- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Canım ben Türkiyedeyim... Benim doktorum çok çok iyi bir doktor ama canım..
Sanırım kötü bir doktorla karşılaşmışsın secdenurum...
Bana 6 ya kadar doğur dedi..
:)))
Tabi biz bağlatacağız bu kez kökünden...
Ama biraz tedirginim biliyor muusn?
Doğum yaklaştıkça 4. sezeryan olacak olmamdan dolayı ölüm korkusu hissediyorum...
cok iyi anliyorum seni birde beni dusun5.aman allahim cocuklarim bir bir gozumunonune geliyor gece gunduz agliyordum suaralar iyiyim bebek hareket ettikce bende kendimi iyi hissediyorum suan hersey normal yolunda gidiyor insallah hep boyle olur.bu korku birazda etrafda 4.5.sezeryan cok gormedigimiz icin oluyor heralde ben duydukca okudukca rahatliyorum
Kızlar sız cok yavas ılerlemıssınz :))) Benım bıtane gorumcem var hem vasıf olarak bıtanecıktır hemde kendısı bıtanecıktır:)) 3 senede 3 tane yaptı valla 2008 2009 2010 tertemz:)) Allah nasıp ederse bende 20 haftalk hamıleym bız daha ılkını anca yapabıldık 3 senede:) Ustuste cok zor oluo annesı olmasydı kesınlkle bakırkoyde zıyaretıne gıdıo olrduk helekı en buyuk kızı cok cetın:)) ALLAH tn en son gelen pek bı uysal anasının dıbndn ayrılmıo hıc sesı cıkmıo ıdealımkı cocuk dıyebılrm:))) Herkese hayırlı dogumlar saglıklı hayırlı evlatlar dılıorum
benimkilerin yas araligi 2004 2006 2009 cok yas yok aralarinda ama iki buyuk okula gidiyor sabah 9 cikiyorlar 4 te geliyorlar ben kucugumle evde yanlizim okul tatilken kabus basliyor ucude bir birine giriyor canlarini acitmadiklari surece o durumu seyretmek guzel ama bazen aglamalar pespese
inşallah canım benim ilkiaralık 2002 ikincisi temmuz 2006 dogumlu yanı dolu dolu 5 sene oluyor sezaryanım ustunden geçeli kesimde yatay bıldıgın bı dr varmı canım
bana sormadiniz ama bilgimi paylasmak isterim yahoo da ssvd gurubu var oraya uye olursaniz sezeryan sonrasi normal yaptiran dr isimleri adresleri var.ssvd yapanlarin dogumlarini anlattiklari bir bolum var .ben cok faydalaniyorum tavsiye ederim.inşallah canım benim ilkiaralık 2002 ikincisi temmuz 2006 dogumlu yanı dolu dolu 5 sene oluyor sezaryanım ustunden geçeli kesimde yatay bıldıgın bı dr varmı canım
bana sormadiniz ama bilgimi paylasmak isterim yahoo da ssvd gurubu var oraya uye olursaniz sezeryan sonrasi normal yaptiran dr isimleri adresleri var.ssvd yapanlarin dogumlarini anlattiklari bir bolum var .ben cok faydalaniyorum tavsiye ederim.
ben ilk kizimi 2 yasinda kaybettim onun olumunden sonra bende bitmek tukenmek bilmeyen cocuk sevgisi basldi cok cocugum olsun istiyorum allha sukur durumumuz musait calismiyorumda gurbette yavrularim va esimden baska kimsem yok.ben 21 haftaligim dogum 17 mart
Prof sina tukel var harbiyede yeri
Dragos şifada maalesef adını hatirlayamadigim erkek bir Dr vardı
Birde Kadıköy Acıbadem'de Dr harika hnm böyle durumlarda normal dogum yanlısı diye biliyorum
Senin ve bebeğinin için hangisi iyiyse Allah onu
Nasıp etsin inşallah cnm
canım verdıgın bılgıler için teşekkur ederım yahoo ne oluyor onu bılmıyorum
ayşecim bı sorum olacak sana ben şimdi 5 haftalık gebeyım ya aile hekımımız bakanlıktan gebelık kaydımın açılması için dr gıtmem gerek dedı şimdi benim ufaklık çok kucuk normal ultrasonda gozukurmu yoksa vajinal ultrasondamı gozukur ben kızlarımda 10 12 haftalıkken gıttım boyle bı sorun yaşamadım aile hekimi devlet hastanesıne yonlendırıyor erkek dr denk gelırse dıye strese gırdım özele gıtmeyı dusunuyorum bana bı yardımcı olurmusun
canım verdıgın bılgıler için teşekkur ederım yahoo ne oluyor onu bılmıyorum
canım benim soruma hemen cevap verdıgın için teşekkür ederim bende özelden yanayım hatta dogumuda özelde düşünüyorum ama şu testlerı tahlıllerı devlette yapmayı planlıyorum o yuzden aile hekımıyle irtıbat halınde olmam gerekıyor bugun gıtmeyı dusunuyorum dr bakalım
Kolostrum geliyor tabiki canım... Bak ben serrayi 8 Aralık gunü saat 20:00 ye kadar emzirdim... Ertesi gün 9 Aralık'ta saat 09:00 gibi ayse beril i emzirdim.. Bir gün önce bembeyaz gelen süt, dogum yaptıktan sonra sarimtrak geldi.. Tam bebeğime göre yani...
Ama senin ufaklik ne kadarlik oldu?? Ayse beril den kucuktu değilmi ?
]
aysebehar cevaplamis ama ben tekrar edeyim yahoo.com giriyorsun ordan kendine adres aliyorsun sonrada ssvd gurubuna uye oluyorsun yapamazsan yardimci olmaya calisirim
[
iyiyiz canim tesekkurler odev benim korkulu ruyamdi cogu zaman eksik gidiyordu bunalimlara girdim neden yaptiramiyorum diye esim bosuna kendini yoruyorsun daha 1.sinif okumayi yazmayi ogrensin yeter diye diye 1 yili tamamladik bu sene biraz daha iyi okulda etut e kaliyor orada bitirip geliyor eve ama ben yinede memnun degilimeve gelince kitap oku diyorum tabi okumuyor cocuklarida anlamak lazim aslinda yoruluyorlar...
aysebahar mujde hala emziriyorsunuz ne guzel ben biraktirdim ama benim goguslerim cok yara oluyordu birturlu gecmek bilmedi hamileligimide ogrenince kestim bulanti falan birde gogus yarasi dayanamadim yoksa 2 yasina kardar emzirecektim.ama kizim halaa aglayinca gelip gogsume yatip emmis gibi yapiyor icim gidiyor
Sen kes artık bence canım dicem ama bende ayse berili emziriyorum ama artık iki gecede bı kere fln :)
Sadece doğurana kadar emzirirsen sonra onu emzirmeyip küçüğü emzirirken hem vicdan hemde buyuk acısından sıkıntı oluyor
Tabiki haram da değil..bebegide zehirlemez ama benim ikinci hamileliğimde iki dişimi kaybettim
Hep anneden götürüyor tabiki
Doktorumuzun meşhur lafı en güçlü asalaktir bebekler demişti..
Biri göğsünden, biri karnından bütün herseyini emip
Bitiriyor
Eskidende 'anne' güçten düşmesin diye hemen sütten keserlermis
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?