Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba kızlar,
kimsecikler uğramamış, sayfamız gerilerde kalmış, nerelerdesiniz?

canim merhaba,
hosgeldin, vallah sessizlesti sayfamiz - her gün bakmaya calisiyorum ama gelen giden yok )), özledim o hareketli günleri.. Nasislin iyimisin, oglusun nasil???

Kendini toparladin degil mi baya?? Son mailimi aldin umarim...

Bizde Mikail´le kahvalti yaptik, o yanimda yatmis bana bakiyor..uyuycakti ama bugün normalden 1 saat gec kalkti, o yüzden henüz uykudan eser yok gözlerinde )...

Sende ne var ne yok??? Minigi kocamannnn öp benim yerime

merhaba cnm, hamdolsun biz de iyiyiz..bayramı ve misafirlerimizi uğurladık çocuklarla başbaşa kaldık işte..
Mikail başladı mı ek gıdaya annesi? afiyet olsun ikinize de..
biberon sorununuz halloldu mu artık mamasını içiyordur miniş umarım..
benim miniğim de iyi çok şükür, yarın aşı ve aylık kontrol günümüz...bakalım neler diyecek dr.umuz...
öperim tatlım, sen de paşanı yerime öp..görüşmek üzere..

Son düzenleme:

merhaba canim,
iyi olmaniza sevindim. Bizde iyiyiz sükür. Ek gidayi az az veriyorum, gecen cuma günü ilk kez abim tavuk püresi verdi hazirlardan almistim. Su ana kadar verdigim gidalar havuc püresi, hindi eti püresi ve armut püresi.. öyle cok vermiyorum, az az yiyor. Geri kalaninida emziriyorum. Mama konusunda malesef yine basa döndük, yine icmiyor mamayi... tadini ayirt ediyor...

Yarin bizimde 2 aydan sonra ki kontrolümüz var, bakalim ne diyecek doktor, ek gidaya baslami der mama konusunda ne der bilemiyorum... asimizda var yarin, insallah ateslenmez bu sefer... bu arada diste cikariyoruz .

Insallah kilo alimi ve boy uzamasi iyidir...inan cok merak ediyorum, sanki bana az kilo aldi gibi geliyor...

Msafirler gittigine göre, dinlenmeye calis artik. Kalabaliga alismissindir, simdi ev sessiz gelir , bebis ne yapti bu arada, kalabalikta uyuyabildi mi? Mikail malesef gürültüde ve kalabalikta pek uyumuyor...

Canim bende sizi cok öpüyorum...haberlesmek dilegiyle yine..

bizde bu ay rotarix yapıldı 4 gün önce 3 ay 3 günlüktü yapıldığında bazıları 3 ay dolmadan diyo int de ama benim gibi yaptıranda var dr öyle yaptı agızdan verilen aşı bi dozu daha olucakmış yaptırdım ama genede tedirginim her kafadan bi ses kimi yaptırmış kimi kötülüyo inş.iyidir sütüm de iyi masallah var ama bu ay bi kilo degilde yarım almış,dr aptamilde verebilirsin dedi ama katiyen biberon almıyo beni emiyo bazen 90 lık falan bi kere veriyorum oda kaşıkla zor ama olsun

ek gıdaya geçmeniz hayırlı olsun cnm, sağlıklı huzurlu olsunlar inşaAllah..
dr.unun yönlendirmesi ile karar verirsin neler vereceğine, mamayı pek sevmiyor senin minnoş galiba cnm :)
bizim de aşılardan sonraki iki gün huzursuzluk ve hafif ateş oldu, Mikail iyidir inşaallah.
kalabalıkta düzenimiz biraz şaştı evet cnm ve üzerine aşı oldu ama son iki gündür toparladık biraz..
artık Mikailin aylarında çok hareketlendikleri için kilo alımları azalıyor cnm, güzel beslensinler, sağlıklı olsunlar inşaAllah..
dişiniz de hayırlı olsun, kolaylıkla patlar ilk incisi umarım..
görüşmek üzere cnm, Mikaili o gül yüzünden öptüüm ben de..

geçmiş olsun cnm, aşı sonrası yan etki oldu mu Batuhan'da?
bizimki de üçüncü ayın dolduğu gün yapılacak, dr o güne randevu verdi..
ben ilk bebeğime de 4 yıl evvel yaptırmıştım cnm, bir sıkıntı yaşamadık uzun vadede..
anne göğüs yapısına benzeyen biberonlardan denedin mi? bende medela var diğerlerini almazken onu rahat alıyor bir dene istersen..
mutlu günler hepinize..

Son düzenleme:

merhaba özlemcim,
rotarix benim oglusuma da yapildi, 3 aylikken... sorun olacak olsa yapmazlar diye düsünüyorum. Biberon konusunda bende sorunlar yasiyorum canim, aslinda bizim sorunumuz biberondan cok aptamil´in tadi, oglum anne sütü istiyor sadece, mamayi sevmiyor pek.. ama ben doymuyor tam diye endiselenip arada mama vermeye calisiyorum, biberondan iciremedim mi kasikla verioyrum ne yapayim.. insallah devam sütüne gecince sever tadinida rahat icer..

onun disinda nasilsiniz iyimisiniz??

Öpüyorum canim...

merhaba canim,
tesekkürler teyzesi, oglum seviyor kasigi , ek gidalarida yiyor...ama cok vermiyorum daha, emzirmeye de devam ediyorum.. mamayla hic aramiz yok . Disimiz halen cikmaya calisiyor, oglum gece annesiyle uyumak istiyor - onun disinda huzursuz oluyor bazen... ama bunada hamd olsun diyelim, hic durmayan cocuklarda var...

Asiyi sizde kolay atlatmissiniz sükür... sevindim... sen nasilsin, bebis nasil - prenses nasil - seviyor mu kardesini, sana zorluk cikariyormu...kiskanclik durumlari nasil??

canim sende benim yerime öp findik ve fistigi lütfen..

aşımızın yan etki olarak sanki biraz kakası daha sulu oluyo bazen geciyor siz iki doz olanımı yaptınız bide üç doz olnıda varmış galiba aptamılı kaşıkla baya zor oluyor benimkide emiyo biberon almıycak diğer çocuklarımda almamıştı benimki 3 ay 10 günlük yani 4 e gireli 10 gün olluyor kaşık maması sevicek galiba ayın 27 sinde bi dahaki kontrolde diycem dr muza benim ki kadar bebişi olanlar ne veriyosunuz bebişlere başka bide su azda olsa vermelimi bu ayda ne vermeli sadece emiyo biraz az kilo aldı diye aptamilde ver dedi ama kaşıkla işte zar zor veriyorum

kızlar saçlarımı hamileliktede boyatmadım şimdide emziriyorum gene bazı dr lar boyat bazıları boyatma diyolar benimki boya dediği halde yani doktorumuz boyamadım avuc avuc dökülüyo bakımsız kaldı kötü hissediyorum offffffff sizler ne yaptınız boyatsam sonra üzülürüm süte gecerse diye ne yapmalı siz sordunuzmu doktora:18::18:

bende 34 yasındayım 2 oglum var biri 17 diyeri 14 yasında suan 7 haftalık hamiyim 2 sini normal dogum yaptım bunuda ögle düşünüyorum nasipse ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

merhaba özlemcim,
bizim rotarix sairim 2 doz olan, asi pasaportuna bakmam gerek... bakar sana yazarim ok..

Mama konusunda seni iyi anliyorum, benimki bazen cok acikirsa o zaman biberondan iciyor , bazende icmiyor... simdi zaten ek gidaya basladim, az az yediriyorum..arada da emziriyorum, bazende mamayi kasikla veriyorum iyi kötü.. doktora sor bakalim ne diyecek, belki ek gidaya erken baslatir...

bende 34 yasındayım 2 oglum var biri 17 diyeri 14 yasında suan 7 haftalık hamiyim 2 sini normal dogum yaptım bunuda ögle düşünüyorum nasipse ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

merhaba xtulay,
hayirli olsun - insallah sag salim kucagina almak nasip olur.. amin canim...

günaydın hepinize...
sağol haticecim, iyiyiz biz de...ablamız okula başladı, gün içerisinde orada atıyor enerjisini biraz da olsa..ufak tefek kıskançlıklar ve bebeği severken hırpalama dışında bir sıkıntımız yok çok şükür..:)
afiyet olsun Mikail'e...bebekler daha seçici oluyorlar tadlara cnm, annesinin sütü daha tatlı geliyor demek ki bebişime..inşaAllah bol bol sütler olsun yavruna...kaşığı sevmesi iyi birşey cnm, ileride yemeklerini yedirirken problem yaşamayacaksın ne güzel
görüşmek üzere cnm...

ben ilk bebeğimde boyatmıştım emzirirken cnm, organik boya ile ..
şu anda ise beyazlarımla mutluyum, kendi saç rengimi özlemişim, 9 ay boyatmayıp uzatınca çıktı ortaya
rota aşısı da bize de iki doz şeklinde yapılacak ..

Allah bağışlasın abileri büyütmüşsünüz ne güzel,
bu ilk bebek gibi olur size..
Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...

benim en büyüğü üniversitede okuyo valla ortanca 4 e gecti bu 3 buçuk aylık batuhanım benim 40 yaşımın bebeği oldu

merhaba canim,

nasilsin iyimisin, findik fistik nasil?? Demek ablamiz okullu oldu, hadi hayirlisi. Iyi olmus okula basladigi, en azindan enerjisini bitirir gelir biraz . ufak tefek kiskancliklar olacak o kadar. bizim 5 yasinda ki cocuk kiskandi kardesini.

Mikail de bende iyiyiz canim, oglumla disari cikiyoruz hava güzel olunca, dolasiyoruz, alisveris yapiyoruz falan... dedigin gibi baya secici, tadlari ayirt ediyor... yemek yedirirken tek problemimiz pürt diye bir tükürtüyor agzindan, hadiiii her yer batiyor , oglum diyom ne yapiyon -bana siritiyor...

Canim hepimize bol bol sütler olur insallah... öpüyorum sizi...

Özlemcim merhaba canim,

sen nasilsin iyimisin? Nasil gidiyor annelik??? Umarim sen ve bebis iyisinizdir...öpüyorum

Selam güzel bebişlerin tatlı anneleri
nerelersesiniz, sayfamız bomboş kalmış...

merhaba haticecim..
çok şükür iyiyiz çocuklarla..siz nasılsınız Mikail kuzusu neler yapıyor, yoruyor mu seni?
evet ablamız okullu oldu, şu sıralar anneannemizle kaplıcada olsak da dönüşte okul yollarına düşecek yine minişim..
kardeş kıskanma olayı çoğu çocukta yaşanıyor demek ki, insani bir duygu sonuçta kıskanmak, olan ikisini bir idare etmeye çalışan anneye oluyor birazcık
oyy yaramazlık mı yaparmış kuzum benim, püskürtüyor demek ki çok şeker geldi gözüme, anlattığın sahne..
biz de öpüyoruz cnm, Allaha emanet olun...

pamuk helvam merhaba canim,

nasilsiniz iyimisiniz??? Mikaille ben grip oldukta, o yüzden forumdan biraz uzak kaldim canim. Ama sükür simdi daha iyi, ama dikkat et sende...cok zor oluyor.. oglusum simdi de yemek yerken bagiriyor, kiziyor ;-)...

Geceleri emziriyorum, gündüz emerken isiriyor canimi yakiyor...onun disinda sorun yok .... Geldiniz mi kaplicandan, nasil gecti??

Allaha emanet olun canim, bizde sizi öpüyoruz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…