Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

ben de bugün kestirdim kızlar büyüyen ay fazlındaki koç ve aslan günleri cok faydalı daha önceden de deneyimlemştim tüm kırıklarımdan kurtuldum :) ama tabi kısaldı bakımlarımı yağ ve dax olarak devam etmeyi düşünüyorum atandım ay sonunda eğitime gidicem soğan kürüne bi ara elveda diyorum :)

hadi ya diplerden farketmedinmi
Canom ilik kurune baslamadan once azcik duzlestiriciyle üstünden gecicemm hem boydan hemde dipden bi ölçüm yapicam hemde iki haftalik arada ne kada uza ma olmus ona bakaiz hemde ilige baslamadan onceki boyunu kaydederiz

Kuzum sana fayda eden yag bakimlariydi
Valla nasil diyim hic bakim yapmadan prozincle uzayan hizda uzuyor bakim yapsam bile seytan diyor birak bakimi makimi şu ilik kurunden umutlutum ne dax ne barcelino yani turp eh iste uzatyi biraz

Bende yarın bi tutam kesecem :))

nasıl gidiyor bakımlar canım sanırım dinlenme evresindesin tekrar turpa devam etmeyecekmıydın ? ilik falan duyuyorum :)

Canom ilik kurune baslamadan once azcik duzlestiriciyle üstünden gecicemm hem boydan hemde dipden bi ölçüm yapicam hemde iki haftalik arada ne kada uza ma olmus ona bakaiz hemde ilige baslamadan onceki boyunu kaydederiz
Kiz sana oyle geliyordur bence uzatmistir ya sen ekle bi resimlerini.ilik 2 ay sürüyor degilmi

Valla nasil diyim hic bakim yapmadan prozincle uzayan hizda uzuyor bakim yapsam bile seytan diyor birak bakimi makimi şu ilik kurunden umutlutum ne dax ne barcelino yani turp eh iste uzatyi biraz
Haydi bakalim inşallah sigir iliği cok faydali olacak

Merhaba kizlar bu ay takvimine gore belirttiginiz tarihlerde sacimizi kestigimizde daha mi hizli uzuyor faydasi nedir tam olarak merak ettim

Mrhba tutku bir süredir yazılarını takip ediyorum .bende saç uzatmak için bayağı ürün kullandım ama en çok restorex şampuan işe yaradı.ayrıca 2/3 senedir kuaföre gitmiyorum uçlarından kendim kesiyorum boya yok saçlarımda

Eklentiler

• IMG_20151220_002722_569.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20151220_002646_951.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 79
nasıl gidiyor bakımlar canım sanırım dinlenme evresindesin tekrar turpa devam etmeyecekmıydın ? ilik falan duyuyorum :)
Suan aradayim tatlım on gün oldu persembe doluyor ya cuma ya persembe baslicam ilikte karar kildim turp vazgeçtim belki daha sonra bi tur daha yaparim turpu

Restorex bende ise yaramadı ya hic memnun kalmadim sende etki etmis ne güzel. Saclaarin bel bosluguna yaklaşmış oh ya masallahh valla darisi bize:)

Restorex bende ise yaramadı ya hic memnun kalmadim sende etki etmis ne güzel. Saclaarin bel bosluguna yaklaşmış oh ya masallahh valla darisi bize:)
Teşekkür ederim canım birde besleyici yağlarda güzel uzatıyor elseve mucizevi yağ ve arganyaglı saç kremide kullandım . senin saçlarının boydan çekilmiş resmi var mı.göremedim ama

Teşekkür ederim canım birde besleyici yağlarda güzel uzatıyor elseve mucizevi yağ ve arganyaglı saç kremide kullandım . senin saçlarının boydan çekilmiş resmi var mı.göremedim ama
Ilk sayfalarda vardı resim ne zaman yuklesem hata veriyor zaten çarşamba yada persembe ilik kurune baslamadan once boydan foto yuklicem saclar kivircik olduğundan biraz duzlemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…