Pek verim alamadığım için demiştim ahım şahım uzatmadı o yüzdenValla ben basladgim isi pek yarim birakmayi sevmiyorum bence bitir ole gev iliğe ama tabi sinamekden verim aliyosan
evet yarın gelır hepsı aynı satıcıdan değilmiydi benımkıde yola çıkmış bırde matrıx n11de 96 aynı dukkan gg de 89 acaba n11 komısyonumu çok ıstıyor neyse ayyy valla çok dua edıyom ınşallah memnun olur dıye ayyy memnun kalmazsan ben kendımı suçlarımdaO güne kadar gelir canım daha cokk var benimde birisi burdaymis sansima :) matrix burdaymis belkide yarin gelir
Ha verim alamadiysan başka o zaman canim istersenbitirPek verim alamadığım için demiştim ahım şahım uzatmadı o yüzden
evet yarın gelır hepsı aynı satıcıdan değilmiydi benımkıde yola çıkmış bırde matrıx n11de 96 aynı dukkan gg de 89 acaba n11 komısyonumu çok ıstıyor neyse ayyy valla çok dua edıyom ınşallah memnun olur dıye ayyy memnun kalmazsan ben kendımı suçlarımda
aynen bende ordan alıyorumValla bilmiyorum kii ben genelde n11.comdam aliyorumherseyi elim aliskin ya
- Yok canim ya kendini niye sucluyosun ben yorhmlarida okudum kullanaaan herkes cok memnun iki sini de
16 ekimden bu yana bu kdr uzatabildim. Yanlis anlamadin baya fark var dimi kuruyunca kivircik oldugu icin kimse anlamiyor uzadigini insanin umitleri tükeniyor tabişimdi ekimden buraya yani 2,5 ayda mı bu saç bu kadar uzadı ben mi yanlıs anladım
Cnm daxi saclarina surerken nasil yapiyorsun ben kafami asagi egerek bi bes alti.dk masaj yapiyorum bide banyodan cikmak uzereyken en son sicak suyu kapatip soguk su tutuyorum diplerine sinuzitin yoksa bide onu dene istersen4.yag bakimi
Birer tatli kasigi dax zeytin ve hindistan cevizi yağı
On damla cam t.
Bir cayt kasigi da hint yagini isittim diplere surdum
Bir cay kasigi hindistan cevizi yaginida boylara ve uclara yedirdim
Sinüzit var malesef canim ama zaten durulama suyu yapiyorum ya o souk.oluyor genelde valla daxi felan hepsini.karistirip diplere suruyorum.uzun sure masaj yapamiyorum.yeri geliyor surup.cikiyorum masaji ayriyetten.yapiyorumCnm daxi saclarina surerken nasil yapiyorsun ben kafami asagi egerek bi bes alti.dk masaj yapiyorum bide banyodan cikmak uzereyken en son sicak suyu kapatip soguk su tutuyorum diplerine sinuzitin yoksa bide onu dene istersen
Anladim.cnm dax in icine aktarlarda kati hindistan cevizi yagi satiliyor onunla karistirip dene birde ben ikisini cam bir kaseye koyup benmari usulu eritiyorum icine bemix bephanten ve evigende kiriyorum ilikken sürüyorum ama emzirdigin icin ampuller.dogru olur mu bilemiyorum. Yinede hindistan cevizi yagini mutlaka denemeni tavsiye ederim ciddi anlamda.dax in etkisini artiriyor. Dusunursen eve gidince kutusunun resmini de yukleyebilirimSinüzit var malesef canim ama zaten durulama suyu yapiyorum ya o souk.oluyor genelde valla daxi felan hepsini.karistirip diplere suruyorum.uzun sure masaj yapamiyorum.yeri geliyor surup.cikiyorum masaji ayriyetten.yapiyorum
Yalniz bu resim 16 ocakta cekildi cnm yani uc ayda birde ucundan iki kez kestirdim sacimişimdi ekimden buraya yani 2,5 ayda mı bu saç bu kadar uzadı ben mi yanlıs anladım
Daxin yaninda hindistan cevizi yagi kullaniyorum canım zaten dunki bakimi tekrar oku bak :)) ampulleride ilige ekliyorimAnladim.cnm dax in icine aktarlarda kati hindistan cevizi yagi satiliyor onunla karistirip dene birde ben ikisini cam bir kaseye koyup benmari usulu eritiyorum icine bemix bephanten ve evigende kiriyorum ilikken sürüyorum ama emzirdigin icin ampuller.dogru olur mu bilemiyorum. Yinede hindistan cevizi yagini mutlaka denemeni tavsiye ederim ciddi anlamda.dax in etkisini artiriyor. Dusunursen eve gidince kutusunun resmini de yukleyebilirim
Ben ilik kullanırken ilk şampuanı annemin Restorex'inle yapıyordum, Arındırıcı olan ince telli yağlı saçlar için gerçekten güzel temizliyor yoğun yağları5.ilik kürü
Iligi erittim vitaminleri kirdimm diplerime sürdüm boylara sac maskesi sürdüm bekliyorum malesef cok bekletemicem 1.5 saat oldu birazdan yıkıcamm sinuzitim tetikledi sonunda halen hsfif bas agrim var yapmayacakdim icim rahat etmedi. Sogan kürü mu de uygulcam suan kayniyo unuttum sabahtan beri
Matrix keratindose ve redist tuzsuz sampauna geçtim bugün ilk defa kullanicamm
.
Acaba sacima krem surmesemm mi hic istemiyorum surmeyi acikcasi
Elseve idi kremim aldigima bin pismanim hele şampuan evlerden irak :))) hic arindirmiyorrrrr
Krem bır ıse yaramıyorsa maske yap bence canım5.ilik kürü
Iligi erittim vitaminleri kirdimm diplerime sürdüm boylara sac maskesi sürdüm bekliyorum malesef cok bekletemicem 1.5 saat oldu birazdan yıkıcamm sinuzitim tetikledi sonunda halen hsfif bas agrim var yapmayacakdim icim rahat etmedi. Sogan kürü mu de uygulcam suan kayniyo unuttum sabahtan beri
Matrix keratindose ve redist tuzsuz sampauna geçtim bugün ilk defa kullanicamm
.
Acaba sacima krem surmesemm mi hic istemiyorum surmeyi acikcasi
Elseve idi kremim aldigima bin pismanim hele şampuan evlerden irak :))) hic arindirmiyorrrrr
Redistle arindirdim canim gayet guzel arindirdi hic bi sıkıntı yok ):Ben ilik kullanırken ilk şampuanı annemin Restorex'inle yapıyordum, Arındırıcı olan ince telli yağlı saçlar için gerçekten güzel temizliyor yoğun yağları
Kremlemeyince fwna karıştı bakalim :) ikincide nasil olcak bakalimKrem bır ıse yaramıyorsa maske yap bence canım
Ben istedigim sonucu alamadim insallah sen alirsin :)) bemiksin saça surmeme ragmen tadini agzimda hissettim yaniBende sinamekiyi bıraktım bir hafta sonra ilik kürüne başlicam inşallah bakalım :)
İlikte bittikten sonra saçıma pek bir şey yapmayı düşünmüyorum bir de ilbahara geçmiş olucaz bemiks kokmak istemiyorum :)
Bende 4 aydır sinameki yaptım yastığım tişörtlerim saçım her yer bemiks kokuyor gibi geliyor artıkBen istedigim sonucu alamadim insallah sen alirsin :)) bemiksin saça surmeme ragmen tadini agzimda hissettim yani
Bir aydir yapıyorum bende ama resim yuklemeye utaniyorum yani 1 cm uzamis cok sinirime.dokundu o kadar ozen yap sacimin uzaması yavasladi zaten az uzuyordu dip boya yapali ,11 gun oldu dipler yeni gorunuyor daha ayda 4, cm uzayan bi sac olsa dipler 2 haftaya 1.5 2 cm cikmasi lazim bilmiyorum.umudum tukendi iyice birakmayi düşünüyorum umutlarım can cekisiyor :)) ya kendi haline birakayim diyorum 3 ayda yarım 2 parmakdan biraz fazla uzamis ekimin ,12 sinde boyamisdim 3 ay sonra ocağın 12 sinde dip.boya yapdim 3 parmak.yook yaniBende 4 aydır sinameki yaptım yastığım tişörtlerim saçım her yer bemiks kokuyor gibi geliyor artık
İnşallah sende bende alırız bitirince iliği, ben sinamekiden fazla bir verim alamadım ilik için umutluyum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?