4 dakikayap.canm
Bn 4 hatırlıyorum aman bi dakka dan ne olacak :)))Video da 5 dk diyordu yanlış hatirlamiyorsam
Bn 4 hatırlıyorum aman bi dakka dan ne olacak :)))
:) ben bugunde yapip birakiyorum saçın alismamasi icin bi hafta yapip 3 hafta ara vermek lazimmiszaten ilk defa 5 dk oldu öncekiler 3 dk falandi.
:) ben bugunde yapip birakiyorum saçın alismamasi icin bi hafta yapip 3 hafta ara vermek lazimmis
Ayin tam 12 sinde tekrar foto yuklicemm bakimm o zamana kadar ne kadar uzayacak.
12 ekimde boyamisdim saçımi bu arada
Tamamm:)Ben de boya yaptıktan sonra bakayım biitakipteyim
Ilk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥
:)Vaovvvvvv
Bende tam ne ara o kadar çok uzadı dedimPardon seninkiler uzun dicekdm :)
Haydi sifa olur inşallahBugun hindistan cevizi yagi ile elseve mucizevi yahi siparis ettimm :)))
4 gündemiIlk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥
26 sinda cekmisdim fotoyu yuklemisdim hatta burayada :)4 gündemi
Bende tam ne ara o kadar çok uzadı dedim
Aminn Amiiinnn:))♥Haydi sifa olur inşallah
Çok ıyi canım bende dun başladım bu masaja yav bende olmadi ole mide bulantısı falan 1 hafta yapip 3 hafta mola demi26 sinda cekmisdim fotoyu yuklemisdim hatta burayada :)
Evet canim.bi hafta yapip 3 hafta mola veriyoruz ben gecen hafta cuma si baslamisdim bugün 8. Gun bugunde yapip ara vericem iste insallah sende de etki ederÇok ıyi canım bende dun başladım bu masaja yav bende olmadi ole mide bulantısı falan 1 hafta yapip 3 hafta mola demi
İnşallah canım ya bu kadar etkiliyse niye yspmiyoruzkiEvet canim.bi hafta yapip 3 hafta mola veriyoruz ben gecen hafta cuma si baslamisdim bugün 8. Gun bugunde yapip ara vericem iste insallah sende de etki eder
Bana sure az geldi hergun yapiyoz ya ondan sanirim bi haftada bitiriyolar sac alismasin diyeymis molaYani niye mola veriyoruz onu anlamadım
Yapalimm guzelleselimmmmmİnşallah canım ya bu kadar etkiliyse niye yspmiyoruzki
Degilmi totomuza kadar gelsin saçlarımızYapalimm guzelleselimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?