Elseveyi denicem canimmmDove yenı çıkan serısı var oıl burseydı onu onerıyorlar
6 kremmı hay maşallah bende bur ara kokusunu her begendıgım şampuanı alıyordum banyoda 20 cesıt vardıOnu bende gördüm markette içeriği hoşuma gitti gibi ama elimde 2 şampuan 6 krem var şuan.. deneyen olursa benide bilgilendirin lütfen
Tamam canımElseveyi denicem canimmm
Mecbur krem sürmeden düğümleniyor saçım indirimde gördükçe dayanamayıp alıyorum farklı farklı şampuan kadar seçici değilim kremde6 kremmı hay maşallah bende bur ara kokusunu her begendıgım şampuanı alıyordum banyoda 20 cesıt vardıama krem bır kere aldım ondada 2 sefer kullanıp attım hıc krem kullanmadım yanı kullanamıyom ben sac kremını ya
Benimde var aslinda. Elimde gliss sonra elsevenim pembesi iki tam.bi yarim prozinc ama hic birini istemiyrum =(kremim yok yalniz nelly den iki kullanimlik.kaldiOnu bende gördüm markette içeriği hoşuma gitti gibi ama elimde 2 şampuan 6 krem var şuan.. deneyen olursa benide bilgilendirin lütfen
Merak ettim ozelden atsana bana kuzum cektiysenSaclarima palette 9.0 ile dip boya yapdim bugün tam 3 ay olmustu hazir boyama günleri gelmisken yapayim dedim komple boyamakdan kurtuldum
Pahali ama bi harika o sampuanNashinin argan sampuanini alacakdim ama cok pahaliydi =))
Elsevenin 6 mucizevi yag olan sampuanini aldim ama ayninin kremini bulamadim mecbur kreatin olan kremini aldim =(
Attim canimMerak ettim ozelden atsana bana kuzum cektiysen
Kuzum rahatsız olmayacaksan yıkama gündüzde yıkamısdın zaten bıtlenmezsın canım ama bır sonrakı yıkamanda kuru saca sampuanı ıyıce yay azıcık suyla kopurte kopurte ıyıce masaj yaparak yıka dax cok ıyıde ahh bu arındırması yeminlen 3 cevız büyüklüğünde sampuanı kuruyken ıyıce yayıyorum arınsın dıyeCook sinirim bozuldu yaa sacimi direk elseve ile yikadim farketmedim yagin arinmadigini halbuki herzamanki gibi yikadim kuruturken bi bakdim sacim kayış gibi girdim.bidaha yikadim zaten bugün gunduz yikamistim yani anlicaniz toplamda bugün sacimi 7 8 defa sampuanladim.ve halen biraz yagli ne yapsamko cuma ilik kurumu uygulucam acaba beklesem bitlenirmiyim ya
sampuanda skinti var canim bide 6 mucizevi yağ ya valla rahatsiz olmamda bitlenmiimde ikinci girişime kuru saca uyguladim saclarimi kurutmustum ilk yikayinca unutmuşum kuru sacasampuan surmeyi ama hic arinmamis ya suan ellerim saclarimda hep ama kaskati yagdanKuzum rahatsız olmayacaksan yıkama gündüzde yıkamısdın zaten bıtlenmezsın canım ama bır sonrakı yıkamanda kuru saca sampuanı ıyıce yay azıcık suyla kopurte kopurte ıyıce masaj yaparak yıka dax cok ıyıde ahh bu arındırması yeminlen 3 cevız büyüklüğünde sampuanı kuruyken ıyıce yayıyorum arınsın dıye
Yok yok aman azdırma sınuzıtı yok bıtlenmezsın canım hep derlerya boyalı saca bıt gelmezsampuanda skinti var canim bide 6 mucizevi yağ ya valla rahatsiz olmamda bitlenmiimde ikinci girişime kuru saca uyguladim saclarimi kurutmustum ilk yikayinca unutmuşum kuru sacasampuan surmeyi ama hic arinmamis ya suan ellerim saclarimda hep ama kaskati yagdanzati sinuzitim varkac defa yikadim
Prozinc cok guzel arindiriyordu2 ay oncemı neydı banyodan her çıktığımda sacım ne parlıyor ne dalgası vardı sucu hemen sac spreyıne attım elımı sacıma atıyom yag gelıyordu megersem daxmıs çok rahatsız olursan persrmbe gunu yıka canım yarın yıkama
Bende oncekı sampuanım pure shıne ıyı arındırıyordu once prozıncle arındırıp sonrada elsevle yıkasanProzinc cok guzel arindiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?