Hazırlan tabi ki sınava ... Okumadan çalısmadan ne yapacaksın Söyler mislnBunu yavaş yavaş öğreniyorum sanırım belki bir gün düzelecek ama kaç yaşına gelcek o zamana kadar da beklersem cidden gençliğiminden olacağım. Kaç yıl gitti bu yılımı da kaybedersem bir daha hazırlanmak bilmiyorum herkesin tepkisinden çekiniyorum.
Bazen daha iyi seylerin baslamasi icin bir seylerin bitmesi gerekiyo sanirim
Iyi seylere acik ol ve bekle.
Her sey yoluna girer.
Bu yaşlarda bence normal hissettiklerin de abartmamak lazım.sağlığın yerinde mi evetse boşver herşeyi yahu
Zamanla geçer delerde geçerŞöyle söyleyeyim çok fazla zayıfladım zaten zayıf biriydim boyum uzun ve şimdi iyice çocuk gibi kaldım. Yemek yiyemiyorum,hareket etmek bile istemiyorum. Sürekli uyuyorum ve düşünüyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum bu şekilde sağlıklıysam evet sağlıklıyım.
Hazırlan tabi ki sınava ... Okumadan çalısmadan ne yapacaksın Söyler misln
Zamanla geçer delerde geçer
Tamam işte zararım neresinden dönersen dön kârdır çalışırsın istediğin bir bölümü okursun ama onun için önce kendini iyi analiz et en çok neyde mutlu olabilirim diye düşünİşte ilk bölümümü yarım bıraktım ona güvendim ama onla da o kadar çok sorunumu var ki çalıştıramıyor beni ben de korkmaya başladım sanırım bu yılı da kaybettim diye. Ben zaten kesinlikle bırakmak istemiyorum öyle bi düşüncem yok ama çok şey kaybettim. Psikolojimden gitti,yılımdan,güvenimden. Bu yıl da yapamazsam anneme söylemese bile umudunu kesecek benden ve bu gerçekler aklıma geldikçe kendime işkence ediyorum kendin için yaşasaydın biraz kendini düşünseydin az bunlarınkiyle yaşamazdın diye.
Tamam işte zararım neresinden dönersen dön kârdır çalışırsın istediğin bir bölümü okursun ama onun için önce kendini iyi analiz et en çok neyde mutlu olabilirim diye düşün
Bence kadınlar eskiden daha çok depresyondaydı da konuşmayı bukadar bilmiyorduk ve bir KK mız yoktu mesela :)Kknin %85i depresyonda arkadas valla endiseliyim artik gelecekten
Psikiyatriste gitmelisin. Bu ruh halinle hayatın güzelliklerini göremesin.iyi günler herkese,
Daha çok gencim 21 yaşındayım ama hiç mutlu değilim hep bi depresyon hali.sabah kalkıyorum yorgun uyanıyorum ve tüm gün Yorgun'um. Önemli bi sınavım var on,on beş gün sonra ama hiçbir şekilde verimli değilim odaklanamıyorum hiçbir şeye,algım kapalı gibi. Sonu belli olmayan bi ilişkim var ne zaman gitsem bir şekilde tekrar onun yanındayım,çok zor birisi gitsem de kurtulamıyorum ondan çünkü nereye kaçarsan kaçayım aklımda götürüyorum zaten onu.Evden çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hiçbir şey hiç kimse iyi gelmiyor bana. Hep aynı şeyleri düşünüyorum sınav olmayacak bu sınavı kazanmam için her gün verimli olmam lazımdı biliyorum ,onunla da hiçbir zaman mutlu son olmayacak kaç yaşındaki adamı ben nasıl değiştireyim bu toyluğumla diyorum. Destek alsam diyorum annem hasta zaten onların masrafları kendine ağır geliyor bi de ben yük olmayayım diyorum. Aslında hakettiğimi de düşünmüyorum hiçbir şekilde kendimi gösteremedim henüz hiçbir şey başaramadım çünkü. Yakın akrabaların hepsi bölümünü yarıda bıraktı bi adam için çok fedakarlık yaptı bu sene tekrar hazırlandı ama adam yüzünden bu yılını da yiyecek gibi diye düşündüklerini biliyorum hatta söylüyorlar da. Yaşamaya değer hiçbir şey görmüyorum yolunda giden sahip olduğum hiçbir şey yok çünkü. İntihar bile geçiyor aklımdan ama korkuyorum günahından. Daha yazsam yazarım ama uzun oldu şimdiden teşekkür ederim.
Yer edinmek derken ailenin yanı da kalmıyor musunÖnce bi yer edinmem gerek nereye ait olduğumu bilmiyorum haklısı önce kendimi bulmam gerek.
Bence de.Bence kadınlar eskiden daha çok depresyondaydı da konuşmayı bukadar bilmiyorduk ve bir KK mız yoktu mesela :)
Çok abartıyosun ya
Psikiyatriste gitmelisin. Bu ruh halinle hayatın güzelliklerini göremesin.
Yer edinmek derken ailenin yanı da kalmıyor musun
Yazdıklarından hangisi ağır? Yapma daha 21 yaşındasın. Benden büyüksün ama adama takılmışsın. Gelecek kaygın mı var? ailenle sorun mu var? Bence üniversiteye gidiyorsan üniversitenizin hastanesi varsa bi danış terapi al. Aynı senin gibi arkadaşım vardı kendimi parçaladım mesela sorun sadece erkekten ibaretti... Senin de mi öyle?Doğrudur sana göre abartıdır bana göre ağır şeyler.
DinlerimHayır onunla. Orası daha karmaşık ve uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?