Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Tutkucum mucizevi yağ un saç kremi ve yağından ben çok memnun kaldım kullanmıyorsan eğer öneriyorum
Mucize vu yağım var canimm onu kullanmaya yarin baslicam elimde baska vardi onu bitirdim son yikkamamda kreminide elimdeki krem bitince alicammm.. :)) nelly kullanıyorum suann.

İlk resim 16 ekim ortadaki 20 aralık son resim dün 27 aralık

Eklentiler

• PhotoGrid_1451381353044.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 89
Hay masallahh canim sen benim saca tabi uzamamis dersin :) seninkinin masallahi varrr
Sağol canım restorex ve mucizevi yağ kullanıyorum 2 veya 3 günde bir banyo yapıyorum saç yaglandığında daha iyi uzarmış diye duymuştum.aslında çok yavaş uzayan bir saçım var geçen yıl hamileydim vitamin hapları omega 3 ler falan çok yaradı emzirme döneminde de saçım dökülmedi çok şükür

Bende hamileyken vitamin vs kullandim ama o kada yaramadi ya :))

1.yag bakimim

Bir tatli kasigi h.cevizi yagi
Bir cay kasigi hint yagi
Bir çay kaşığı zeytin yagi
Bir tatli kaşığı dax supergro
On damla cam.t
Isittim ve diplere yedirdim
Bir cay kasigi kadar h.cevizi yaginida boylara ve uclara yedirdim sardim sarmaladim
Ilık ile birlikte bu bakimi yapıcam 2 .5 ay boyunca

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın bende sizi takip ediyorum 1 ay sonundaki sonucunuz güzel olursa bende deneyeceğim ilik kürünü :)

ben bunu kullaniyorum. ama bilmiyorum bu mu etki yapiyor saclarimin uzamasina yoksa benim saclarimmi kolay uzuyor. dokuzuncu ayda kestirmistim simdiye kadar nerydeyse 15 cm uzadilar.

Eki Görüntüle 1730850 ben bunu kullaniyorum. ama bilmiyorum bu mu etki yapiyor saclarimin uzamasina yoksa benim saclarimmi kolay uzuyor. dokuzuncu ayda kestirmistim simdiye kadar nerydeyse 15 cm uzadilar.
Oh ne guzel yarıyor demekki bunun uzatacagi pek sanmiyorum aslinda ama ben bunun kremini alicam elimdeki krem bitsinde

Resmen lavanta suyumu unuttum yaa dusa girmeden hemen once aklima geldi bende sirkeli suyla duruladimm :))) ve mucizevi yaga bayildimmmmm insaah yanilmamisimdirr

Uzasin uzasin saclarimiz

Canim 1. Resim ile 3. Resim arasinda 2 aymi fark var yani hemmen hamiş olmalıyım masallah bu arada saclarina
İlk resimle ikincisi arasında 1buçk yıl var.ilk resimde 2 aylık hamileyim

Eklentiler

• PhotoGrid_1451468958418.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 66
Siyah tişörtlü olan sinamekinin 2. turunun ilk kürü mavili de dördüncü kür bugün çektim uzama var mı sizce?
Büyük bir azimle 2. turu da yapıyorum ilk turda pek uzama fark edemedim kesmiştim azcık çünkü

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
var var olmazmı canım maşallah uzamış bu arada çok guzel saçların var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…