Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

,emzirirken ne kadar dogrudur bilmiyorim.ki onu bi arastirnak lazim
Aman tatlim ben emzirdigini bilmiyordum dr a danismadan kullanma o zaman sakin vitamin normalde.bir zararida yok.suda cozuldugu icin ama yine de bebisi dusunmek lazim once

Aman tatlim ben emzirdigini bilmiyordum dr a danismadan kullanma o zaman sakin vitamin normalde.bir zararida yok.suda cozuldugu icin ama yine de bebisi dusunmek lazim once
Yeri geliyor parolu icerken bile korkuyorum :) hic riske girmek istemiyorum olsun canim emzirmeyi bırakınca kullanirim bende onu bakalim

Kesin uzamıştır bekliyorum bende yapıcam sığır iliği kürünü sinamekim bittikten sonra :)
Ben anlamadimki bakalim. Bende merak ediyorum daha da bir hafta var :) senin kac kür kaldi foto ekldinmi gormedim

4.yag bakimi

Birer tatli kasigi dax zeytin ve hindistan cevizi yağı
On damla cam t.
Bir cayt kasigi da hint yagini isittim diplere surdum

Bir cay kasigi hindistan cevizi yaginida boylara ve uclara yedirdim

İkinci turundayım yarın kür günüm acaba yapmasam da bir hafta daha bekleyip ilik mi yapsam diye düşünüyorum :)
Valla ben basladgim isi pek yarim birakmayi sevmiyorum bence bitir ole gev iliğe ama tabi sinamekden verim aliyosan

Evet canim inşallah brn gibi sanada cok iyi gelir benimde daha kargoya verilmemis inşallah yetiseydi pazar günü memlekete gidecem
O güne kadar gelir canım daha cokk var benimde birisi burdaymis sansima :) matrix burdaymis belkide yarin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…