Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Kiz uzunmus ya sacin masallah.canim acikda dik duraymışsın
Annem benim ki deli etti beni sacimin arkadan fotosunu cekiver dedim nerden dedim niye cekiyosun ne kadar abartiyosun vs vs bi sürü sey dedi anlamiyo erkwk milleti valla aceleden nasil durdugumun farkın da değilim

Annem benim ki deli etti beni sacimin arkadan fotosunu cekiver dedim nerden dedim niye cekiyosun ne kadar abartiyosun vs vs bi sürü sey dedi anlamiyo erkwk milleti valla aceleden nasil durdugumun farkın da değilim
Ayyyy aynen ya cok anlamsız geliyor onlara

Ayyyy aynen ya cok anlamsız geliyor onlara
Canim yaa ben şimdi bemiks evin ve bepanthol katiyoeum ya ilige ben emziriyorum ya telefonum da sarjda ayak ustu bakdim ama bulamadim aklim karisti ya oğluma zarar verirse ben o kadar baktim bisey bulamadim benim icin arastirirmisin kafa derisinden geçiyordur illaki

kuzum valla hemencecik bı baktımda öyle bı bılgı yok hatta bı sıtede emzıren annelerde meme ucundakı çatlaklara surun demiş demekkı zararı yok

kuzum valla hemencecik bı baktımda öyle bı bılgı yok hatta bı sıtede emzıren annelerde meme ucundakı çatlaklara surun demiş demekkı zararı yok
Insallah yoktur canim bende ole biliyorum çünkü kullandigim vitaminin icinde cogu vitamin vardi hamileyken kullaniyodum. suan bemiksin tadi agzimda resmen :)) icim rahatladi neyseki

Insallah yoktur canim bende ole biliyorum çünkü kullandigim vitaminin icinde cogu vitamin vardi hamileyken kullaniyodum. suan bemiksin tadi agzimda resmen :)) icim rahatladi neyseki
sen ıcını ferah tut canım yok olsa yazarlardı nette

Kuzum birsey dicem bir insanin saci 2 gunde farkli olurmu iki gündür sacim uzamis gibi geliyor

aralarinda tammmm iki gün sonra iki ay oluyo ve Uzama bu kadar kac cm sizce az degilmi o kadar bakima ragmen

Ay canim ya benim anlam veremedigim dipten bu kadar niye belli olmuyor bidaha dipten ölçüm yapmayacam.
Kuzum asil dipten belli olur uzama sonucta dipten uzuyor senin cekim acilarin farkli ondan belli olmuyor ama haksizlik etme uzamis canim.bugunku koydugun dipten olan resimde iki aylik fark demi

Kuzum asil dipten belli olur uzama sonucta dipten uzuyor senin cekim acilarin farkli ondan belli olmuyor ama haksizlik etme uzamis canim.bugunku koydugun dipten olan resimde iki aylik fark demi
2.5 ay o cNim sacimi boyayali o kadar oldu benim cekis acilarim.farkli ondan dipten anlamiyorum çünkü birinde baya uzamis gorunuyo mesela bugunki eklediigde o kadar da uzamamis kafam karıştı ya

Kuzum 5 cmlik bir fark var bence koltuk altindan hesaplamaya çalıştım bakimlara dvm kuzum ayni zamanda gurlesmis sacin daha iyi duruyor

2.5 ay o cNim sacimi boyayali o kadar oldu benim cekis acilarim.farkli ondan dipten anlamiyorum çünkü birinde baya uzamis gorunuyo mesela bugunki eklediigde o kadar da uzamamis kafam karıştı ya
Tam tersi bugunkunu gördüm geçen koydugun resim vardiya 8 günlük fark diye mesela onda daha az görünüyordu uzama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…