Bir adam seni bu kadar sıkıntılara itiyor oldugu halde sana bir yarari yoksa birakacaksin bu adami,.
Sorunun kaynağı bu adam mı?Adamsa kopun ondan mutlu değilseniz bağımlılık gibi olmuş heralde
Kknin %85i depresyonda arkadas valla endiseliyim artik gelecekten
Önce kendine yetmeyi öğren. Sana değer vermeyen birine zamanını harcama ki daha doğru kararlar verebilesin. Bence intihar çok sıkıntılı bi düşünce acilen psikologa ya da psikiyatriye git. Biz ne desek sana boş gelecek.
İyi de zaten hayatını kurmanın başındasin. Tutunacak dallarıni kendin oluşturacaksin. Ayrıca sadece kendin icin bile olsa yaşamaya değer. Tanrı, seni yokken var etmiş, onca şeyler lutfetmis.
İyi de herşeyin sebebi sensin. Dış etken yok gördüğüm kadarıyla. Herşey sende bitiyor. Bana çok saçma geliyor böyle zayıflıklar.
Olmaz bazen, ne yaparsan yap olmaz. Ben 25 yaşındayım hala tırmalıyorum hayatı. Daha güçlü ol son nefesine kadar mücadele bitmeyecek. Düzeleceğine inanıyorum arada umutsuzluğa kapılman normal.
Arada değil ki hep böyleyim çocukluğumdan genç kız olana kadar yani ailemin yanındayken bile ailevi sorunlar yüzünden böyleydim şimdi de kendi hayatımı kurmam gerekirken dikiş tutturamıyorum etrafımdaki insanlar neler neler yapıyor bende en nefret ettiğim hale bürünmeye başlıyorum.
Bunalıma girmişsin sana tavsiyem sonu belli olmayan bir iliskiyi sürdürme sonrasında ise derslerine ve başarına odaklaniyi günler herkese,
Daha çok gencim 21 yaşındayım ama hiç mutlu değilim hep bi depresyon hali.sabah kalkıyorum yorgun uyanıyorum ve tüm gün Yorgun'um. Önemli bi sınavım var on,on beş gün sonra ama hiçbir şekilde verimli değilim odaklanamıyorum hiçbir şeye,algım kapalı gibi. Sonu belli olmayan bi ilişkim var ne zaman gitsem bir şekilde tekrar onun yanındayım,çok zor birisi gitsem de kurtulamıyorum ondan çünkü nereye kaçarsan kaçayım aklımda götürüyorum zaten onu.Evden çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hiçbir şey hiç kimse iyi gelmiyor bana. Hep aynı şeyleri düşünüyorum sınav olmayacak bu sınavı kazanmam için her gün verimli olmam lazımdı biliyorum ,onunla da hiçbir zaman mutlu son olmayacak kaç yaşındaki adamı ben nasıl değiştireyim bu toyluğumla diyorum. Destek alsam diyorum annem hasta zaten onların masrafları kendine ağır geliyor bi de ben yük olmayayım diyorum. Aslında hakettiğimi de düşünmüyorum hiçbir şekilde kendimi gösteremedim henüz hiçbir şey başaramadım çünkü. Yakın akrabaların hepsi bölümünü yarıda bıraktı bi adam için çok fedakarlık yaptı bu sene tekrar hazırlandı ama adam yüzünden bu yılını da yiyecek gibi diye düşündüklerini biliyorum hatta söylüyorlar da. Yaşamaya değer hiçbir şey görmüyorum yolunda giden sahip olduğum hiçbir şey yok çünkü. İntihar bile geçiyor aklımdan ama korkuyorum günahından. Daha yazsam yazarım ama uzun oldu şimdiden teşekkür ederim.
tutunmak için birini birseyi arama buldanda en sonunda elin bos kalıyoriyi günler herkese,
Daha çok gencim 21 yaşındayım ama hiç mutlu değilim hep bi depresyon hali.sabah kalkıyorum yorgun uyanıyorum ve tüm gün Yorgun'um. Önemli bi sınavım var on,on beş gün sonra ama hiçbir şekilde verimli değilim odaklanamıyorum hiçbir şeye,algım kapalı gibi. Sonu belli olmayan bi ilişkim var ne zaman gitsem bir şekilde tekrar onun yanındayım,çok zor birisi gitsem de kurtulamıyorum ondan çünkü nereye kaçarsan kaçayım aklımda götürüyorum zaten onu.Evden çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hiçbir şey hiç kimse iyi gelmiyor bana. Hep aynı şeyleri düşünüyorum sınav olmayacak bu sınavı kazanmam için her gün verimli olmam lazımdı biliyorum ,onunla da hiçbir zaman mutlu son olmayacak kaç yaşındaki adamı ben nasıl değiştireyim bu toyluğumla diyorum. Destek alsam diyorum annem hasta zaten onların masrafları kendine ağır geliyor bi de ben yük olmayayım diyorum. Aslında hakettiğimi de düşünmüyorum hiçbir şekilde kendimi gösteremedim henüz hiçbir şey başaramadım çünkü. Yakın akrabaların hepsi bölümünü yarıda bıraktı bi adam için çok fedakarlık yaptı bu sene tekrar hazırlandı ama adam yüzünden bu yılını da yiyecek gibi diye düşündüklerini biliyorum hatta söylüyorlar da. Yaşamaya değer hiçbir şey görmüyorum yolunda giden sahip olduğum hiçbir şey yok çünkü. İntihar bile geçiyor aklımdan ama korkuyorum günahından. Daha yazsam yazarım ama uzun oldu şimdiden teşekkür ederim.
Ben seni anlıyorum inan ki. Ama yardımcı olamıyorum. Tek söyleyebileceğim adım adım olacak hayatın bir anda değişmeyecek. Yılmamalısın.
Dur daha yeni başlıyor hayat senin için yaşın çok genç. Neler göreceksin daha neler.. 35 yaşındayım olması gerektiği gibi olan şeyler az hayatımda. Baktım hayat böyle bir şey umursamıyorum artık.
1. Sınava çalış
2. Adamı terk et
3. Genç kızsın bu ne depresiflik biraz dışarı çık sosyalleş
Bunalıma girmişsin sana tavsiyem sonu belli olmayan bir iliskiyi sürdürme sonrasında ise derslerine ve başarına odaklan
tutunmak için birini birseyi arama buldanda en sonunda elin bos kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?