Aslında bende sizin gibi ümitsizleri oynuyorum ama son işte ilik bakalım :)Bir aydir yapıyorum bende ama resim yuklemeye utaniyorum yani 1 cm uzamis cok sinirime.dokundu o kadar ozen yap sacimin uzaması yavasladi zaten az uzuyordu dip boya yapali ,11 gun oldu dipler yeni gorunuyor daha ayda 4, cm uzayan bi sac olsa dipler 2 haftaya 1.5 2 cm cikmasi lazim bilmiyorum.umudum tukendi iyice birakmayi düşünüyorum umutlarım can cekisiyor :)) ya kendi haline birakayim diyorum 3 ayda yarım 2 parmakdan biraz fazla uzamis ekimin ,12 sinde boyamisdim 3 ay sonra ocağın 12 sinde dip.boya yapdim 3 parmak.yook yani
Market şampuanları ni bıraktım srtik tamamen onlarda gozenekleri cok tikiyor Muş zaten baya uzun bi süre prozinc kullanmış tim medikal bi sampuan belkide deidigin gibi gozekler tikandiAslında bende sizin gibi ümitsizleri oynuyorum ama son işte ilik bakalım :)
İlik bitsin 1 ay kalmış zaten isterseniz 1 ay mola verin belki saç dipleri tıkanmış olabilir bilmiyorum öyle olabiliyormuş ya da 1 ay oldu bir hafta ara verip tekrar 1 ay yapabilirsiniz belki dinlenmeye ihtiyacı vardır:)
Ay alıntı yapmamisim ::Bugün kasap amcayla konuştum ilik için bir hafta içinde ayarlayacağını söyledi. Ondan alınca hemen başlicam :)
Ayrıca a101 den argan ve kayısı yağı aldım 4 liraydılar bilmiyorum iyi midir deneyeniniz var mı?
Evet %10 argan %90 zeytinyağı yazıyor kötü mü oluyor yani pek anlamıyorum daCanim o argan yaginin %90 zeytin yagi % 10 argan yagi içeriğini okudnmu bende almistim
Ben zaten hem.maya kullancam hemde durulama suyu kullancam isuegan ısırgan ve sogan olmak.uzere ikisini kullanmayı düşünüyorum yani bakimlari tam anlamiyla birakmicam çünkü yag bakimi beni sarmadi makesefki :))Evet %10 argan %90 zeytinyağı yazıyor kötü mü oluyor yani pek anlamıyorum da
Ben inanıyorum saçlarınızın dinlemeye ihtiyacı var bu süre geçince tekrar uzayacaklardır inşallah tekrar uzamaya başlarlar :)
Üzülmeyin canınızı sıkmayın :)
Maalesef ki fark yok evetEki Görüntüle 1754827 1. Kurun sonunda ve 5. Kurun sonunda çekilen resimler yani toplamda 4 hafta 5kur olmak sartiyla kullandim hic bir ektra uzama yok
Maalesef ki fark yok evet
Canım bence bakımlara biraz ara ver.insan stres yapıncada uzamayabikir hani şöyle bir söz var ya saç sefadan tırnak cefadan uzar diye.bence akışına bırak saçını normal bir şampuanla yıka krem Sür başka bişey yapma saç dipleri doğal dengesini bulsun saç beslenecek diye çeşit çeşit kürler sürmek doğal yapısını bozabilir.ben hiçbir kür uygulamadım bu yaşıma kadar zeytinyağ yumurta bile sürmedim çok şükür fena değil saçım.bence biraz dinlendir daha iyi olurEki Görüntüle 1754827 1. Kurun sonunda ve 5. Kurun sonunda çekilen resimler yani toplamda 4 hafta 5kur olmak sartiyla kullandim hic bir ektra uzama yok
Baya bi ters tepddi valla one egdiysem daha kötü yukari cikmis olur buda yanlis olcum olur yani 1 cm bile uzammis olur o zaman yok diplerde de fazla uzama yok1 cm uzama göruyorum dikkatli bakınca tabi yeterli değil ne bilim belki ilk resimde kafanı öne eğmiş olabilirsin inan baya fark ediyo saçın boyalı değilmi diplerine bak kesin sonucu o zaman anlarsınen kötü ihtimalle bakım ters tepmişte olabilir
Onceden bende bakim yapan biri degildim 3 aydir yapiyorum bi ara sadece sinameki yapmıştım bi kac kür o kadar surekli yapsam neyse ne ara yoruldu anlamadım ki ♡Canım bence bakımlara biraz ara ver.insan stres yapıncada uzamayabikir hani şöyle bir söz var ya saç sefadan tırnak cefadan uzar diye.bence akışına bırak saçını normal bir şampuanla yıka krem Sür başka bişey yapma saç dipleri doğal dengesini bulsun saç beslenecek diye çeşit çeşit kürler sürmek doğal yapısını bozabilir.ben hiçbir kür uygulamadım bu yaşıma kadar zeytinyağ yumurta bile sürmedim çok şükür fena değil saçım.bence biraz dinlendir daha iyi olur
parıl parıl gözüküyo ay bi ara bende böle modelli katlı kestirmek istemiştim ama saç olduğundan kısa gözükür diye korkmuştum sende tatlı duruyoEki Görüntüle 1758968 nasil duruyor kizlar sizce ??
parıl parıl gözüküyo ay bi ara bende böle modelli katlı kestirmek istemiştim ama saç olduğundan kısa gözükür diye korkmuştum sende tatlı duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?