam bunu arastırıyordum azdır kılım tuyum bırde sarı sarı ama olsun ıyıce azalsın29 Aralık 2015 saat 22.01’den 01 Ocak 2016 saat 07.40’a kadar olan süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi
Senin kaydettigin sac kesim tarihi canim oda dursunAyyy sagol canım bende tam bunu arastırıyordum azdır kılım tuyum bırde sarı sarı ama olsun ıyıce azalsın
Boyadıgın renkte cok guzel duruyor canım hıc bozma rengınıOrta halli bj kestane canim ys cokda açık değil Eki Görüntüle 1719050
Tmm hatırlatalım bırbırımıze upuzun oldun sacımızSenin kaydettigin sac kesim tarihi canim oda dursun
Biraz bakirlastiricakdim aslinda ama çünkü cok makyaj isteyen bi sac rengi :)Boyadıgın renkte cok guzel duruyor canım hıc bozma rengını
Valla ben kahkulu cok ters bi zamanda kestirdim ya hem ozel gündü bide insallah etkilemezTmm hatırlatalım bırbırımıze upuzun oldun sacımız
Bakır tonlarındada sureklı cıla ıstıyor akıyor ya bende elçın sangunun sacına bıttım ama asıl ıstedıgım hanı roflededıp boya yapıyorlarya kumral sarı tonları onu çok beğeniyorumBiraz bakirlastiricakdim aslinda ama çünkü cok makyaj isteyen bi sac rengi :)
Bende elcin sangudan esinlendim cok hosuma gitti ama dedigim gibi akıyor ve degisik bi renk oluyor ben. 3 4 ayda bir boyuyorum onu sürekli boyamak lazim buyuk ihtimal kullu bakir ve kullu sariyi karistiririm aslinda aklimds bi renk daha var ama oda koyu olur sankimmBakır tonlarındada sureklı cıla ıstıyor akıyor ya bende elçın sangunun sacına bıttım ama asıl ıstedıgım hanı roflededıp boya yapıyorlarya kumral sarı tonları onu çok beğeniyorum
Takip etmiyodum ki kuzum ya gecen ay kaçırdım bu ayda bilmiyodum bakmadim bile kaynanam.varken kestirdm usakdan gidemiyorum ki bizim buralar kar kis kiyamet :))eridi gerçiSen saç kesımıne bakmıyonmu kuzum ay takvımınden neyı takıp edıyon
Evet Canım sureklı tazelemen lazım o rengı aklındakı renk ney canımBende elcin sangudan esinlendim cok hosuma gitti ama dedigim gibi akıyor ve degisik bi renk oluyor ben. 3 4 ayda bir boyuyorum onu sürekli boyamak lazim buyuk ihtimal kullu bakir ve kullu sariyi karistiririm aslinda aklimds bi renk daha var ama oda koyu olur sankimm
Aaaa uşaktamı oturuyon evet yaçok soğuk orasıTakip etmiyodum ki kuzum ya gecen ay kaçırdım bu ayda bilmiyodum bakmadim bile kaynanam.varken kestirdm usakdan gidemiyorum ki bizim buralar kar kis kiyamet :))eridi gerçi
Bronz yada cikolata kahve cikolatayi kullandim yakisiyo dediler resim vardı atabilirsem.atimEvet Canım sureklı tazelemen lazım o rengı aklındakı renk ney canım
Yok canim Uşak derken oglum yani:)) kastamonudayim benAaaa uşaktamı oturuyon evet yaçok soğuk orası
Bende aydınlıyım ama adıyamandayızYok canim Uşak derken oglum yani:)) kastamonudayim ben
Bu şımdıkı rengın degılmı
Yok canim bu cikolata kahve olmaya calismis bi renk :)Bu şımdıkı rengın degılmı
Ama cokkkk guzelmışYok canim bu cikolata kahve olmaya calismis bi renk :)
Evetttt.belki.yaparim kafam esmesin yeterkiAma cokkkk guzelmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?