- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Tambu rengı tutturursan cok guzel ama normal cıkolata kahve çok koyu yaEvetttt.belki.yaparim kafam esmesin yeterki
Bu yeni boyanmis haliydi yaklasik 2.5sene onceydi iste yani zemin onemli o zamnda suan kullandigim tonlardaydi büyük ihtimal bu renk tutsr ama akiyo yani değmezTambu rengı tutturursan cok guzel ama normal cıkolata kahve çok koyu ya
O zmn yapma canım bu sefer renk canlansın dıye boys yapma ıstegı olacak oda sacını yıpratırBu yeni boyanmis haliydi yaklasik 2.5sene onceydi iste yani zemin onemli o zamnda suan kullandigim tonlardaydi büyük ihtimal bu renk tutsr ama akiyo yani değmez
Ilik kurum bitsin de daha 2 aydan fazla var o degilde ya ben vitaminlerimi alabilirsem pazarteso başlıcm cumartesiyi bekleyemem haftayaO zmn yapma canım bu sefer renk canlansın dıye boys yapma ıstegı olacak oda sacını yıpratır
Eczaneden aliver kız uzakmi sizeIlik kurum bitsin de daha 2 aydan fazla var o degilde ya ben vitaminlerimi alabilirsem pazarteso başlıcm cumartesiyi bekleyemem haftaya
Biraz uzak ya bi komsum eczsnede calisiyo ondan isticemmEczaneden aliver kız uzakmi size
Evet internette yazan yanlissmis kesin tarihleri o günlermis :)18-21 aralık kesim günleriymiş kızlarr kırıklarını aldıramaya gidiyorumm yarın :)
Hangi tarihler canim tam olarakEvet internette yazan yanlissmis kesin tarihleri o günlermis :)
Bugun yarin istedigin saate canımHangi tarihler canim tam olarak
Tmm canim Kuzucan nette farkli tarihler diyor siz nasil hesapladınız bunuBugun yarin istedigin saate canım
Istenmeyen tuyle rde dolunay epilasyonu diye bi konu var orda hesapladilar canım pcden daha kolay hesaplaniyo telden yapamadim benTmm canim Kuzucan nette farkli tarihler diyor siz nasil hesapladınız bunu
Brnde netten arastirdim simdi nettede oyle diyor ama 18_21 aralik koc gunleriymis 27 aralik ise aslan gunleriIstenmeyen tuyle rde dolunay epilasyonu diye bi konu var orda hesapladilar canım pcden daha kolay hesaplaniyo telden yapamadim ben
O topigide inceliyordum iste huyum kurusun kitsp gibi onu bastan okumam lazim rshat etmiyom yoksaIstenmeyen tuyle rde dolunay epilasyonu diye bi konu var orda hesapladilar canım pcden daha kolay hesaplaniyo telden yapamadim ben
Ben bisey anlamadim bu isten zaten ya hangisi ikisinde de mi kesmek laizm ben aslan gunlerini hesaplamisdim ama suanzaten adetim istedemde kesememO topigide inceliyordum iste huyum kurusun kitsp gibi onu bastan okumam lazim rshat etmiyom yoksa
Ahahahha ayni bennn kendimi gördüm valla surekli aktif olanlarin topiklerini hep okudum saac uzatmadaki :)O topigide inceliyordum iste huyum kurusun kitsp gibi onu bastan okumam lazim rshat etmiyom yoksa
Aynen bende aslani takip edeyim diyorum sanki onun etkileri daha yüksekBen bisey anlamadim bu isten zaten ya hangisi ikisinde de mi kesmek laizm ben aslan gunlerini hesaplamisdim ama suanzaten adetim istedemde kesemem
Bide ben not defteri edinmistim ney nasil uzatiyor diyeAhahahha ayni bennn kendimi gördüm valla surekli aktif olanlarin topiklerini hep okudum saac uzatmadaki :)
Eve sanki aslan daha iyu gibiAynen bende aslani takip edeyim diyorum sanki onun etkileri daha yüksek
Kuzum yaa benim saclsr uzamiuor arada felan uzama olmadi yani ole anlatıldığı gibi olcmedim amayok yaniBide ben not defteri edinmistim ney nasil uzatiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?