- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Bende hesaplamaya çalışıyorum ama yaza gogsumun altına gelse hic uzun sacim olmadı çok ozeniyorum :))) en son 7. Siniftami ne kestirmisdim belimdeki saclarimii ah hangi akilla kestim se artik o zamandan bu zamana hep kisa kyllandimKuzum 5 cmlik bir fark var bence koltuk altindan hesaplamaya çalıştım bakimlara dvm kuzum ayni zamanda gurlesmis sacin daha iyi duruyor
Su ilikte bi kac kür gecebilsem kür kafamdayken tepemde sac koklerim kasiniodu baya bii kasindi kafam :))Tam tersi bugunkunu gördüm geçen koydugun resim vardiya 8 günlük fark diye mesela onda daha az görünüyordu uzama
Harbimi ohhhhh kuzum ne iyi uzatiyor o zmnSu ilikte bi kac kür gecebilsem kür kafamdayken tepemde sac koklerim kasiniodu baya bii kasindi kafam :))
Kuz zaten göğsünün altinda bele gelecek o sac yaza varmadan.Bende hesaplamaya çalışıyorum ama yaza gogsumun altına gelse hic uzun sacim olmadı çok ozeniyorum :))) en son 7. Siniftami ne kestirmisdim belimdeki saclarimii ah hangi akilla kestim se artik o zamandan bu zamana hep kisa kyllandim
Ay evetHarbimi ohhhhh kuzum ne iyi uzatiyor o zmn
Enson gogsume olctugumde tqm orta yerindeydiKuz zaten göğsünün altinda bele gelecek o sac yaza varmadan.
Canım banada az geldi uzama.ikinci resim daha yakın çekilmiş saç belki o yüzden biraz daha uzun birde ikinci resimdeki saçının şekli farklı hiç uzamamış sankiEki Görüntüle 1728138 aralarinda tammmm iki gün sonra iki ay oluyo ve Uzama bu kadar kac cm sizce az degilmi o kadar bakima ragmen
bence kesinlikle uzamış koltuk altı hizasıyla bak bideCanım banada az geldi uzama.ikinci resim daha yakın çekilmiş saç belki o yüzden biraz daha uzun birde ikinci resimdeki saçının şekli farklı hiç uzamamış sanki
ya mesela karamel saç akınca kahverengine mi dönüyö bence dönmez boya akınca özellikle saçın renginden açık bi boya akınca kesinlikle saç rengine dönemezbu nedenle dipten ölçülen kesin uzama sonucunu gösterir bence.Birde bence saçın uzadığı boydan belli olur dipler yanıltabilir boyası akınca saç uzamış gibi zannedilebilir en doğrusu boydan ölçmek
Saygı duyuyorum canım senin fikrine de ama bana göre saç akunca özellikle dillerde kendi rengi çıkıyor bide boyalı saça sürekli bakım yapılıp banyoda sık yapılırsa saç daha cabuk akar 1 haftada 1 cm uzarmı hiç boyalı saç sadece dipleri neden 1 haftada 1 cm ana saç rengi çıkıyor çünkü saçın dibi deriye yakın olduğu için boyayı fazla tutmuyor o yüzden kuaförler dibi turuncu gibi olduğunda bir kaç yıkamada gider diyor çünkü dip akınca ana renk çıkıyor saç uzamıyorbence kesinlikle uzamış koltuk altı hizasıyla bak bide
ya mesela karamel saç akınca kahverengine mi dönüyö bence dönmez boya akınca özellikle saçın renginden açık bi boya akınca kesinlikle saç rengine dönemezbu nedenle dipten ölçülen kesin uzama sonucunu gösterir bence.
keşke ben,m saçımdada boya olsada uzama miktarını kesin olarak ölçebilsem
Ilkin de de çizgili olaydi Üstüm daha net belli olurdu o zaman olesine cekmistim hep.dipden olcudugum icin. O zamam aklima gelmedi cizgili giymekCanım banada az geldi uzama.ikinci resim daha yakın çekilmiş saç belki o yüzden biraz daha uzun birde ikinci resimdeki saçının şekli farklı hiç uzamamış sanki
Kafana takma canım bu ay az uzar diğer ay daha fazla uzar.sen uzadığını biliyorsan sorun yok resimde yansımamış olabilir.bakımlara devam edelim canımIlkin de de çizgili olaydi Üstüm daha net belli olurdu o zaman olesine cekmistim hep.dipden olcudugum icin. O zamam aklima gelmedi cizgili giymek
bence kesinlikle uzamış koltuk altı hizasıyla bak bide
ya mesela karamel saç akınca kahverengine mi dönüyö bence dönmez boya akınca özellikle saçın renginden açık bi boya akınca kesinlikle saç rengine dönemezbu nedenle dipten ölçülen kesin uzama sonucunu gösterir bence.
bence kesinlikle uzamış koltuk altı hizasıyla bak bide
Kafana takma canım bu ay az uzar diğer ay daha fazla uzar.sen uzadığını biliyorsan sorun yok resimde yansımamış olabilir.bakımlara devam edelim canım
Tutkucum mucizevi yağ un saç kremi ve yağından ben çok memnun kaldım kullanmıyorsan eğer öneriyorumBu aydan umutluyum bakalim inşallah :))) aynen canim.bakimlara devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?