Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Demekki yaramamis sana aman allah korusun sen o zaman ole.rast gele.herseui surme kafana
Aslinda ne bulursam surerdim kafama ama ilk kez ilik kuruyle sorunum oldu simdi et yerken.bile tereddut ediyorum. Benim saclar kivircik.oldugu icin 10 cm uzasa kuruyken 1 cm uzamis gibi gorunuyor. Her hafta duzenli.olarak bakim yapiyorum haftada iki kez bakalim yaza kdr ne olacak. Kabul edersen artik.aylik.fotolarimla birlikte bende burdayim cnm

Bende bu yüzden Kıvırcık saçı sevmiyorum sac belde olsa çıkacak sırta :)

Bende bu yüzden Kıvırcık saçı sevmiyorum sac belde olsa çıkacak sırta :)
Aynen oyle maalesef cnm ama iyi yani su ki dustan cikip uclarina azicik serum surer birakirim.ne toka ister ne masa ne duzlestirici arada derede kalmis ne duz ne dalgali saclar gibi olmadigi icin ugrastirmiyor. Birde sirtindaki saca bi fon cektiriyorsun herkesin agzi acik.kaliyor kaynakmi yaptirdin.die diplerimi.karistiran insanlari biliyorum. Kabullendim artik kivirciklarimi hatta brezilya fonu yaptirdigim zaman deli gibi ozlemistim

ben olsam bende şaşırırım :))) normal şaşırmaları duzleyınce baya bı farkeder

Ne yaparsam yapayim bu sac bakimsi ne kadar uzuyosa bakimli dq aynı. Uzuyor dip boya yapdim sali günü dipler görünmedi daha cok sogudum.bakimlardan 3 ayi askindir yapıyorum yilmadan yapdim ama sanirim pes edicemm ilik kurunde bir ayi tamamliyim 4 bakim.yaptim bitane daha yapayim eger uzama yoksa kesinlikle.birakicammmm

Konunuzu tam okuyamadım Badem yağı sinemaki falan kullandınız mı belki çok bakım yapıyosanız dinlenmeye ihtiyacı vardır saçınızın umutsuz konuşmayın pes etmeyin

Konunuzu tam okuyamadım Badem yağı sinemaki falan kullandınız mı belki çok bakım yapıyosanız dinlenmeye ihtiyacı vardır saçınızın umutsuz konuşmayın pes etmeyin
dinlendiriyorum sacımı haftada iki efa bakım yapıyorum

Allah Allah neden öyle oldu ki? Cidden üzüldüm belki boyalı olduğu için normalden yavaş uzuyordur, kür önce boyanın yıpratıcı etkisini geriletmeye çalışıyordur.. İnş ilik uzatmıştır, uzatmadıysa hayal kırıklığına uğrayacağım cidden beklentim yüksekti, kendimdeki etkisini görünce..

Ya canim boyle umutsuz olma dogru sacin yavas uzuyor ama uzamiyor degil pes etme canim ya

Sac yapimiz ayni degil canim belki seninki 4 cm uzuyordur benimki 3 cmilik kuruyle diyelim yarinsdan sonra dip biya yapali 1hafta olmus olacak senceayda 3 cm uzayan bi sac bi hafta icindedipten kendini gostermezmi 2 mm ancak varsa var net de goremiyorum ama 25 inde foto yukklicwm o zaman karar vericem devam edip etmiceme

Aslında olmayadabilir, sistematik biçimde uzamıyorki herzaman, diyelim 1 hafta 0,5 cm uzuyor öteki hafta 1,5cm sonraki hafta hiç.. fotografta anlarız en net, ne kadar etki etmiş.

Ya canim boyle umutsuz olma dogru sacin yavas uzuyor ama uzamiyor degil pes etme canim ya
Canim bu ilikden verim alirsam pes etmicem ama bildigim.kadariyla en etkili kurlerden birisi bu bule.etki etmeSe gerisini dusunmel.istemiyorim sogan kurunu denicem. Sonra. Ama uzamadigini gordukce yapasim.gelmiyo

Aslında olmayadabilir, sistematik biçimde uzamıyorki herzaman, diyelim 1 hafta 0,5 cm uzuyor öteki hafta 1,5cm sonraki hafta hiç.. fotografta anlarız en net, ne kadar etki etmiş.
benim sacim ayda bir cm uzuyor onu anladim.iyice :)) uzasa şöyle 3 4 cm o zaman yaparim.surekli bakim ama.uzamadigini gordukce. Icimden.yapmak.gelmiyor neyse ben.25 ne kadar beklie

benim sacim ayda bir cm uzuyor onu anladim.iyice :)) uzasa şöyle 3 4 cm o zaman yaparim.surekli bakim ama.uzamadigini gordukce. Icimden.yapmak.gelmiyor neyse ben.25 ne kadar beklie
Cnm pes etmw konunun cogunu okudum hepsini degil ama. Sac belli bir sure bakima alisiyor ve uzamasi normal.hizina donuyor bu durumda faekli bakima gecmek gerekiyor. Ben ilkinde dax ve içine kattigim malzemelerle bakim yaptim ilk ay superdi ikinci ay tik yoktu sonra onu birakip lavanta icmeye va sacimi lavanta suyua durulamaya baslasim 15 gun boyunca bu surecte biotin ictim.sadece bakim yapmadim sacimi 15 gun sonra lavantayi birakip sampuanima ampul kirtim biyotine devam edip daxin icine kati hindistan cevizi yagi ampuller koydum onunla bakim.yaptim devamini getirmiyorum arada bir farkli seylere gec sonra en cok verim.aldigin uygulamaya geri don ve biotin kullan mutlaka

Ben zaten surekli ayni bakimi.yapmiyprum ki canim turpu denedim daxi denedim sinamekyi denedim barcelino kullandim.sampuana sarimsak koydum cam t. Koydum karisik yag bakimi yapdim simdide ilik yapiyoeum lavanta ile durulama suyu yapdim bunlari sinameki haric hepsini 3 ay icinde yapdim

Anladim.canim lavantayla sacini yikarken.bir fincan icmeyide dene ben o sekilde fayda gordum birde dedigim.gibi biotin hapi kullan. B vitamini turevi tirnaklar ve saclar uzerinde cok etkili fazla alinmasinin.vucuda bir zarari yok suda.cozunup.fazlasi vucuttan atiliyor

,emzirirken ne kadar dogrudur bilmiyorim.ki onu bi arastirnak lazim

Bugün tekrar bir haftalik saç masajina basliyorum kafayi geri egip 4 dakika ilk yaptığımda etksiini görmüştüm

Bugün tekrar bir haftalik saç masajina basliyorum kafayi geri egip 4 dakika ilk yaptığımda etksiini görmüştüm
Ona da başlayın ama ben sizde sığır iliği işe yarar diye bekliyordum bence dipten bakmayın boydan bakın resim çektiyseniz boydan ekleyin buraya mutlaka uzamıştır :)

Ona da başlayın ama ben sizde sığır iliği işe yarar diye bekliyordum bence dipten bakmayın boydan bakın resim çektiyseniz boydan ekleyin buraya mutlaka uzamıştır :)
Canim.haftaya sali.eklicem resim 25ocakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…