- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kiz uzunmus ya sacin masallah.canim acikda dik duraymışsınEki Görüntüle 1727917
Sonunda yüklendi ya. Bidahaki ay tam ayian 25inde ayni badiyle resim cekicem. Bide dipten yukliyim
Annem benim ki deli etti beni sacimin arkadan fotosunu cekiver dedim nerden dedim niye cekiyosun ne kadar abartiyosun vs vs bi sürü sey dedi anlamiyo erkwk milleti valla aceleden nasil durdugumun farkın da değilimKiz uzunmus ya sacin masallah.canim acikda dik duraymışsın
Ayyyy aynen ya cok anlamsız geliyor onlaraAnnem benim ki deli etti beni sacimin arkadan fotosunu cekiver dedim nerden dedim niye cekiyosun ne kadar abartiyosun vs vs bi sürü sey dedi anlamiyo erkwk milleti valla aceleden nasil durdugumun farkın da değilim
Canim yaa ben şimdi bemiks evin ve bepanthol katiyoeum ya ilige ben emziriyorum ya telefonum da sarjda ayak ustu bakdim ama bulamadim aklim karisti ya oğluma zarar verirse ben o kadar baktim bisey bulamadim benim icin arastirirmisin kafa derisinden geçiyordur illakiAyyyy aynen ya cok anlamsız geliyor onlara
Insallah yoktur canim bende ole biliyorum çünkü kullandigim vitaminin icinde cogu vitamin vardi hamileyken kullaniyodum. suan bemiksin tadi agzimda resmen :)) icim rahatladi neysekikuzum valla hemencecik bı baktımda öyle bı bılgı yok hatta bı sıtede emzıren annelerde meme ucundakı çatlaklara surun demiş demekkı zararı yok
sen ıcını ferah tut canım yok olsa yazarlardı netteInsallah yoktur canim bende ole biliyorum çünkü kullandigim vitaminin icinde cogu vitamin vardi hamileyken kullaniyodum. suan bemiksin tadi agzimda resmen :)) icim rahatladi neyseki
Bu arada kahkulden olcdugum kadsriyla iki haftalik arada sacim iki cm e yakin uzamissen ıcını ferah tut canım yok olsa yazarlardı nette
Bu arada kahkulden olcdugum kadsriyla iki haftalik arada sacim iki cm e yakin uzamis
Valla dipten pek anlasilmiyor onu anladim yani. Neyse bir ay sonra anlarızOooooo supper bir sonuç
Olabilir belkide bi anda boy atmıştır :))Kuzum birsey dicem bir insanin saci 2 gunde farkli olurmu iki gündür sacim uzamis gibi geliyor
Rahat 7 cm var uzama bence gayet güzel hiç bakım yapılmasa bu kadar uzamaz çok iyi bir uzama var :)Eki Görüntüle 1728138 aralarinda tammmm iki gün sonra iki ay oluyo ve Uzama bu kadar kac cm sizce az degilmi o kadar bakima ragmen
Ay canim ya benim anlam veremedigim dipten bu kadar niye belli olmuyor bidaha dipten ölçüm yapmayacam.Rahat 7 cm var uzama bence gayet güzel hiç bakım yapılmasa bu kadar uzamaz çok iyi bir uzama var :)
Kuzum asil dipten belli olur uzama sonucta dipten uzuyor senin cekim acilarin farkli ondan belli olmuyor ama haksizlik etme uzamis canim.bugunku koydugun dipten olan resimde iki aylik fark demiAy canim ya benim anlam veremedigim dipten bu kadar niye belli olmuyor bidaha dipten ölçüm yapmayacam.
2.5 ay o cNim sacimi boyayali o kadar oldu benim cekis acilarim.farkli ondan dipten anlamiyorum çünkü birinde baya uzamis gorunuyo mesela bugunki eklediigde o kadar da uzamamis kafam karıştı yaKuzum asil dipten belli olur uzama sonucta dipten uzuyor senin cekim acilarin farkli ondan belli olmuyor ama haksizlik etme uzamis canim.bugunku koydugun dipten olan resimde iki aylik fark demi
Tam tersi bugunkunu gördüm geçen koydugun resim vardiya 8 günlük fark diye mesela onda daha az görünüyordu uzama2.5 ay o cNim sacimi boyayali o kadar oldu benim cekis acilarim.farkli ondan dipten anlamiyorum çünkü birinde baya uzamis gorunuyo mesela bugunki eklediigde o kadar da uzamamis kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?