Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Evet canim accik rahatlasin saclarim sen naptin girmiyordun kacgun yalnız kalmıştım buralarda
Kuzum demistim ya teldeki cok yavas evdeki de bitmisti yenilendi iki gun once sacimi ölçtum bu arada1.5cm kadar uzama var

Bu arada yanlsi bilmiyorsam15 17ocak arasi saclarimdan bi parça kesicem bwlki kahkullerimden keserim baya uzadi

Kuzum demistim ya teldeki cok yavas evdeki de bitmisti yenilendi iki gun once sacimi ölçtum bu arada1.5cm kadar uzama var
Yavrum cok iyi ayda 3 cm ediyo kız ay gadi inşallah yaza popona değecek o saçların

Anlam veremiyorum saclarimdaki sertlige o kadar yaga bakima ragmen resmen kazik gibiler ustelik fazla islemde görmedi masa duzlestirici felan da kullanmıyorum kendi halindeler kremliyorumda ama prozinc yapiyor bunu eminim artik çünkü yikarken saclarim keçe gibi oluyor krem resmen zor açiyor saclarimi ne yapsam onerisi olan varmi prozinc cok guzel bi sampuan tamamda bu saclarimi sertlestirmesi hic hosuma gitmiyor uzamasindan daha da onemli benim icin yumusacik olmalari bu yüzden prozinci birakmayi düşünüyorum

Elseve kullanan varmi yeni cikan serisi

Ben elseve in mucizevi saç kremini kullanıyorum yumuşacık kolay taranıyor mis gibi kokuyor . saçlarım sertleşti demişssin çok fazla bakım yaptığını takip ediyorum acaba ondan mı oldu canım her günmü yıkıyorsun saçını benim bildiğim kadarıyla saç derisinin kendi yagınada ihtiyacı var bakım yağlarından çok vücudun kendi yagı saçını 2 günde bir yıka bende kökleri yaglansın biraz .

Hayir haffadat iki defa bakım yapıyorum m dolayisiyla iki defa yıkıyor um daha fazla bakım yapanlar var benimki az bile =)

2. bir şampuan edin, mesela ilk prozincle yıka sonra nemlendirme özellikli diğer şampuanla

Ben kullanıyorum çok çok memnunum indirimde 2 tanr almadığım için pişmanım çok yumuşak yapıyor ve sinameki kokusunu alıyor

Dove yenı çıkan serısı var oıl burseydı onu onerıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…