Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

zaten ilk defa 5 dk oldu öncekiler 3 dk falandi.
:) ben bugunde yapip birakiyorum saçın alismamasi icin bi hafta yapip 3 hafta ara vermek lazimmis

Ayin tam 12 sinde tekrar foto yuklicemm bakimm o zamana kadar ne kadar uzayacak.

12 ekimde boyamisdim saçımi bu arada

:) ben bugunde yapip birakiyorum saçın alismamasi icin bi hafta yapip 3 hafta ara vermek lazimmis

Ayin tam 12 sinde tekrar foto yuklicemm bakimm o zamana kadar ne kadar uzayacak.

12 ekimde boyamisdim saçımi bu arada

Ben de boya yaptıktan sonra bakayım bii takipteyim

Ilk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥

Vaovvvvvv

Çok ıyi canım bende dun başladım bu masaja yav bende olmadi ole mide bulantısı falan 1 hafta yapip 3 hafta mola demi
Evet canim.bi hafta yapip 3 hafta mola veriyoruz ben gecen hafta cuma si baslamisdim bugün 8. Gun bugunde yapip ara vericem iste insallah sende de etki eder

Evet canim.bi hafta yapip 3 hafta mola veriyoruz ben gecen hafta cuma si baslamisdim bugün 8. Gun bugunde yapip ara vericem iste insallah sende de etki eder
İnşallah canım ya bu kadar etkiliyse niye yspmiyoruzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…