Kışın bişey olmaz :)) cocukta durmayın ca zor sürdumm :))kız nasıl yetıremedın onca seyı dediğin gibi ilk ya ondan.ayyyyy o bemıksın kokusu gecmez şimdi saçtan
Kalça hee hedeff büyük :))kalçaya getıremde sonra düşünürüm belkı :)
ayyy kıyamam mınnoşaKışın bişey olmaz :)) cocukta durmayın ca zor sürdumm :))
kız benım yanmadan önce kardeşimn saçından 5-6 parmak aşağıdaydıKalça hee hedeff büyük :))
sadece dıplere surulmuyormu buBenimde yetmedi boylara sadece diplere sürüp kalan 1 çay kaşığı kadarını uçlara sürüyordum, sonuçta streçin içinde nemden yayılıyordur
Bende sadece diplere surdum boylara sursemm Ohoo hiç yetmezzz :)) birde iki küpBenimde yetmedi boylara sadece diplere sürüp kalan 1 çay kaşığı kadarını uçlara sürüyordum, sonuçta streçin içinde nemden yayılıyordur
Yazık olmyst guzelimm saçlara yakız benım yanmadan önce kardeşimn saçından 5-6 parmak aşağıdaydı
Evet dipleere boylara h.yagi sürdumsadece dıplere surulmuyormu bu
hala camını ındırmedım ıçımde kaldıYazık olmyst guzelimm saçlara yapis kuaför
Bağlayacak sin kuaför koltuğuna alicaneline makasi oğlan saci gibi keseceksin bayansa erkeksede sıfır :)))hala camını ındırmedım ıçımde kaldı
Bağlayacak sin kuaför koltuğuna alicaneline makasi oğlan saci gibi keseceksin bayansa erkeksede sıfır :)))
Bi defa benimde yanmisti canim cok.kotu oluyor o zamanlar yanmanin ne oldugunu bilmiyordum yani sacimla bun kadar ugrasmiyodum kuaför kesin demistir yaktik.kizin sacini enayi anlamadi :)) siyahdan dönmüştum of fena lastik gibi di ne yaptim sonra bilmiyorum lisedeydimerkek kız sırtına kadarda saçı vardı. ayyyy ne sınır oluyorum onlara ya beceremıyorsan yapma demı kız ne ağlamıştım her banyodan çıktığımda boyu kısalıyordu
lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştumBi defa benimde yanmisti canim cok.kotu oluyor o zamanlar yanmanin ne oldugunu bilmiyordum yani sacimla bun kadar ugrasmiyodum kuaför kesin demistir yaktik.kizin sacini enayi anlamadi :)) siyahdan dönmüştum of fena lastik gibi di ne yaptim sonra bilmiyorum lisedeydim
Lise 1debasladim ben sac boyamaya :)) o gundur bugündür heo ayni renk kullandım arada koyu kahve kızıl ve bakir denedim.sonuc yine aynı renk :))lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştum
On kere denedim olmuyor ya sinir oldumm.Hadi bakalim bekliyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?