Aman tatlim ben emzirdigini bilmiyordum dr a danismadan kullanma o zaman sakin vitamin normalde.bir zararida yok.suda cozuldugu icin ama yine de bebisi dusunmek lazim once,emzirirken ne kadar dogrudur bilmiyorim.ki onu bi arastirnak lazim
Yeri geliyor parolu icerken bile korkuyorum :) hic riske girmek istemiyorum olsun canim emzirmeyi bırakınca kullanirim bende onu bakalimAman tatlim ben emzirdigini bilmiyordum dr a danismadan kullanma o zaman sakin vitamin normalde.bir zararida yok.suda cozuldugu icin ama yine de bebisi dusunmek lazim once
Kesin uzamıştır bekliyorum bende yapıcam sığır iliği kürünü sinamekim bittikten sonra :)Canim.haftaya sali.eklicem resim 25ocakda
Ben anlamadimki bakalim. Bende merak ediyorum daha da bir hafta var :) senin kac kür kaldi foto ekldinmi gormedimKesin uzamıştır bekliyorum bende yapıcam sığır iliği kürünü sinamekim bittikten sonra :)
Benim iki kür kaldı bitsin eklicem iki haftalık aradan sonra ilik kürü yapıcam :)Ben anlamadimki bakalim. Bende merak ediyorum daha da bir hafta var :) senin kac kür kaldi foto ekldinmi gormedim
Bir ayi bulur baslaman o zaman :)Benim iki kür kaldı bitsin eklicem iki haftalık aradan sonra ilik kürü yapıcam :)
Evet ama acaba şimdi iki hafta ara verip direk iliğe mi başlasam sinamekiyi iki hafta yapmasam mı :)Bir ayi bulur baslaman o zaman :)
Sen şimdi iki tur yaptinmi yoksa tek turun mu iki kürü kaldiEvet ama acaba şimdi iki hafta ara verip direk iliğe mi başlasam sinamekiyi iki hafta yapmasam mı :)
Eki Görüntüle 1745894
Bubugün kü hali
İkinci turundayım yarın kür günüm acaba yapmasam da bir hafta daha bekleyip ilik mi yapsam diye düşünüyorum :)Sen şimdi iki tur yaptinmi yoksa tek turun mu iki kürü kaldi
Evet canim inşallah brn gibi sanada cok iyi gelir benimde daha kargoya verilmemis inşallah yetiseydi pazar günü memlekete gidecemEki Görüntüle 1749237 Eki Görüntüle 1749238 Eki Görüntüle 1749239 bu 3 mü aldımm bakalımm ınsallahh memnun kalırım bendesevdabuzer gibi :) saol kuzumm
Hicbirsey olmaz benimde gozlerimi yakiyorduSogan baya aciymis sanirim gözlerimi yaktii saca ters etki etmez herhaldesevdabuzer
Haydi hayirli olsun şifa olur insallahsoğan suyuna baslıyorum bende durulama suyu olarak hazırladımm
Valla ben basladgim isi pek yarim birakmayi sevmiyorum bence bitir ole gev iliğe ama tabi sinamekden verim aliyosanİkinci turundayım yarın kür günüm acaba yapmasam da bir hafta daha bekleyip ilik mi yapsam diye düşünüyorum :)
O güne kadar gelir canım daha cokk var benimde birisi burdaymis sansima :) matrix burdaymis belkide yarin gelirEvet canim inşallah brn gibi sanada cok iyi gelir benimde daha kargoya verilmemis inşallah yetiseydi pazar günü memlekete gidecem
He iyi o zamanHicbirsey olmaz benimde gozlerimi yakiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?