Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Benimde yetmedi boylara sadece diplere sürüp kalan 1 çay kaşığı kadarını uçlara sürüyordum, sonuçta streçin içinde nemden yayılıyordur

Bağlayacak sin kuaför koltuğuna alicaneline makasi oğlan saci gibi keseceksin bayansa erkeksede sıfır :)))
erkek kız sırtına kadarda saçı vardı. ayyyy ne sınır oluyorum onlara ya beceremıyorsan yapma demı kız ne ağlamıştım her banyodan çıktığımda boyu kısalıyordu

erkek kız sırtına kadarda saçı vardı. ayyyy ne sınır oluyorum onlara ya beceremıyorsan yapma demı kız ne ağlamıştım her banyodan çıktığımda boyu kısalıyordu
Bi defa benimde yanmisti canim cok.kotu oluyor o zamanlar yanmanin ne oldugunu bilmiyordum yani sacimla bun kadar ugrasmiyodum kuaför kesin demistir yaktik.kizin sacini enayi anlamadi :)) siyahdan dönmüştum of fena lastik gibi di ne yaptim sonra bilmiyorum lisedeydim

lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştum

lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştum
Lise 1debasladim ben sac boyamaya :)) o gundur bugündür heo ayni renk kullandım arada koyu kahve kızıl ve bakir denedim.sonuc yine aynı renk :))

Birazsan saçımi yıkayıp boydan foto alicam dipten cektim ama açı yi tutturamadimmm

Sonunda yüklendi ya. Bidahaki ay tam ayian 25inde ayni badiyle resim cekicem. Bide dipten yukliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…