- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.641
Canım evet çıktık şükür..
Ama ishal hala devam ediyor.
İnşallah şifa verir Rabbim yavruma...
Evet canım serum aldık şimdi de serumu su olarak veriyorum.
reflor de veriyorum.
canım sein bebeğin bir yatırışta 2 saat 2 buçuk saat uyumalaı..
ve günde 2- 3 kere...
benim bebeğim ise günde 2 defa 1- 1 buçuk saat uyumalı
Gece ise sabaha dek rahat uyumuş olsun...
Benim ilk oğlum gündüz hiç uyumadı.
Doktora götürdüm.
Hiç bir şeyi yok dedi doktorum.
Belki de o öğlen uykusuna gereksinim duymayan özel bir çocuktur dedi...
HAticem bu yüzden endişe etme..
Belki senin yavrunda öğlen uykularına gereksinim duymayan özel bir çocuktur...
Aysebaharim canim,
tekrar merhabalar... yavrun nasil oldu, ishali hafifte olsa düzelmedi mi? Ishal oldugu sen nasil anladin??
cok sagolasin verdigin bilgi icin. Dün aslinda hesap yaptim toplam gece 12´den ertesi gün gece 12ye kadar kac saat uyuyor diye, 12 saati buluyor yani, kisa kisa da uyusa buluyor.... 13 - 15 saati uyur bu aylarda bebekler diyordu internette okudugum kadariyla - demek ki seninde söyledigin gibi özel bir cocuk galiba Mikail bey
Gece uykusu sükür iyi, umarim degismez. Galiba gece uykusunu iyi alinca gündüz pek uzun uykuya ihtiyac duymuyor.. Bir daha ki doktor ziyaretimizde sorarim doktora bende..
Senin minikler bitki cayi iciyorlarmiydi?? Ben rezene ve papatya vermeye calisiyorum ama biberonu pek sevmiyoruz. O yüzden bugün bir degisik biberon daha aldim, kendi sütümü sagdim ve bu sefer biberondan icti.. cay yapip onuda icermi bir deneyecegim.
Icimi rahatlattin sen ve Pamuk helvam...sagolasiniz... Kendine ve bebise dikkat et canim, öpüyorum..
Hayırlı ramazanlar hepinize anneler...
sağolasın canım, hamdolsun iyiyiz biz de..hayat bir koşturmacaya dönüştü son bir aydır benim için, farklı bir boyut kazandı, güzeel ve yorucu, sağlığımız yerinde çok şükür, ben de toparlandım...
Haticecim benim kızım da gündüz çok az uyurdu, hatta 2 yaşında tamamen kesti öğlen uykularını..sıcaklardan uyuyamıyor minikler diyeceğim ama sizin oraların sıcak olmadığını yazmıştın..
benim minikim bile dalamıyor kolay kolay, sıcaktan bunalıyor yavrucak..
Ayşemin dediği gibi kızımın uyumadığını dr.a söylediğimde, gece güzel uyuyorsa problem yok demişti.. doymuyor mu demişsin ama doymasa gece de uyumaz kuzun cnm..
bir de biz kızıma bir salıncak almıştık bir yaş civarı sanırım, gündüz onda uyuturduk :) normal parklardaki gibi oturup sallanılan bir şey..sallanırken kendi kendine uykusu gelirdi, hop yatağa koyardık..
ah o anneanneler çokk yaramaz oluyorlar:) Allah ömür versin hepsine, onlar olmasa ne yapardık....
benimki de benden gizli birşeyler tattırırdı kızıma, bir keresinde hiç unutmam ekşi ekşi salatanın suyundan yedirmiş, ağzı ekşiden yanmış kıpkırmızı yakalamıştım miniğimi :)
birkaç ay sonra daha rahat edersin inşaAllah cnm, Mikail büyüdükçe uykuları uzar inşaAllah, sen de dinlenirsin annesiii...
canim tekrar merhaba,
sanada hayirli ramazanlar..
ya sizin mesajlarinizi görünce cok seviniyorum, sanki yakin bir arkadasimla karsilasmis gibi oluyorum. Ne güzel birbirimizden bilgilerimizden faydalanmamiz... cok iyi arkadaslarsiniz.
Sana ve Aysebahara imreniyorum, ne güzel yavrulariniz cogaldi - bende ikinci yavrumu kucagima alabilecekmiyim bakalim zamani gelince...
Canim seni iyi anliyorum, kolay degildir iki minikle - ikiside ilgi ister...yoruluyorsundur eminim.. annelerimizden Allah razi olsun gercekten. Ben simdi bak annem olmasa masaja zor giderdim, sagolsun geliyor her gün - Mikaile bakiyor - bende masaja gidip geliyorum..
Sükür benim ki daha biseyler tattirmiyor
insallah canim hepimiz rahat ederiz... bizde sizi öpüyoruz kocamannn