Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

canım bu resmıne tekrar baktımda 1.5 yıla göre uzama az burda normalde uzama hızın nasıl saçlarının
Ewet canım saçım normalde çok az uzar.saçıma hiçbir kür uygulamadım bebekle uğraşmaktan pek mümkn degil.Hayatımda ilk defa bu kadar uzattım artık hiç kısa kestirmem .

Ewet canım saçım normalde çok az uzar.saçıma hiçbir kür uygulamadım bebekle uğraşmaktan pek mümkn degil.Hayatımda ilk defa bu kadar uzattım artık hiç kısa kestirmem .
kestırme kestırme mukemmel saçın var bende bazen dıyorum hamıle falan kalırsam töbe uğraşamam saç uzatmayla

Çok teşekkür ederim uzayıp uzamadığını ben kendim fark edemiyorum sanki hiç uzamıyor gibi geliyor bana sizlerin söyledikleri önemli benim için :)
Canim uzama var ama dikkatli bakınca resimlerde esitlik yok yani kafan birinde biraz asagida bole direk bakınca cok fark var ama dikkatli bakdim 2 cm kadar oynuyo

Canim uzama var ama dikkatli bakınca resimlerde esitlik yok yani kafan birinde biraz asagida bole direk bakınca cok fark var ama dikkatli bakdim 2 cm kadar oynuyo
Bu da 2 buçuk aylık zaman nasıl sence?

Eklentiler

• image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
Evet hissediyorum baya toparlanma var saçımda en başta da saç uçlarım kas katıydı yumuşacıklar artık :)

2. Sigir iligi kürü

Evimde değilim kaynanamdayim ama yinede iligi kremlerimi sampuanimi lavantami buraya getirdim kurumu uyguladim..

Sigir iligini isitip vitaminlerini ekledim.ve diplere yedirdim uclara ve boylara badem yagi sürdum poşet basortu ve bere taktim bekliyorum. 2 saat oldu 1 1.5 saat sonra yikicam

Bende nereye gidersem götürürüm yanımda :)

şu azim bende olsa keşke bayadır bişey yapmıyorum saçlarıma başlamayı düşünüyorum ama üşengeçim napalım bu arada kokmuyormu bu kür

Canim cam t. Ve Hindistan cevizi yagi kokusu baski yapiyo diyebilirim

2.Yag bakimi
Bir tatli kasigi h.cevzii yagi
Bir tatlı kasigi dax
Bir cay kasigi hint yagi
10 damla çam t.
Diplere yedirdim biraz.masaj yapyim

Boylara ve uclaara h.cevizi ve azcik baDem yagini kstirip sürdum

Bu arafa sicak yag bakımı yaptim

2 saat felan oldu yemekten sonra yikicam.yaklasik iki saat sonra durulama.suyu olarak lavanta kullaniyorum

Mucizevi yağ nelly maske ve prozince devam ediyorum yalniz prozinc saclaro acayip karistiriyor sanirsiniz keçe gibi yag bakiminda yumusayan sactan eser kalmiyr.

Saclarimi yikadimm lavanta suyumu döktüm tamamdirr :-D

Tam emin olmamakla birlikte yarin yapacagim3. Ilik kurunden sonra cizgili tshortle foto cekicem meraktan catlicam yoksa 2hafta oldu baslayali uzaydiysa uzamistir buraya yuklemeyi dusunmuyorum ayin , 26 sinda foto yuklicem uzama farkettim bakalim ne kadar

uzama farkettıysen süppppppeeeeerrrrrrrrr ayyyh merak edıyom boyunu bende farkedıyomda uzamayı ama dıyom tatıle gıtmeden önce çekeyım

uzama farkettıysen süppppppeeeeerrrrrrrrr ayyyh merak edıyom boyunu bende farkedıyomda uzamayı ama dıyom tatıle gıtmeden önce çekeyım
Senin zaten o doneme denk geliyor foto eklemen eklersin ara verirsin ole =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…