Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

belimdeki.saclarimi kuafor yakinca omuzlarimda.kestirdim 16 ekimde. Bende sizler gibi uzatmaya calisiyorum ama farki.anlayamiyorum resim.yukleyecektim ama no failed diye diye verem etti beni nasil yukleyebilirim

belimdeki.saclarimi kuafor yakinca omuzlarimda.kestirdim 16 ekimde. Bende sizler gibi uzatmaya calisiyorum ama farki.anlayamiyorum resim.yukleyecektim ama no failed diye diye verem etti beni nasil yukleyebilirim
Bende cok zorlaniyorum resim yüklerken dosya yüklye tiklayinca bisey daha cikiyo dosya sec di galiba onada tikliyoeum resimi seçiyorum sayfa geri geliyo surekli ayni sey

Belkı resmı kırparsan yukleyebılırsın

Onuda denedim dosya ekle ye geri donuyor altta ufak bi no failed yaziyor.bugun bide pcden deneyecen artik umarim o olur

26.10.2015
26.11.2015 13.12.2015 23.12.2015
26 ekimde ön uzun arka kısa kestirmiştim sacımı ilk baştaki iki resim.26 kasımda uzatınca şekilsiz olur diye ve birde uçları yandığı için ön kısa arka uzun kestirdim (3. resim). yılbaşından sonra ucundan iki parmak kdr daha aldırdım ama henüz resmim yok 16 ocakta bir resim daha eklerim sizce uzatabilmiş miyim hanımlar

Anlayamadimki resimlerden arada bi tane uzun sacli resim var 3. Resim omu simdiki boyu

Anlayamadimki resimlerden arada bi tane uzun sacli resim var 3. Resim omu simdiki boyu
O 23 kasimda ki boyuydu yani kestirdikten 38 gun sonrasiydi. O resimden sonra yilbasinda 4 cm.kdr tekrar kestirdim resimler hep kendi cekimim oldugu icin duzgun cekemiyorum

O 23 kasimda ki boyuydu yani kestirdikten 38 gun sonrasiydi. O resimden sonra yilbasinda 4 cm.kdr tekrar kestirdim resimler hep kendi cekimim oldugu icin duzgun cekemiyorum
Evet resimler biraz karisik.yuklenmis cok.net bisey belli olmuyor canim aslinda saclarin.kivircik oldugu icin de anlasilmiyor bence islakken cek saclarini

4.ilik kürü

Iligimi erittim icine vitaminlerimi kirdim diplere sürdum

Uclara ve boylara yumurta sarisi zeytinyagi sürdum bu defa yanlis yapmamisimdir insallahh :))

4.ilik kürü

Iligimi erittim icine vitaminlerimi kirdim diplere sürdum

Uclara ve boylara yumurta sarisi zeytinyagi sürdum bu defa yanlis yapmamisimdir insallahh :))
Cnm aksam tekrar bakarim.resimlere bugun islak.halinide yuklerim. Yanliz.merak.ettigim.birsey var ben bir kez ilik.kuru denedim ve neredeyse kafamda sac kalmadi sende oyle bir etkisi oldu mu

Cnm aksam tekrar bakarim.resimlere bugun islak.halinide yuklerim. Yanliz.merak.ettigim.birsey var ben bir kez ilik.kuru denedim ve neredeyse kafamda sac kalmadi sende oyle bir etkisi oldu mu
Benim sacim.biraz dokuluyordu halen ayni canim bi skinti olmadi bende :)

Ilik kurumu uyguladim saclarimi yikadim 5 saat tuttum kafamda:) ve nne yazikki durulama lavanta suyumu unuttm

Sac uzatmada tek faydasini gordugum tresan isirgan otlu sampuan . Uzatma amaciyla almakistim ama iki ayda olan degisiklige inanamadim.Krem olarak da elsevin 6 mucizevi yag olanini kullaniyorum bir de durulanmayan sac guzellestirici kremi var yine ayni serinin onu da kurumaya yakin uclarina suruyorum yumusacik oluyor kirilmiyor artik. Ayrica beslenmenin onemi cok buyuk bu surecte o yuzden sadece krem sampuanla olmuyor

Benim sacim.biraz dokuluyordu halen ayni canim bi skinti olmadi bende :)
Ben sac uzatiyor dediler die bir kur yaptim saclarimi yikadiktan sonra deli gibi sokulmeye basladi ki sadece dusta tararken en fazla 5 6 tel dokulurdu sacim 4 ay boyunca inanilmaz dokuldu dr a gittim seboroit dermatit mi olmus oyle.birsey dedi serumlar igneler fln hala dokulme.devam ediyor ama azaldi cok sukur.uzatayim derken kel kaliyordum nerdeyse

Buda 16 ekim ilk kesildiği gün önler görüldüğü gibi arkalar ensede. 16 ekimden sonra iki kez daha kestirdim ilkinde tek hizada olacak şekilde ikincide ön kısa arka uzun olacak şekilde. 16 ekimden bu yana toplamda 4 5 cm kestirmişimdir yine boyundan

Şimdi anlaşıldı canim baya uzamis oh ne güzel bak islak daha belli.oluyo

Demekki yaramamis sana aman allah korusun sen o zaman ole.rast gele.herseui surme kafana

O sampuani bende deneyecem bi kere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…