Mucize vu yağım var canimm onu kullanmaya yarin baslicam elimde baska vardi onu bitirdim son yikkamamda kreminide elimdeki krem bitince alicammm.. :)) nelly kullanıyorum suann.Tutkucum mucizevi yağ un saç kremi ve yağından ben çok memnun kaldım kullanmıyorsan eğer öneriyorum
Saol canommm :))Bence uzama farkedilir canım
Hay masallahh canim sen benim saca tabi uzamamis dersin :) seninkinin masallahi varrrİlk resim 16 ekim ortadaki 20 aralık son resim dün 27 aralık
Sağol canım restorex ve mucizevi yağ kullanıyorum 2 veya 3 günde bir banyo yapıyorum saç yaglandığında daha iyi uzarmış diye duymuştum.aslında çok yavaş uzayan bir saçım var geçen yıl hamileydim vitamin hapları omega 3 ler falan çok yaradı emzirme döneminde de saçım dökülmedi çok şükürHay masallahh canim sen benim saca tabi uzamamis dersin :) seninkinin masallahi varrr
Sağol canım restorex ve mucizevi yağ kullanıyorum 2 veya 3 günde bir banyo yapıyorum saç yaglandığında daha iyi uzarmış diye duymuştum.aslında çok yavaş uzayan bir saçım var geçen yıl hamileydim vitamin hapları omega 3 ler falan çok yaradı emzirme döneminde de saçım dökülmedi çok şükür
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın bende sizi takip ediyorum 1 ay sonundaki sonucunuz güzel olursa bende deneyeceğim ilik kürünü :)1.yag bakimim
Bir tatli kasigi h.cevizi yagi
Bir cay kasigi hint yagi
Bir çay kaşığı zeytin yagi
Bir tatli kaşığı dax supergro
On damla cam.t
Isittim ve diplere yedirdim
Bir cay kasigi kadar h.cevizi yaginida boylara ve uclara yedirdim sardim sarmaladim
Ilık ile birlikte bu bakimi yapıcam 2 .5 ay boyunca
Oh ne guzel yarıyor demekki bunun uzatacagi pek sanmiyorum aslinda ama ben bunun kremini alicam elimdeki krem bitsindeEki Görüntüle 1730850 ben bunu kullaniyorum. ama bilmiyorum bu mu etki yapiyor saclarimin uzamasina yoksa benim saclarimmi kolay uzuyor. dokuzuncu ayda kestirmistim simdiye kadar nerydeyse 15 cm uzadilar.
Ayy saol canimm :)))İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın bende sizi takip ediyorum 1 ay sonundaki sonucunuz güzel olursa bende deneyeceğim ilik kürünü :)
Canim 1. Resim ile 3. Resim arasinda 2 aymi fark var yaniİlk resim 16 ekim ortadaki 20 aralık son resim dün 27 aralık
Uzasin uzasin saclarimiz1.yag bakimim
Bir tatli kasigi h.cevizi yagi
Bir cay kasigi hint yagi
Bir çay kaşığı zeytin yagi
Bir tatli kaşığı dax supergro
On damla cam.t
Isittim ve diplere yedirdim
Bir cay kasigi kadar h.cevizi yaginida boylara ve uclara yedirdim sardim sarmaladim
Ilık ile birlikte bu bakimi yapıcam 2 .5 ay boyunca
Evet canım iki ay var çok şükür bayagı uzadı, eskiden hiç uzamazdı hamilelik döneminde hiç kestirmedim bayagı uzadıCanim 1. Resim ile 3. Resim arasinda 2 aymi fark var yanihemmen hamiş olmalıyım masallah bu arada saclarina
İlk resimle ikincisi arasında 1buçk yıl var.ilk resimde 2 aylık hamileyimCanim 1. Resim ile 3. Resim arasinda 2 aymi fark var yanihemmen hamiş olmalıyım masallah bu arada saclarina
İlk resimle ikincisi arasında 1buçk yıl var.ilk resimde 2 aylık hamileyim
var var olmazmı canım maşallah uzamış bu arada çok guzel saçların varSiyah tişörtlü olan sinamekinin 2. turunun ilk kürü mavili de dördüncü kür bugün çektim uzama var mı sizce?
Büyük bir azimle 2. turu da yapıyorum ilk turda pek uzama fark edemedim kesmiştim azcık çünkü
canım bu resmıne tekrar baktımda 1.5 yıla göre uzama az burda normalde uzama hızın nasıl saçlarınınİlk resimle ikincisi arasında 1buçk yıl var.ilk resimde 2 aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?