Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Tambu rengı tutturursan cok guzel ama normal cıkolata kahve çok koyu ya
Bu yeni boyanmis haliydi yaklasik 2.5sene onceydi iste yani zemin onemli o zamnda suan kullandigim tonlardaydi büyük ihtimal bu renk tutsr ama akiyo yani değmez

Bu yeni boyanmis haliydi yaklasik 2.5sene onceydi iste yani zemin onemli o zamnda suan kullandigim tonlardaydi büyük ihtimal bu renk tutsr ama akiyo yani değmez
O zmn yapma canım bu sefer renk canlansın dıye boys yapma ıstegı olacak oda sacını yıpratır

O zmn yapma canım bu sefer renk canlansın dıye boys yapma ıstegı olacak oda sacını yıpratır
Ilik kurum bitsin de daha 2 aydan fazla var o degilde ya ben vitaminlerimi alabilirsem pazarteso başlıcm cumartesiyi bekleyemem haftaya

18-21 aralık kesim günleriymiş kızlarr kırıklarını aldıramaya gidiyorumm yarın :)

Istenmeyen tuyle rde dolunay epilasyonu diye bi konu var orda hesapladilar canım pcden daha kolay hesaplaniyo telden yapamadim ben
Brnde netten arastirdim simdi nettede oyle diyor ama 18_21 aralik koc gunleriymis 27 aralik ise aslan gunleri

Istenmeyen tuyle rde dolunay epilasyonu diye bi konu var orda hesapladilar canım pcden daha kolay hesaplaniyo telden yapamadim ben
O topigide inceliyordum iste huyum kurusun kitsp gibi onu bastan okumam lazim rshat etmiyom yoksa

O topigide inceliyordum iste huyum kurusun kitsp gibi onu bastan okumam lazim rshat etmiyom yoksa
Ben bisey anlamadim bu isten zaten ya hangisi ikisinde de mi kesmek laizm ben aslan gunlerini hesaplamisdim ama suanzaten adetim istedemde kesemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…