Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba Aysebaharim,

hayirli cumalar... dün cevap yazacaktim ama malesef Mikail pek durmadi... nazar degdi sanirim, aksam iyice huysuzlandi, uyumak emmek istemedi falan..zor uyutabildik...

Mikailin huysuzluklariyla, sevimliligiyle ugrasiyoruz iste, günler öyle geciyor.. hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz Allaha sükür. Masallahhhhhh bebisine, benim ki daha dönmüyor - doktor 5 aylikken dönmeye baslar demisti, demek ki bu ay sonunda baslar benimkide..

Ne yapayim Mikaille, hava güzel olunca disari cikiyoruz, dolasiyoruz falan... evin icinde dönüp duruyoruz iste öyle... Aysecim ya, uyutma konusunda bana tavsiyelerin varmi, nede olsa tecrübelisin... ben yatagina koyuyorum müzigini aciyorum, ugrasa ugrasa uyuyor.. acaba ne kadar sürer tam alismasi??

Canim bu arada senin bel agrilarin nasil oldu, gecti mi baya??? neden kaynaklandigini söyledi mi doktor???

yeni bişey daha çıkardı bebişim kucagıma alınca bazen ittirerek geri ye baktı kucağımdaykende yukarıyı incelemeye basladı sizinkilerde yaptımı böyle:26:

gruba baıldım doğrusu çalışıyorum ve 3. hamileyim herkes çok şaşırdı zombi muamelesi görüyorum birde 3. kez 4. kez sezaryan olanların deneyimlerini okumak 3. çocukla yaşama hazırlanmak beni de ürkütmüyor değil 2 oğlum var dr kız dedi henüz 18. haftadayız bakalımmm herkese selamlarr

mrb kız anneleri öneriniz varmı kız bebek yapabilmek için. önce Allah ın takdiri tabi,yazarsanız sevinirim

benim cinsiet için %100 %100 değil ama 3 dr yanılmamışsa google a kız bebek istiyorum yaz araştır yorumcuyu ziyaret et diyetler var pozisyon var vs vs ben hepsini harmanladım 2 oğlum var 3. kız biraz gezin nette ve bol bol dua et canım o anlarda bile iyi şanslarrr

yeni bişey daha çıkardı bebişim kucagıma alınca bazen ittirerek geri ye baktı kucağımdaykende yukarıyı incelemeye basladı sizinkilerde yaptımı böyle:26:

Merhaba ozlemcim,
Benim oglusum onu yapmaya baslayali baya oluyor, emzirmeye çalışırken yapiyo genelde, kendini geri geri ittiriyor. Sonrada emziremiyorum. Bakalım daha ne huyları çıkacak. Benimki emerken en ufak bir ses duysun hemen kulak kabartıyor. ) böyle bişey ama fındık fındık iste. Öpüyorum canım sizi.

Albenden de o kadar canım bayağı huysuz paşa ateşli bu gece..
38.5 inşallah düşer.. bir banyo yaptırdım ama düşmedi..
Benim bel ağrılarımın nedeni büyüme döneminde zarar görmüş canım..
son aşaması bu dedi doktorum...
Canım ben emzirerek uyutuyorum.. Alıştı paşa..
Birde babası koynuna alıyor ve öyle uyuyor..

Aynı benim paşa...
Sana bakmaya çalışıyor değil mi o anda...
inceleme evresine geçtiler:)))
mrb kız anneleri öneriniz varmı kız bebek yapabilmek için. önce Allah ın takdiri tabi,yazarsanız sevinirim
Adet sonrası sık ilişki diye biliyorum...

Hoşgeldin canım.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kızını da.ş.
Kaç kilo aldın canım.. bebeğinin durumu nasıl
çocuklar kaç yaşındalar.. Çalışıyor musun

Aysebahar ve tüm anneler merhaba evet canım çalışıyorum öğretmenim 2 oğlum var Yağızım 2002 haziran edizim 2006 Aralık kızımda Ocak 2 dedi Dr ama Aralık sonu doğar herhalde 38 haftada alırız dedi Dr hayırlısı artık sizlerin arasında olmak süper başka bir topikte takipteydim ama hep 1.bebislerini bekliyorlar konular pek uymuyor burası tam bana goreymis aranızda su anda benim gibi bebek bekleyen varmı?sevgiler selamlar

hoşgeldiniz canım banada dedilerüçüncü kız olsa falan hepsi boş herşeyden önce sağlıklı olsun benimde üçüncü oğluşum oldu Allah herkese versin inşallah

kızlar rotarix aşıyı yaptırdınızmı herkes bişey söylüyo da korktum bu ay sonu bu aşımız varmış,özel aşı galiba

AyseBaharim, Pamuk helvam, Özlem71´im nasilsiniz iyisiniz insallah, bebislerde iyilerdir umarim... hamd olsun biz iyiyiz oglusumla. Bu sefer ki sorunumuz mama´yi begenmiyoruz yada siseyi, evde biberon kolleksiyonu yapicam nerdeyse.. iyi kötü icirebiliyordum mamayi, emzirdikten sonra - ama su son 3 gündür istemiyor, tükürüyor püskürtüyor falan... bugün gittim yeni bir biberon daha aldim, onun ucu meme ucuna benziyor biraz, insallah alir..
Onun disinda Allaha sükür hersey yolunda...

Haberlerinizi bekliyorum, sizi kocamannn öpüyoruz oglusumla..

Ecime selam canim,
hayirli olsun hamileligin, insallah sag salimda kucagina almak nasip olur... Ben tam senin tersini yaptim, ilk bebegime hamileydim bu topige yazmaya basladim, sagolsun Aysebaharim beni kabul etti, bana destek oldu..

Sezeryan dogum mu yapacaksin, ilk bebislerin nasil dogmustu??

selamlar canim

Ecime selam canim,
hayirli olsun hamileligin, insallah sag salimda kucagina almak nasip olur... Ben tam senin tersini yaptim, ilk bebegime hamileydim bu topige yazmaya basladim, sagolsun Aysebaharim beni kabul etti, bana destek oldu..

Sezeryan dogum mu yapacaksin, ilk bebislerin nasil dogmustu??

selamlar canim[/QUOTE]

selamlar hatice can benim ilk ikisi sezaryendi buda öyle olucak işallah çok öptüm

selamlar hatice can benim ilk ikisi sezaryendi buda öyle olucak işallah çok öptüm[/QUOTE]

anladim canim, normal dogum yapamamismiydin??? Allah hayirlisini nasip etsin her zaman insallah..

kızlar rotarix aşıyı yaptırdınızmı herkes bişey söylüyo da korktum bu ay sonu bu aşımız varmış,özel aşı galiba

ben yaptıracağım cnm ishale neden olan virüsmüş rota virüsü...kızımda da yaptırmıştım 4 yıl evvel, herhangi bir yan etkisini görmedim..

iyiyiz haticecim çok şükür yavrular da iyi..
siz nasılsınız? Mikail yeni biberonu ile mamasını içmeye başlamıştır, annesini üzmüyordur inşaAllah..
biz de kocaman öptüük herkesiii

Son düzenleme:

tamam canım sagol yaptırırım o zaman

kızlar bu ayın sonunda 3 ayımız bitiyor ek besine basladınızmı 4.ayınızda baslanıyormu ben su an sade anne sütü veriyorum bide vitamin damlamız var belki 27 sinde kontrolümüz var dr söyler

Merhaba kızlar..uzun süredir okuyorum ve ancak yazabiliyorum :)
Umarım herkesin bebeği iyidir.. Ben gayet memnunum hayatımdan, 3 çocuklu olmak şahane birseymis .. İki kızımın anaokulu 3 Eylül'de baslicak ve bende nihayet Emre'yi bırakıp spora başlayabileceğim..

Biz ek gıdaya geçmedik ... Her iki kızımda da ilk 11 ay sadece anne sutu verdim ve Emre de öyle büyüyecek inşallah.. Tabii ki bizim doktorumuz bu sekilde beslenmeyi destekleyen bir doktor..cocuklara multitabs dısında demir de vermedim çünkü Demir eksikliği olmadan gerek yok derdi doktorumuz..
Yani özetle biz sadece anne sutuyle gayet memnunuz :) daha sonrada gıda falan reddetmiyorlar çok şükür gayet guzel yiyorlar..
Hepimize kolay gelsin diyeyim.. En guzel zamanlar bunlar.. Bazen bebek kokusu gidicek diye ödüm patlıyor

iyiyiz haticecim çok şükür yavrular da iyi..
siz nasılsınız? Mikail yeni biberonu ile mamasını içmeye başlamıştır, annesini üzmüyordur inşaAllah..
biz de kocaman öptüük herkesiii

merhaba pamuk helvam,

iyi olmaniza cok sevindim canim. Hamd olsun bizde iyiyiz oglusumla. Allaha sükür simdi ki aldigim biberonun emzigini begendi, iyi kötü iciyor mamayi. Günde 2 en fazla 3 kez veriyorum mama, onun disinda emzirmeye devam ediyorum.

Mesela ögle uykusuna yatmadan önce icirebilirsem 120 ml mama iciriyorum, tabii hepsini icerse, bazen 70 - 90 ml o kadar iciyor. Ondan sonra bir aksam uykusu öncesi veriyorum.. onun disinda yatmadan öncede veriyorum...

Ek gidaya henüz baslamadim, bu ayin sonunda doktor kontrolümüz var, o zaman soracagim doktora baslayayim mi yoksa 6 aylik olunca mi baslayayim diye... sen kizinda nasil yapmistin canim, ne zaman gecmistin ek gidaya ve ne vermistin ilk olarak???

Canim bayraminiz simdiden kutlu olsun bu arada.... bayram günü nete girememde o yüzden... kocamannn öpüyoruz sizi...

kızlar bu ayın sonunda 3 ayımız bitiyor ek besine basladınızmı 4.ayınızda baslanıyormu ben su an sade anne sütü veriyorum bide vitamin damlamız var belki 27 sinde kontrolümüz var dr söyler

masallahhhh canim, büyüyor minik findik... bizde bu ayin sonunda 5 aylik olucaz insallah. Ek besine ben gecmedim henüz, doktora soracagim ondan sonra baslayacagim..

canim merhaba,

uzun zaman olmustu gercekten, özlettin kendini, bir gittin pir gittin... nasil gidiyor 3cü kere annelik , Emre bey nasil, keyifleri nasil, annesini üzmüyor insallah? Tecrübeli bir anne olarak sanada sorayim, sen emreyi uyuturken nasil bir yöntem uyguluyorsun

Canim 11 aya kadar anne sütü verdim diyorsun, nasil yetirdin peki, benim oglum mesela gündüzleri cok az uyuyordu, ama mama verince ek olarak, 2 saat falan uyuyordu.. senin bebisin uyku düzeni nasil, gündüz yatirdiginda ne kadar uyuyor??? Hic sagdin mi sütünü, bir iciste ne kadar verebiliyorsun.. süt artirici neler yapiyorsun??

3cü kere sezeryanla dogum yapmak nasil bisey Mujdesim... ilki ile kiyaslarsan??

Neyse cok soru sordum, firsat bulup yazarsan sevirinim... Senin ve aileninde bayrami kutlu olsun simdiden...

Canım Emre doğduğunda mamaroo diye bir anakucagi almıştım, tıpkı anne taşıması gibi 5 farklı sekilde hareket eden ve anne karnındaki seslere benzer sesler çıkartan onu kullanıyorum. Bir sorun olmuyor. Sabah 8 de kalkıyor aksam 21:30 da uyuyor .. 3 ude aynı saatte uyuyor maşallah. Gündüzleri saat tutmadım ama uyuyor guzelce.
Süt için su iciyorum ve yeşillik yiyorum ve yetiyor çok şükür.. %80 istek ve moral demişti doktor ilk bebeğimde öyle gercekten. Ben pek ek gıda heveslisi değilim. Gayet de faydalı ve yeterli anne sutu bence.
Bazen bakıyorum diğer anneler muhallebi fln veriyolar ne kadar lüzumsuz, zaten yicek onları.
Ama bebekten bebeğe değişir, benim cocuklarım sorun çıkartmadı bu konuda. Herseyi karıştırıp pire vermedim mesela. Biz ne yediysek onları yediler. Tabii tuzsuz ve yagsiz olarak.
Sende kimsenin bebegiyle ölçme mikaili eminim oda düzenini oturtucaktir :)
Sezeryani sormussun.. Bir sıkıntım olmadı canım gayet iyiyim. Umarım cevap verebilmisimdir sorularına.
Ben çok girmiyorum çünkü cocuklara aktivite pesindeyim :)
Allahtan Amerikan anaokuluna kayıt yaptırdım da artık günleri daha dolu gecicek, tabii benimki de :)
Seninde Bayramı'nı şimdiden kutluyorum canım bebikini op çok benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…