- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Ben mezun olduktan sonra çok iş aradım bi türlü olmadı. Nişanlıyken iş buldum en sonunda dedim ama öğrencilerimi yarı yolda bırakamazdım. Okul kapanmadan düğün olacaktı ve başka şehre taşıncaktık. Düğün tarihini erteleyelim dedim kabul etmediler. İnsanlar yarı yolda kalmasın diyr işi kabul etmedim bende. Ama yarı yolda ben bırakıldım. Şimdi onlar hayatını rahatça devam ettiriyor ben hayal bile kuramıyorum...Merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz. Doğurmakla ana olmadığını bir kez daha gördük. Başkaları adına bugünde utandık.
Eski nişanlı kıbrıs'ta uzman çavuş. Bana ona sakın olanları anlatma bak uzakta çok üzülür demişlerdi. Evden çıkar çıkmaz doldurmuşlar onu daNisanliniz nerde bu siralarda?
Siz adamla nisanlanmamissiniz ki, anasiyla danasiyla nisanlanmissiniz
Millete mana bulmayin, bi höt diyip susturamamiş bile, ondan gazı alan da ugrasmis da ugrasmis
Şimdi ben onca hakarete sustum sesimi çıkarmadım sırf onun için bizim için ama o beni bıraktı ben bu kadar değersiz miyim diye soruyorum kendime henüz bu psikolojiden çıkamadım ama haklısınız bi gün ben bunları çekecek kadar salakmışım derim bunun için ne kadar daha zaman geçmeli üstünden bilmiyorum. Ama geçse hemen keşke ben bile kendimden sıkıldım çünküCok merak ediyorum kizlarimiz cok mu cirkin? Cokmu aptal? Cokmu beceriksizler de Boyle sacmaliklara taviz veriyorlar? Yahu siz evdemi kalmistiniz? "Beni bundan baskasi almaz" mi diye dusunuyorsunuz da boyle sacmaliklara goz yumuyorsunuz? Biraz kendinize, ailenize sayginiz olsun da ezdirmeyin kendinizi boyle kaprisli aptallara. Bulunmaz Hint kumasi degiller. Birakin onlar kossunlar pesinizden. Kendine saygisi olan hic kimse bu gibi sacmaliklara izin vermez.
Şimdilik kaybeden ben gibi görünüyorum. Adı geçen ablaya ev alıyormuş eski nişanlı. Ne güzel her şey tıkır tıkır ilerliyor. Bu dünya da belki böyle olacak ama öteki dünya var. Ama bu kadar yarasız çıkmaları zoruma gidiyorBu olayın sonunda kaybeden siz olmadınız bunun farkında olmalısınız. Daha nişanlıyken size bunları yaşatanlar, evlendiğinizde kim bilir neler yaşatırlardı. Kimsenin ettiği yanına kalmaz. Bundan adınız gibi emin olun. Onların da yanına kalmayacaktır. Bu bile artık umurunuzda olmasın. Hayatınıza daha güçlü, daha emin adımlarla devam edin. Kendinize değer verin. Sizi ufacık bir zorlukta yapayalnız bırakan insanlarla bir daha muhatap olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?