- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
hadi ya diplerden farketmedinmiKuzum yaa benim saclsr uzamiuor arada felan uzama olmadi yani ole anlatıldığı gibi olcmedim amayok yani
Kuzum sana fayda eden yag bakimlariydiKuzum yaa benim saclsr uzamiuor arada felan uzama olmadi yani ole anlatıldığı gibi olcmedim amayok yani
Canom ilik kurune baslamadan once azcik duzlestiriciyle üstünden gecicemm hem boydan hemde dipden bi ölçüm yapicam hemde iki haftalik arada ne kada uza ma olmus ona bakaiz hemde ilige baslamadan onceki boyunu kaydederizhadi ya diplerden farketmedinmi
Valla nasil diyim hic bakim yapmadan prozincle uzayan hizda uzuyor bakim yapsam bile seytan diyor birak bakimi makimi şu ilik kurunden umutlutum ne dax ne barcelino yani turp eh iste uzatyi birazKuzum sana fayda eden yag bakimlariydi
Bende yarın bi tutam kesecem :))ben de bugün kestirdim kızlar büyüyen ay fazlındaki koç ve aslan günleri cok faydalı daha önceden de deneyimlemştim tüm kırıklarımdan kurtuldum :) ama tabi kısaldı bakımlarımı yağ ve dax olarak devam etmeyi düşünüyorum atandım ay sonunda eğitime gidicem soğan kürüne bi ara elveda diyorum :)
Kiz sana oyle geliyordur bence uzatmistir ya sen ekle bi resimlerini.ilik 2 ay sürüyor degilmiCanom ilik kurune baslamadan once azcik duzlestiriciyle üstünden gecicemm hem boydan hemde dipden bi ölçüm yapicam hemde iki haftalik arada ne kada uza ma olmus ona bakaiz hemde ilige baslamadan onceki boyunu kaydederiz
Haydi bakalim inşallah sigir iliği cok faydali olacakValla nasil diyim hic bakim yapmadan prozincle uzayan hizda uzuyor bakim yapsam bile seytan diyor birak bakimi makimi şu ilik kurunden umutlutum ne dax ne barcelino yani turp eh iste uzatyi biraz
Suan aradayim tatlım on gün oldu persembe doluyor ya cuma ya persembe baslicam ilikte karar kildim turp vazgeçtim belki daha sonra bi tur daha yaparim turpunasıl gidiyor bakımlar canım sanırım dinlenme evresindesin tekrar turpa devam etmeyecekmıydın ? ilik falan duyuyorum :)
Ayy usenmezsem haftada bir olmak sartiyla on kür uygulicam 10 hafta 2.5 aya yakin surecek :)) haftanun bir gunude yag bakimi yapicamKiz sana oyle geliyordur bence uzatmistir ya sen ekle bi resimlerini.ilik 2 ay sürüyor degilmi
Baya umutlandim valla bakalım baslayimda bir ay sonunda ne olacak görücez inşallah bende de etki ederHaydi bakalim inşallah sigir iliği cok faydali olacak
Sac daha gür daha parlak sağlıklı ve uzamada da etkisi oluyormusMerhaba kizlar bu ay takvimine gore belirttiginiz tarihlerde sacimizi kestigimizde daha mi hizli uzuyor faydasi nedir tam olarak merak ettim
Restorex bende ise yaramadı ya hic memnun kalmadim sende etki etmis ne güzel. Saclaarin bel bosluguna yaklaşmış oh ya masallahh valla darisi bize:)Mrhba tutku bir süredir yazılarını takip ediyorum .bende saç uzatmak için bayağı ürün kullandım ama en çok restorex şampuan işe yaradı.ayrıca 2/3 senedir kuaföre gitmiyorum uçlarından kendim kesiyorum boya yok saçlarımda
Teşekkür ederim canım birde besleyici yağlarda güzel uzatıyor elseve mucizevi yağ ve arganyaglı saç kremide kullandım . senin saçlarının boydan çekilmiş resmi var mı.göremedim amaRestorex bende ise yaramadı ya hic memnun kalmadim sende etki etmis ne güzel. Saclaarin bel bosluguna yaklaşmış oh ya masallahh valla darisi bize:)
Ilk sayfalarda vardı resim ne zaman yuklesem hata veriyor zaten çarşamba yada persembe ilik kurune baslamadan once boydan foto yuklicem saclar kivircik olduğundan biraz duzlemem lazimTeşekkür ederim canım birde besleyici yağlarda güzel uzatıyor elseve mucizevi yağ ve arganyaglı saç kremide kullandım . senin saçlarının boydan çekilmiş resmi var mı.göremedim ama
Usenmek falan yok haftaya start veriyorsun canim :)Ayy usenmezsem haftada bir olmak sartiyla on kür uygulicam 10 hafta 2.5 aya yakin surecek :)) haftanun bir gunude yag bakimi yapicam
Gerci ben kafama koyduğum seyi yaparimdaUsenmek falan yok haftaya start veriyorsun canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?