Bidahakine ole deneyecem egeryine olmazsa kaldirirm.atarim copeBende oncekı sampuanım pure shıne ıyı arındırıyordu once prozıncle arındırıp sonrada elsevle yıkasan
Bende cok zorlaniyorum resim yüklerken dosya yüklye tiklayinca bisey daha cikiyo dosya sec di galiba onada tikliyoeum resimi seçiyorum sayfa geri geliyo surekli ayni seybelimdeki.saclarimi kuafor yakinca omuzlarimda.kestirdim 16 ekimde. Bende sizler gibi uzatmaya calisiyorum ama farki.anlayamiyorum resim.yukleyecektim ama no failed diye diye verem etti beni nasil yukleyebilirim
Belkı resmı kırparsan yukleyebılırsınbelimdeki.saclarimi kuafor yakinca omuzlarimda.kestirdim 16 ekimde. Bende sizler gibi uzatmaya calisiyorum ama farki.anlayamiyorum resim.yukleyecektim ama no failed diye diye verem etti beni nasil yukleyebilirim
Anlayamadimki resimlerden arada bi tane uzun sacli resim var 3. Resim omu simdiki boyuEki Görüntüle 1744443 Eki Görüntüle 1744444 26.10.2015
Eki Görüntüle 1744445 26.11.2015Eki Görüntüle 1744446 13.12.2015Eki Görüntüle 1744447 23.12.2015
26 ekimde ön uzun arka kısa kestirmiştim sacımı ilk baştaki iki resim.26 kasımda uzatınca şekilsiz olur diye ve birde uçları yandığı için ön kısa arka uzun kestirdim (3. resim). yılbaşından sonra ucundan iki parmak kdr daha aldırdım ama henüz resmim yok 16 ocakta bir resim daha eklerim sizce uzatabilmiş miyim hanımlar
O 23 kasimda ki boyuydu yani kestirdikten 38 gun sonrasiydi. O resimden sonra yilbasinda 4 cm.kdr tekrar kestirdim resimler hep kendi cekimim oldugu icin duzgun cekemiyorumAnlayamadimki resimlerden arada bi tane uzun sacli resim var 3. Resim omu simdiki boyu
Evet resimler biraz karisik.yuklenmis cok.net bisey belli olmuyor canim aslinda saclarin.kivircik oldugu icin de anlasilmiyor bence islakken cek saclariniO 23 kasimda ki boyuydu yani kestirdikten 38 gun sonrasiydi. O resimden sonra yilbasinda 4 cm.kdr tekrar kestirdim resimler hep kendi cekimim oldugu icin duzgun cekemiyorum
Cnm aksam tekrar bakarim.resimlere bugun islak.halinide yuklerim. Yanliz.merak.ettigim.birsey var ben bir kez ilik.kuru denedim ve neredeyse kafamda sac kalmadi sende oyle bir etkisi oldu mu4.ilik kürü
Iligimi erittim icine vitaminlerimi kirdim diplere sürdum
Uclara ve boylara yumurta sarisi zeytinyagi sürdum bu defa yanlis yapmamisimdir insallahh :))
Benim sacim.biraz dokuluyordu halen ayni canim bi skinti olmadi bende :)Cnm aksam tekrar bakarim.resimlere bugun islak.halinide yuklerim. Yanliz.merak.ettigim.birsey var ben bir kez ilik.kuru denedim ve neredeyse kafamda sac kalmadi sende oyle bir etkisi oldu mu
Ben sac uzatiyor dediler die bir kur yaptim saclarimi yikadiktan sonra deli gibi sokulmeye basladi ki sadece dusta tararken en fazla 5 6 tel dokulurdu sacim 4 ay boyunca inanilmaz dokuldu dr a gittim seboroit dermatit mi olmus oyle.birsey dedi serumlar igneler fln hala dokulme.devam ediyor ama azaldi cok sukur.uzatayim derken kel kaliyordum nerdeyseBenim sacim.biraz dokuluyordu halen ayni canim bi skinti olmadi bende :)
Şimdi anlaşıldı canim baya uzamis oh ne güzel bak islak daha belli.oluyoEki Görüntüle 1745895
Buda 16 ekim ilk kesildiği gün önler görüldüğü gibi arkalar ensede. 16 ekimden sonra iki kez daha kestirdim ilkinde tek hizada olacak şekilde ikincide ön kısa arka uzun olacak şekilde. 16 ekimden bu yana toplamda 4 5 cm kestirmişimdir yine boyundan
Demekki yaramamis sana aman allah korusun sen o zaman ole.rast gele.herseui surme kafanaBen sac uzatiyor dediler die bir kur yaptim saclarimi yikadiktan sonra deli gibi sokulmeye basladi ki sadece dusta tararken en fazla 5 6 tel dokulurdu sacim 4 ay boyunca inanilmaz dokuldu dr a gittim seboroit dermatit mi olmus oyle.birsey dedi serumlar igneler fln hala dokulme.devam ediyor ama azaldi cok sukur.uzatayim derken kel kaliyordum nerdeyse
O sampuani bende deneyecem bi kere :)Sac uzatmada tek faydasini gordugum tresan isirgan otlu sampuan . Uzatma amaciyla almakistim ama iki ayda olan degisiklige inanamadim.Krem olarak da elsevin 6 mucizevi yag olanini kullaniyorum bir de durulanmayan sac guzellestirici kremi var yine ayni serinin onu da kurumaya yakin uclarina suruyorum yumusacik oluyor kirilmiyor artik. Ayrica beslenmenin onemi cok buyuk bu surecte o yuzden sadece krem sampuanla olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?