- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Evet canim accik rahatlasin saclarimSenin zaten o doneme denk geliyor foto eklemen eklersin ara verirsin ole =)
Kuzum demistim ya teldeki cok yavas evdeki de bitmisti yenilendi iki gun once sacimi ölçtum bu arada1.5cm kadar uzama varEvet canim accik rahatlasin saclarimsen naptin girmiyordun kacgun yalnız kalmıştım buralarda
Yavrum cok iyi ayda 3 cm ediyo kız ay gadi inşallah yaza popona değecek o saçlarınKuzum demistim ya teldeki cok yavas evdeki de bitmisti yenilendi iki gun once sacimi ölçtum bu arada1.5cm kadar uzama var
Evet 15_17 ocak koc bende not ettim bugün tarihleriBu arada yanlsi bilmiyorsam15 17ocak arasi saclarimdan bi parça kesicem bwlki kahkullerimden keserim baya uzadi
Sen aslanda keseceksin dimiEvet 15_17 ocak koc bende not ettim bugün tarihleri
Evet canim aslanda 23_26 ocakSen aslanda keseceksin dimi
Evet canim aslanda 23_26 ocak
Faydasini gorecekmiyiz bakslimmEvet canim aslanda 23_26 ocak
faydasını görmek için inanman lazımFaydasini gorecekmiyiz bakslimm
Ben biraz kaaramsarim sanirimmm =)faydasını görmek için inanman lazım
Ben elseve in mucizevi saç kremini kullanıyorum yumuşacık kolay taranıyor mis gibi kokuyor . saçlarım sertleşti demişssin çok fazla bakım yaptığını takip ediyorum acaba ondan mı oldu canım her günmü yıkıyorsun saçını benim bildiğim kadarıyla saç derisinin kendi yagınada ihtiyacı var bakım yağlarından çok vücudun kendi yagı saçını 2 günde bir yıka bende kökleri yaglansın biraz .Anlam veremiyorum saclarimdaki sertlige o kadar yaga bakima ragmen resmen kazik gibiler ustelik fazla islemde görmedi masa duzlestirici felan da kullanmıyorum kendi halindeler kremliyorumda ama prozinc yapiyor bunu eminim artik çünkü yikarken saclarim keçe gibi oluyor krem resmen zor açiyor saclarimi ne yapsam onerisi olan varmi prozinc cok guzel bi sampuan tamamda bu saclarimi sertlestirmesi hic hosuma gitmiyor uzamasindan daha da onemli benim icin yumusacik olmalari bu yüzden prozinci birakmayi düşünüyorum
Elseve kullanan varmi yeni cikan serisi
Hayir haffadat iki defa bakım yapıyorum m dolayisiyla iki defa yıkıyor um daha fazla bakım yapanlar var benimki az bile =)Ben elseve in mucizevi saç kremini kullanıyorum yumuşacık kolay taranıyor mis gibi kokuyor . saçlarım sertleşti demişssin çok fazla bakım yaptığını takip ediyorum acaba ondan mı oldu canım her günmü yıkıyorsun saçını benim bildiğim kadarıyla saç derisinin kendi yagınada ihtiyacı var bakım yağlarından çok vücudun kendi yagı saçını 2 günde bir yıka bende kökleri yaglansın biraz .
valla aklima gelmedi degil acaba sacima agir gelirmi iki sampuan2. bir şampuan edin, mesela ilk prozincle yıka sonra nemlendirme özellikli diğer şampuanla
Ben kullanıyorum çok çok memnunum indirimde 2 tanr almadığım için pişmanım çok yumuşak yapıyor ve sinameki kokusunu alıyorAnlam veremiyorum saclarimdaki sertlige o kadar yaga bakima ragmen resmen kazik gibiler ustelik fazla islemde görmedi masa duzlestirici felan da kullanmıyorum kendi halindeler kremliyorumda ama prozinc yapiyor bunu eminim artik çünkü yikarken saclarim keçe gibi oluyor krem resmen zor açiyor saclarimi ne yapsam onerisi olan varmi prozinc cok guzel bi sampuan tamamda bu saclarimi sertlestirmesi hic hosuma gitmiyor uzamasindan daha da onemli benim icin yumusacik olmalari bu yüzden prozinci birakmayi düşünüyorum
Canim su kahve rengi gibi olan dimi rengini tam hatirlamoyorumBen kullanıyorum çok çok memnunum indirimde 2 tanr almadığım için pişmanım çok yumuşak yapıyor ve sinameki kokusunu alıyor
Evet kahverengi 6 çiçek özlü olan mucizevi yağın şampuanı oluyorCanim su kahve rengi gibi olan dimi rengini tam hatirlamoyorum
Tamam o zaman bidaha ki bakima kadar alip onu kullanicammEvet kahverengi 6 çiçek özlü olan mucizevi yağın şampuanı oluyor
Dove yenı çıkan serısı var oıl burseydı onu onerıyorlarAnlam veremiyorum saclarimdaki sertlige o kadar yaga bakima ragmen resmen kazik gibiler ustelik fazla islemde görmedi masa duzlestirici felan da kullanmıyorum kendi halindeler kremliyorumda ama prozinc yapiyor bunu eminim artik çünkü yikarken saclarim keçe gibi oluyor krem resmen zor açiyor saclarimi ne yapsam onerisi olan varmi prozinc cok guzel bi sampuan tamamda bu saclarimi sertlestirmesi hic hosuma gitmiyor uzamasindan daha da onemli benim icin yumusacik olmalari bu yüzden prozinci birakmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?