Oyyy efenim kuzum dur bakıyom ayyy kusura bakma canim ya
Kuzucannnnn
Valla kuzum bilemedimki islakkende boyu görünür ben boyu görünsün diye fon cekerim.dedim ama isiya maruz birakmasammi cuma yada cumartesi basliyorum kür eBoydanda isterim amahani ne zmn fon cekiyon bende aksam eklerim resimleri
Ben mucize bekliyorim sanırım :)Kuzucannnnnben sana demedimmi o arada uzatacak diye uzamis kız
Ben herkese cevP vermeye çalışıyorum ama bakip bakıp cikiyolar bende kimseye yorum yapmicam bidaha :)Oyyy efenim kuzum dur bakıyom ayyy kusura bakma canim ya
Kiz dun gordumde sonrada cikmak zorunda kaldim unuttum yazmayiBen herkese cevP vermeye çalışıyorum ama bakip bakıp cikiyolar bende kimseye yorum yapmicam bidaha :)
Kiz daha nolcak allahasen uzamis mis gibiBen mucize bekliyorim sanırım :)
Sen aYri canımKiz dun gordumde sonrada cikmak zorunda kaldim unuttum yazmayi
Bu sefer iyi canim.gecen aya göre ona lafim yok :))Kiz daha nolcak allahasen uzamis mis gibi
Aynne kiyamadigimdan cekmiyorim fön zaten perkte gerek kalmiyo ya duzgun duruyo eskiye gore eskide. Cul gibiydi çul :))Eee o zmn bosver canim fonu falan bende kiyamiyorum bi keratin bakiminda ondada keratin tutunsun diye birde 140 dereceyle yapmistim
Evet gecen ay daha az uzama vardi bu ay masallah iyiBu sefer iyi canim.gecen aya göre ona lafim yok :))
Seninkini cok merak ediyorimm bi an once ekleEvet gecen ay daha az uzama vardi bu ay masallah iyi
Benimde bildigin kütük :) simdide pambik gibiAynne kiyamadigimdan cekmiyorim fön zaten perkte gerek kalmiyo ya duzgun duruyo eskiye gore eskide. Cul gibiydi çul :))
Benimde gecen aya göre az gibi geldi bskalim gecen ay 4.5 cm bu ay 3 gibi yemegi yapip atayım resimleriSeninkini cok merak ediyorimm bi an once ekle
maşşalah canım ilik küründe uçar bu saçlar hadi bakalım :)
Ayy inşallah canım bende ole tahmim ediyorummmmmaşşalah canım ilik küründe uçar bu saçlar hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?