- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Ewet canım saçım normalde çok az uzar.saçıma hiçbir kür uygulamadım bebekle uğraşmaktan pek mümkn degil.Hayatımda ilk defa bu kadar uzattım artık hiç kısa kestirmem .canım bu resmıne tekrar baktımda 1.5 yıla göre uzama az burda normalde uzama hızın nasıl saçlarının
kestırme kestırme mukemmel saçın varEwet canım saçım normalde çok az uzar.saçıma hiçbir kür uygulamadım bebekle uğraşmaktan pek mümkn degil.Hayatımda ilk defa bu kadar uzattım artık hiç kısa kestirmem .
Çok teşekkür ederim uzayıp uzamadığını ben kendim fark edemiyorum sanki hiç uzamıyor gibi geliyor bana sizlerin söyledikleri önemli benim için :)var var olmazmı canım maşallah uzamış bu arada çok guzel saçların var
Canim uzama var ama dikkatli bakınca resimlerde esitlik yok yani kafan birinde biraz asagida bole direk bakınca cok fark var ama dikkatli bakdim 2 cm kadar oynuyoÇok teşekkür ederim uzayıp uzamadığını ben kendim fark edemiyorum sanki hiç uzamıyor gibi geliyor bana sizlerin söyledikleri önemli benim için :)
Bu da 2 buçuk aylık zaman nasıl sence?Canim uzama var ama dikkatli bakınca resimlerde esitlik yok yani kafan birinde biraz asagida bole direk bakınca cok fark var ama dikkatli bakdim 2 cm kadar oynuyo
Benimkinden fazla olduğu kesin canim :)) guzel masallahhBu da 2 buçuk aylık zaman nasıl sence?
Teşekkür ederim :)Benimkinden fazla olduğu kesin canim :)) guzel masallahh
Oooooo bence harika canimBu da 2 buçuk aylık zaman nasıl sence?
Bu da 2 buçuk aylık zaman nasıl sence?
Bende nereye gidersem götürürüm yanımda :)2. Sigir iligi kürü
Evimde değilim kaynanamdayim ama yinede iligi kremlerimi sampuanimi lavantami buraya getirdim kurumu uyguladim..
Sigir iligini isitip vitaminlerini ekledim.ve diplere yedirdim uclara ve boylara badem yagi sürdum poşet basortu ve bere taktim bekliyorum. 2 saat oldu 1 1.5 saat sonra yikicam
şu azim bende olsa keşke bayadır bişey yapmıyorum saçlarıma başlamayı düşünüyorum ama üşengeçim napalım bu arada kokmuyormu bu kür2. Sigir iligi kürü
Evimde değilim kaynanamdayim ama yinede iligi kremlerimi sampuanimi lavantami buraya getirdim kurumu uyguladim..
Sigir iligini isitip vitaminlerini ekledim.ve diplere yedirdim uclara ve boylara badem yagi sürdum poşet basortu ve bere taktim bekliyorum. 2 saat oldu 1 1.5 saat sonra yikicam
Cok zorlandim ama evim gibi olmuyo :)Bende nereye gidersem götürürüm yanımda :)
Tam emin olmamakla birlikte yarin yapacagim3. Ilik kurunden sonra cizgili tshortle foto cekicem meraktan catlicam yoksa 2hafta oldu baslayali uzaydiysa uzamistir buraya yuklemeyi dusunmuyorum ayin , 26 sinda foto yuklicem uzama farkettim bakalim ne kadar
Senin zaten o doneme denk geliyor foto eklemen eklersin ara verirsin ole =)uzama farkettıysen süppppppeeeeerrrrrrrrr ayyyh merak edıyom boyunu bende farkedıyomda uzamayı ama dıyom tatıle gıtmeden önce çekeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?