Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Ne bereketli bi argan yagiymis bu avonunki yaa daha halen bitmedi mucizvei yaga bi.turlu geçemedim acaba iki.kullanimlik.kaldi gecsem.bu birakip :)) ilik kurune yarin.basliyorummm.

Ne bereketli bi argan yagiymis bu avonunki yaa daha halen bitmedi mucizvei yaga bi.turlu geçemedim acaba iki.kullanimlik.kaldi gecsem.bu birakip :)) ilik kurune yarin.basliyorummm.
Bende o avonun serumundan daha bi memnun kalmıştım bakalim sen nasil degerlendircen

Yok kiz yanikken kutuktu simdi yanik kalmadi boyada yok
Ya benim sacimda oreal yook ama boyada 4. Boyayisim ben dogumdan sonra boyadan tamamen kurtulmak için tam bir sene once sacimi omuzlarimda kestirdim tam boyunu hatirlamiyorum ama hiç boya kalmamisdi ve kendi sac rengimi hiç yakistiramiyorum o yuzden dayanamadim sozde boyamayacaktim bi iki ây kullandim geri boyadim sua uc kisimlari zor nemleniyor sanirim kendimi tutabilirsem yaza kadar boyamayi dusunmuyorum ama kesin dayanamam bi iki aya boyarim yine

Canim o zmn boyanin icine yag koysana veya boyamadan once tum saçına hindistan cevizi sür oyle boya.ya bende arada bakiyom oryalsiz be yapabilirim diye sonrada kızıyorum kendime akillanmadinmi diye

Canim o zmn boyanin icine yag koysana veya boyamadan once tum saçına hindistan cevizi sür oyle boya.ya bende arada bakiyom oryalsiz be yapabilirim diye sonrada kızıyorum kendime akillanmadinmi diye
Son boyadım a bacelino koymusdum :))) onceden bilmiyodum

Son boyadım a bacelino koymusdum :))) onceden bilmiyodum
İyi yapmissin bir sonrakindede komple hindistan cevizi sür o daha etkili ya bide oryal değmiyorsa bakımlarla toparlarsin diye dusunuyom ince telliydi demi sacin

Ilik kürü ile meraba diyeyim once :)))

Surerken fena bi sekilde zorlandim ya neden oldu bilmiyorum ilk yapisim ondan sanirim.

Ayrica benim ilik biraz sulu olmustu vitaminleri felan katinca bayag cogaldi ama iki küp koymama ragmen yine zor yetirdim bem bu yaglari bocaliyorum kafaya sanirim.

Birde ben fircayla sürdüm ama yaglar ilik ve vitaminler birbirinden ayristilsr sanirim resmen dipde bemiks kaldi.gibi geldi galiba eşit bisekilde sürülmedi

Neyse artik yapacak.bisey yok

Ilık kürü mü uyguladım boylaa uclara hindistancevizi yagini sürdüm birazdan lavanta suyumu hazirlicam ve 5 gibi yikarim.

kız nasıl yetıremedın onca seyı dediğin gibi ilk ya ondan.ayyyyy o bemıksın kokusu gecmez şimdi saçtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…