Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Aslında bende sizin gibi ümitsizleri oynuyorum ama son işte ilik bakalım :)
İlik bitsin 1 ay kalmış zaten isterseniz 1 ay mola verin belki saç dipleri tıkanmış olabilir bilmiyorum öyle olabiliyormuş ya da 1 ay oldu bir hafta ara verip tekrar 1 ay yapabilirsiniz belki dinlenmeye ihtiyacı vardır:)

Market şampuanları ni bıraktım srtik tamamen onlarda gozenekleri cok tikiyor Muş zaten baya uzun bi süre prozinc kullanmış tim medikal bi sampuan belkide deidigin gibi gozekler tikandi bi süre sra vericem zaten yapasim yok :)

Bugün kasap amcayla konuştum ilik için bir hafta içinde ayarlayacağını söyledi. Ondan alınca hemen başlicam :)
Ayrıca a101 den argan ve kayısı yağı aldım 4 liraydılar bilmiyorum iyi midir deneyeniniz var mı?

Aylardir bakim yapiyorum ama bu zamana kadar istedigim.verimi alamadim maleseki. Resim yuklemeye calistim ama olmadi sonra tekrar denicem.

Şunu soylemek istiyorum bakimlari bırakıyorum ama başka bi fikir var aklimda yarin toz maya alip sampuanima eklicem olunlu sonuçlar alan var olumsuz sonuçla karsilasmadim daha tamda arastiramadim.

En cok umut ettiğim ilik kürü bile hayallerimi yimti resmen insallah bu sefer verim alirim

Yalniz kullandığım sampuan cok pahali ona ekleyemem ama redist tuzsuz sampuan var elimde matrixle beraber kullanmaya basladim redistten bi miktar ayirip maya koyucam icine ve iki gun bekletip kullanmaya baslicam inşallah bakalim basladigim gün haber veririm yag bakimlari malesef umdugum gibi olmadi ama arada bi yapabilirim yine cok sey aldim hepsi elimde kaldi :)) sür sür biseye yaramasin insan gercekden umudunu kesiyo surekli 12 ocakda saclarimi boyadim. Neredeyse iki hafta olmak uzere ve yarim cm bi dip cikmis benim sacim bakimsiz bile bu kadar uzuyordu kendimi yipratmak istemiorum artik kendi haline birakdim.bi sure bakalim.belki tekrar donebilirim yag bakimlarina bu arada iligide birakdimm.

Canim o argan yaginin %90 zeytin yagi % 10 argan yagi içeriğini okudnmu bende almistim

Ay alıntı yapmamisim ::

Canim o argan yaginin %90 zeytin yagi % 10 argan yagi içeriğini okudnmu bende almistim
Evet %10 argan %90 zeytinyağı yazıyor kötü mü oluyor yani pek anlamıyorum da
Ben inanıyorum saçlarınızın dinlemeye ihtiyacı var bu süre geçince tekrar uzayacaklardır inşallah tekrar uzamaya başlarlar :)
Üzülmeyin canınızı sıkmayın :)

Ben zaten hem.maya kullancam hemde durulama suyu kullancam isuegan ısırgan ve sogan olmak.uzere ikisini kullanmayı düşünüyorum yani bakimlari tam anlamiyla birakmicam çünkü yag bakimi beni sarmadi makesefki :))

Valla onu ben başlı başına kullanmadimgim için yariyormu yaramıyor mu anlamadim

1. Kurun sonunda ve 5. Kurun sonunda çekilen resimler yani toplamda 4 hafta 5kur olmak sartiyla kullandim hic bir ektra uzama yok

1 cm uzama göruyorum dikkatli bakınca tabi yeterli değil ne bilim belki ilk resimde kafanı öne eğmiş olabilirsin inan baya fark ediyo saçın boyalı değilmi diplerine bak kesin sonucu o zaman anlarsın en kötü ihtimalle bakım ters tepmişte olabilir

Eki Görüntüle 1754827 1. Kurun sonunda ve 5. Kurun sonunda çekilen resimler yani toplamda 4 hafta 5kur olmak sartiyla kullandim hic bir ektra uzama yok
Canım bence bakımlara biraz ara ver.insan stres yapıncada uzamayabikir hani şöyle bir söz var ya saç sefadan tırnak cefadan uzar diye.bence akışına bırak saçını normal bir şampuanla yıka krem Sür başka bişey yapma saç dipleri doğal dengesini bulsun saç beslenecek diye çeşit çeşit kürler sürmek doğal yapısını bozabilir.ben hiçbir kür uygulamadım bu yaşıma kadar zeytinyağ yumurta bile sürmedim çok şükür fena değil saçım.bence biraz dinlendir daha iyi olur

Baya bi ters tepddi valla one egdiysem daha kötü yukari cikmis olur buda yanlis olcum olur yani 1 cm bile uzammis olur o zaman yok diplerde de fazla uzama yok

Onceden bende bakim yapan biri degildim 3 aydir yapiyorum bi ara sadece sinameki yapmıştım bi kac kür o kadar surekli yapsam neyse ne ara yoruldu anlamadım ki ♡

Şampuanima mayayi koydum iki gun mayalansin kullanamay baslicsmm

Merhaba ben umutsuz vakaaa

Maya koydugum şampuan iki gun beklettim ve bugün ilk defa onunla iki kere köpurttum daha sonra matrixle tekrar yıkadimm her yikayusimda sacimda sampuani beklettim hem mayali hem mayassiz sampuanda ve yinneee malesefkii sogan kaynatmayi unuttum bidahami asla ama gunduzden misafur vardi banyo son anda karar verdim yoksa unutmazsimm. Neyse bakalimm insallah bir ayin sonunda umduğumu bulurum bu seer umutluyumm.
Benim okudugum yazida arkdas restorexin icine koymus mayayi o sampuana 650 ml sanirim iki oaketw maya koymus ben farkli bi sampuana koydum redist. Yarisini ayirdim diger yarisina bi paket maya koydum eger memnun kalirsam diğer ysrisina da koyacam bir ay sonra tamda bugn foto eklicem zaten onceki fotoda ki boyu malum ondan gram fazlasi yok bakdim kendim ayni diye foto cekmedim hadi hayirlsii.

Canim hamilyeken sacim baya uzamisdi ben dogumdan sonra boyadan kurtulmak icin katli kestirdim sonra kendi sac rengimi zerre kadar kendime yakistirmiyorum yine boyadim mecbur bole katli kaldi ama yaz sonunda erersek eger iki ayda bir felan bi 2 3 cm kestirdp bidahaki yaza kadar esitlemej istiyorum bakalım
parıl parıl gözüküyo ay bi ara bende böle modelli katlı kestirmek istemiştim ama saç olduğundan kısa gözükür diye korkmuştum sende tatlı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…