Üç çocuklu çalışan anneler veya tanıdıklarınız..

Oğullarınızın zaten birer kardeşleri var. Ve ev daha canlı olsun derseniz, 4 çocuk, 3 çocuktan, 5 de 4'ten daha hareketli bir ev yapar mesela. Bunun sonu yok. Ben bakış açınızı yanlış buldum, kusura bakmayın. =) Sizin düşünmeniz gereken, işin maddi ve manevi kısımlarının altından kalkıp kalkamayacağınız.

hiç bir kimseye istediği cevabı yazmam
Eleştirilere açık değilseniz o sizin sorununuz, birde doğumdan sonra bir 10 kilo üstünüzde kalır yeni kıyafetlere almayı unutmayın
İstenilen cevap derken?? Eleştiri normal karşılanabilir ama kusura bakmayın dalga geçemezsiniz. Üstelik siz Eleştirmediniz hanımefendi, evet dalga geçtiniz. Biraz canınızı sıkacak belki ama şunu da söyliyim Fitness centre üyeliğim var son iki yıldır; sonlandırmayı da düşünmüyorum. Bilmem anlatabildim mi!?

Kendini güçlü kadın sananlara tokat atmışsın bu yazdıkların ile ben 1 çocuk için bile 4 senedir bakabilir miyim eğitimi nasıl olması nasıl olur yetebilir miyim ülke koşulları ağırlaşıyor diye düşünürken 3. İçin üstelik çalışırken tebrikler bırakmaya geldim bacım

3 çocuk annesiyim.ikiz oldu ikinci gebeliğim..3.surpriz oldu yani.

Bir aydır ücretsiz iznim bitti ise döndüm..Ben öğretmenim çalışma sartlarim rahat nisbeten buna rağmen zor..yetmek zor herşeyi geçtim.. Dünya'nın gidişatı bile beni üzüyor.

Sizin şartlarınizda olsam düşünmezdim

Yetebildiğini düşünsen ya da yardımcıyı haftaya 2-3 gün alabilecek olsan tamam da sırf diğerleri kardeş sahibi olacak diye yeni doğacak olan arada kaynayacak bence. Her şey ev temizliği karın tokluğu demek değil. O bebeğin de diğer çocukların da kardeşe değil öncelikle anne baba ilgisine sevgisine, kaliteli vakit geçirmeye ihtiyacı var.

Cok merak ediyorum ne pismanigi hissettikleri eksik oldugunu dusundukleri . Bazen bazilsrinin sirf laf olsun diye konustugunu dusunuyorm pismanim keske 3 tane.cocugm.olsaydi diyecek ne olabilir

Aynen katılıyorum çalisan anne çocuğuyla daha kaliteli vakit geciriyor, daha planlı programlı oluyor
İlk çocuk acemilik, 2. Bilgelik, 3.Ustalık dönemi diyorlar
biz 2 kardeşiz keşke 3 olsaydık diyorum kardeşim çok uzakta
34 yaşında olmanız da güzel gençsiniz daha 3 çocuk gayet güzel de büyür Hakkinizda hayırlısı ❤

Üçüncünün cinsiyetini merak ettim

Benim tanidigim 2 cocuklularda pisman. Kaza sonucu 3.yu doguranlarda iyiki diyor.

2-3 yıl daha geçerse, oğlanlar daha rahatlar. Siz de bebeği rahat büyütürsünüz.

Bu fikri düşünüyor olabilmenizi bile taktir ediyorum.

Olabilir tabi ama ben yapmam. Asla hatta.
Bu kadar keskin konuşmayın hayat bu :) büyük konuştuklarımızı yaptırmaya caba gösterir :))

Benim üç çocuğum var.İkinci çocuktan sonra çalışma hayatını bıraktım.Evde olmama ve çocuklarimin çevremdeki çoğu çocuktan daha uslu ve uysal olmalarına rağmen zorlandigim oluyor.
İki çocuk yeterli bence ne kendinizi ne sartlarinizi zorlamayin derim.
Yine de karar sizin tabi.Hakkinizda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…