Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Canim hic kendine sıkıntı etme gayette guzel uzuyor saçın dip boyan coktan gelmiş

Kuzum 5 cmlik bir fark var bence koltuk altindan hesaplamaya çalıştım bakimlara dvm kuzum ayni zamanda gurlesmis sacin daha iyi duruyor
Bende hesaplamaya çalışıyorum ama yaza gogsumun altına gelse hic uzun sacim olmadı çok ozeniyorum :))) en son 7. Siniftami ne kestirmisdim belimdeki saclarimii ah hangi akilla kestim se artik o zamandan bu zamana hep kisa kyllandim

Kuz zaten göğsünün altinda bele gelecek o sac yaza varmadan.

Birde bence saçın uzadığı boydan belli olur dipler yanıltabilir boyası akınca saç uzamış gibi zannedilebilir en doğrusu boydan ölçmek

Canım banada az geldi uzama.ikinci resim daha yakın çekilmiş saç belki o yüzden biraz daha uzun birde ikinci resimdeki saçının şekli farklı hiç uzamamış sanki
bence kesinlikle uzamış koltuk altı hizasıyla bak bide
Birde bence saçın uzadığı boydan belli olur dipler yanıltabilir boyası akınca saç uzamış gibi zannedilebilir en doğrusu boydan ölçmek
ya mesela karamel saç akınca kahverengine mi dönüyö bence dönmez boya akınca özellikle saçın renginden açık bi boya akınca kesinlikle saç rengine dönemezbu nedenle dipten ölçülen kesin uzama sonucunu gösterir bence.
keşke ben,m saçımdada boya olsada uzama miktarını kesin olarak ölçebilsem

Saygı duyuyorum canım senin fikrine de ama bana göre saç akunca özellikle dillerde kendi rengi çıkıyor bide boyalı saça sürekli bakım yapılıp banyoda sık yapılırsa saç daha cabuk akar 1 haftada 1 cm uzarmı hiç boyalı saç sadece dipleri neden 1 haftada 1 cm ana saç rengi çıkıyor çünkü saçın dibi deriye yakın olduğu için boyayı fazla tutmuyor o yüzden kuaförler dibi turuncu gibi olduğunda bir kaç yıkamada gider diyor çünkü dip akınca ana renk çıkıyor saç uzamıyor

Kesinlikle sacimda akma yok aksa anlardim benim sacimda ole bi durum olmadi simdiyw kadar uzama var 5. Cm kadar 2 ayda hic mi uzamicak :)) @ama dedigin gibi az uzadi saclarim hic uzamadi.diyemeyiz ama

Canım banada az geldi uzama.ikinci resim daha yakın çekilmiş saç belki o yüzden biraz daha uzun birde ikinci resimdeki saçının şekli farklı hiç uzamamış sanki
Ilkin de de çizgili olaydi Üstüm daha net belli olurdu o zaman olesine cekmistim hep.dipden olcudugum icin. O zamam aklima gelmedi cizgili giymek

Ilkin de de çizgili olaydi Üstüm daha net belli olurdu o zaman olesine cekmistim hep.dipden olcudugum icin. O zamam aklima gelmedi cizgili giymek
Kafana takma canım bu ay az uzar diğer ay daha fazla uzar.sen uzadığını biliyorsan sorun yok resimde yansımamış olabilir.bakımlara devam edelim canım

Kendi sac rengini kendine yakistiriyosan bence iyikide yok boya sacinda canim aman olmasin boşver :))

Kendi sac rengini kendine yakistiriyosan bence iyikide yok boya sacinda canim aman olmasin boşver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…