Yazdıklarından hangisi ağır? Yapma daha 21 yaşındasın. Benden büyüksün ama adama takılmışsın. Gelecek kaygın mı var? ailenle sorun mu var? Bence üniversiteye gidiyorsan üniversitenizin hastanesi varsa bi danış terapi al. Aynı senin gibi arkadaşım vardı kendimi parçaladım mesela sorun sadece erkekten ibaretti... Senin de mi öyle?
Aa bana niye döndün şimdi. Sakin tamam çok ağır şeyler yaşıyosun, susuyorum gidiyorumYaptığım her şeyin yarım kalması benim işin kötü ama sadece bunlar değil detaya girmeden bu kadar. Benim şuan ki sorunum sanırım bu yılımı da mahvetmiş olmam. Tek başıma nelerle uğraştığımı bilmiyorsun tabi,kolay bir adam değil karışımdaki annem babam ablam kuzenim vs kimse kalmadı TEK'im. Ve o bunlara değmiyor sanırım. Geleceğimi mahvetmem de psikolojimi zedelemem ve annemin rahatsızlığı da cabası. Bana ağır umarım sen yaşamazsın.
Dinlerim
Aa bana niye döndün şimdi. Sakin tamam çok ağır şeyler yaşıyosun, susuyorum gidiyorum
Nereden tanıyorsun bu Adam'ı evli falan mıSürekli onu soran arayan evin önlerinde bekleyenlerin olduğu bir yerde yaşıyorum. Kendimi adadığım adama bak diyorum ben bunu kaldıramam diyorum ama beni yatıştıracak bir şey mutlaka buluyor. Bir yıldır aynı evdeyiz iki yıldır da birlikte.Kimseye söylemeden böyle bir şey yaptım güzel olacak her şey sandım ama zaten takıntılı olduğumu sorunları çok düşünen biri olduğumu atladım. Etrafımda sürekli zarar vermek isteyen gitmeme bekleyen tipler. Bi yandan seviyor diyorum diğer yandan da kaç yaşına gelmiş sen mi değiştireceksin keşke hiç bulaşmasaydım diyorum. Ama o zaman ruh hakim böyle değildi. Yeniden sınava başlayacaktım bu sefer istediğim yere gidecektim o yardım edecekti derslerime ve ondan da umudum vardı. Ama yanında yaşadıkça çok zor günler yaşadım kendimi yıprattım o da bunlar olabilir demiştim dedi. Şimdiyse sonuna geldim ama elimde yine her zamanki hiçle.
Nereden tanıyorsun bu Adam'ı evli falan mı
Beraber mi yaşıyorsunuz ?Hayır değil nasıl yaşayalım yoksa Allah da korusun öyle bir şeyden. Bölümüme devam ederken dershanesine gidiyordum ordan.
Beraber mi yaşıyorsunuz ?
Neden evlenmiyorsunuz
Neden evlenmiyorsunuz
Aynı evde yaşıyorsunuz ama evlenmeyi düşünmüyor öyle mi ? Sende bu ilişkinin sonunu göremiyorsun öyleyse yapman gereken şey belli değil mi ?Düşünmüyor
Aynı evde yaşıyorsunuz ama evlenmeyi düşünmüyor öyle mi ? Sende bu ilişkinin sonunu göremiyorsun öyleyse yapman gereken şey belli değil mi ?
Canım ya, aynıyız çoğunlukla anlıyorum seni çıkmazdasın sadece gücünü bulup așsan yasayıp bitirsen geçicek belki evet zor geliyor sana ama yaparsın bence, ayrıca bir şeyleri başarmadım diye düşünüp degersizliğe sürükleme kendini, kimse değişmez gerçekten sana göre biri değilse daha da yıpranmadan bitir bence. Kendini severek başla, sen kendini sevmezsen hiçbirşey kolay kolay değişmez.
Canım ben de seni anlıyorum aynı senin yaşlarındayken üniversiteden yakın arkadaşım benzer hatalar yaptı..Ve bu hata ile kalmadı denize düşen yılana sarılır hesabı gitti yılana sarıldı..Sonra yine durmadı bu sefer bir akrebe yakalandı..Yani ortalık okadar kotuki düşersen bir tekmede başkası vurur..Düşme..Ayağa kalk.o birçok hengameden geçen arkadaşım intiharin esigindeyken beni aradı agliyor bittim tükendim..diyordu..Zamanla toparladı ve ayağa kalktı aklını kullandi.şuan geçmişe bir sünger çekti okulunu tamamladı iyi bir mesleği var ve herşeyiyle onu seven doğru adamı buldu evlendi bebeği var.iki tane de ev aldı.eskidense babasının evinden bile tekme tokat kanlar içinde evden kovuluyordu.suan evleri oldu yavrusu oldu yuvası oldu..Olmasa onun olmazdı.ve benim gözümde o tertemiz bir kız.cok degerli.nezaman kendisine değer verdi işte ozamn kendine geldi.lutfen şu hayatındaki pislikleri atmayla başla once.hele şu seninle yatıp kalkmak için aynı evi paylaşan utanmaz hergeleyi bı def et ve onun sana asla kuvvet olmayacağını bı anla artık iyilik yap kendine.cok gençsin kendine gel.bak Ramazan'ı serifteyiz bol bol Allah'a sigin.dua et en büyük kuvvetin,dayanak noktan Allah olsun..Güzel günler seni bekliyor haydi biyerden basla.
Sanırım lysye gireceksiniz. Yeterince çalışmamanın getirdiği pişmanlık ve sınav stresi var. Şuan zaten sınava çok az kaldı, çalıştım çalışmadım gibi pişmanlıkları boşverin artık. Güzelce sınavınıza girin odaklanın ve yapabildiğiniz kadarını yapın.
Yaşınız çok genç, herşeyi telafi etme şansınız var. Erkek arkadaşınız olmadan sizden geriye birşey kalmayacağını düşünmeniz en büyük hatanız olur. Bundan sonraki süreçte kişisel gelişiminize biraz yatırım yapın, kendi başınıza bir duruş ve varlık oluşturun. Hayatınızda hiç bir insana bu kadar bağımlılık geliştirmeyin. Biriyle birlikte olmak demek kendini o erkeğe adamak demek değildir. Ailenizle bağınızı kuvvetlendirin, erkek arkadaşınızla birlikte yaşadığınız o evden ayrılın. Sınav sonrasında hemen ailenizin yanına gidip psikolojik destek almanızı öneririm.
Bu adamdan kurtulunca hiç bir şeyiniz kalmayacak yaz bunu bir kenara. Aynı beni anlatmışsın. Şimdi iyi ki diyorum. İyi ki hayatımdan def etmişim onu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?