Hindistan cevizinin cok faydasi var sanirim pambik olmasinda :)Benimde bildigin kütük :) simdide pambik gibi
4,5 CM Mİ çok ii maşallahBenimde gecen aya göre az gibi geldi bskalim gecen ay 4.5 cm bu ay 3 gibi yemegi yapip atayım resimleri
Bende o avonun serumundan daha bi memnun kalmıştım bakalim sen nasil degerlendircenNe bereketli bi argan yagiymis bu avonunki yaa daha halen bitmedi mucizvei yaga bi.turlu geçemedim acaba iki.kullanimlik.kaldi gecsem.bu birakip :)) ilik kurune yarin.basliyorummm.
Ben memnunum canim sacimi yikayinca 3 damla yediriyorum tarayinca kurutuncada iki damla elektriklenmeyi bayag önlüyorBende o avonun serumundan daha bi memnun kalmıştım bakalim sen nasil degerlendircen
Bugün tam 14 gün oldu yarin 15. Gün yarın baslicammm canim sali günleri de yag bakımı yaparımAaaaa bugun persembe bugun baslamiyormuydun
Yok kiz yanikken kutuktuHindistan cevizinin cok faydasi var sanirim pambik olmasinda :)
Ilk kürü yapip yikaynca islakken fotofraf alacam canim hem dipten hem boydanbaşlamadan önce fotoğrafı unutma
Ya benim sacimda oreal yook ama boyada 4. Boyayisim ben dogumdan sonra boyadan tamamen kurtulmak için tam bir sene once sacimi omuzlarimda kestirdim tam boyunu hatirlamiyorum ama hiç boya kalmamisdi ve kendi sac rengimi hiç yakistiramiyorum o yuzden dayanamadim sozde boyamayacaktim bi iki ây kullandim geri boyadim sua uc kisimlari zor nemleniyorYok kiz yanikken kutuktusimdi yanik kalmadi boyada yok
Canim o zmn boyanin icine yag koysana veya boyamadan once tum saçına hindistan cevizi sür oyle boya.ya bende arada bakiyom oryalsiz be yapabilirim diye sonrada kızıyorum kendime akillanmadinmi diyeYa benim sacimda oreal yook ama boyada 4. Boyayisim ben dogumdan sonra boyadan tamamen kurtulmak için tam bir sene once sacimi omuzlarimda kestirdim tam boyunu hatirlamiyorum ama hiç boya kalmamisdi ve kendi sac rengimi hiç yakistiramiyorum o yuzden dayanamadim sozde boyamayacaktim bi iki ây kullandim geri boyadim sua uc kisimlari zor nemleniyorsanirim kendimi tutabilirsem yaza kadar boyamayi dusunmuyorum ama kesin dayanamam bi iki aya boyarim yine
Son boyadım a bacelino koymusdum :))) onceden bilmiyodumCanim o zmn boyanin icine yag koysana veya boyamadan once tum saçına hindistan cevizi sür oyle boya.ya bende arada bakiyom oryalsiz be yapabilirim diye sonrada kızıyorum kendime akillanmadinmi diye
İyi yapmissin bir sonrakindede komple hindistan cevizi sür o daha etkili ya bide oryal değmiyorsa bakımlarla toparlarsin diye dusunuyom ince telliydi demi sacinSon boyadım a bacelino koymusdum :))) onceden bilmiyodum
Evet canım bebek saci gibiİyi yapmissin bir sonrakindede komple hindistan cevizi sür o daha etkili ya bide oryal değmiyorsa bakımlarla toparlarsin diye dusunuyom ince telliydi demi sacin
Off saclaara gell masallahh :)) valla canim icinden geliosa boyat :))Ooooo kiz baya inceymis desene o zmn sigir iligi iyi gelir insallah sana.bende kiz kardesimin sac renginden istiyorum bi ton acigida olabilir Eki Görüntüle 1727681 sonrada kiziyom kendime :)
kalçaya getıremde sonra düşünürüm belkı :)Off saclaara gell masallahh :)) valla canim icinden geliosa boyat :))
kız nasıl yetıremedın onca seyı dediğin gibi ilk ya ondan.ayyyyy o bemıksın kokusu gecmez şimdi saçtanIlik kürü ile meraba diyeyim once :)))
Surerken fena bi sekilde zorlandim ya neden oldu bilmiyorum ilk yapisim ondan sanirim.
Ayrica benim ilik biraz sulu olmustu vitaminleri felan katinca bayag cogaldi ama iki küp koymama ragmen yine zor yetirdim bem bu yaglari bocaliyorum kafaya sanirim.
Birde ben fircayla sürdüm ama yaglar ilik ve vitaminler birbirinden ayristilsr sanirim resmen dipde bemiks kaldi.gibi geldi galiba eşit bisekilde sürülmedi
Neyse artik yapacak.bisey yok
Ilık kürü mü uyguladım boylaa uclara hindistancevizi yagini sürdüm birazdan lavanta suyumu hazirlicam ve 5 gibi yikarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?