- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
Boşver arkadaşım sallagitsin... Kayınvaldenide arama o arasın seni... Üzüldüğüne değmezmiş bu kadar iyiliğine nankörlük yapmış sana. Senin aran eşinle çocuğunla iyi olsun gerisi laf ailene sıçratma olayı da.
kayınvalidem niye böle yapıo anlamıorum valla severdim kendisini aramızda iyiydi ama çok gıcık kaptım yaa aramamasına kesin bişey var ama ne anlamıorum .aramadım kayınvalidemi aramıycam da hatta bayramdada aramadım kayınpederi aradım onu aramadım.moralim bozuluo yaa eltimden korkuo sanki bi korkusu var sanki ama kadın bilmioki eltim bana neler neler anlattı işte böyle kötüleştiriolar insanı yaaa valla çok üzülüorum yaa
Türkcede bir laf var, "3 kurusluk bir insana 5 kurusluk deger vermek", sende bunu yapinca karsi tarafin dötü kalkar ve sonuda böyle olur malesef canim.
Sen iyi niyetlisin, aslinda senin yaptigin hata ;benim gözümde su:
sana ne kiz kacmis???
Neden savunuyorsun dogru dürüst tanimadigin bir insani??
Sen esine ve cocuguna bak. Kendinden büyük islere niye girisiyorsun?
Evli bir kadin hele birde bir anne ise, ancak evinle, esinle cocugunla ugrasir.
Elin kacmis kizini düsünecek enerjin var ise bu problemlerlede savasacaksin, arkasindan yakinmak yok.
Kayinpeder bu kizi bastan istememis, ister saat gecenin 3 ü olsun sana ne? Kacan kiz düsünsün evine geri dönme derdini.
Kizma bana canim, inan senin kalbin temiz, ama böyle o eltin gibi olan insanlar icin su güzel kalbini yipratma ve kullandirtma, kimseyle bir olma, isine gücüne bak kardesim.
Akilli ol, buda sana ders olsun..
100 gün sirtinda tasi iyisin, bir gün tasima kötüsün.
Evinle ilgilen, kocanla ilgilen, cocugunun egitimiyle ilgilen bosver simdi böyle ise yaramaz insanlar icin kendini yorma.
Kalbinide üzme, cünkü o kalbinin icinde, cocugundan, esinden ve yuvandan ve senin ailenden baska birseyle yükleme.
Türkcede bir laf var, "3 kurusluk bir insana 5 kurusluk deger vermek", sende bunu yapinca karsi tarafin dötü kalkar ve sonuda böyle olur malesef canim.
Sen iyi niyetlisin, aslinda senin yaptigin hata ;benim gözümde su:
sana ne kiz kacmis???
Neden savunuyorsun dogru dürüst tanimadigin bir insani??
Sen esine ve cocuguna bak. Kendinden büyük islere niye girisiyorsun?
Evli bir kadin hele birde bir anne ise, ancak evinle, esinle cocugunla ugrasir.
Elin kacmis kizini düsünecek enerjin var ise bu problemlerlede savasacaksin, arkasindan yakinmak yok.
Kayinpeder bu kizi bastan istememis, ister saat gecenin 3 ü olsun sana ne? Kacan kiz düsünsün evine geri dönme derdini.
Kizma bana canim, inan senin kalbin temiz, ama böyle o eltin gibi olan insanlar icin su güzel kalbini yipratma ve kullandirtma, kimseyle bir olma, isine gücüne bak kardesim.
Akilli ol, buda sana ders olsun..
100 gün sirtinda tasi iyisin, bir gün tasima kötüsün.
Evinle ilgilen, kocanla ilgilen, cocugunun egitimiyle ilgilen bosver simdi böyle ise yaramaz insanlar icin kendini yorma.
Kalbinide üzme, cünkü o kalbinin icinde, cocugundan, esinden ve yuvandan ve senin ailenden baska birseyle yükleme.
Anası değilsiniz babası değilsiniz , bu kadar yardım neden, siz sorumlu olmadığınız kişiyle neden bu kadar ilgilendiniz ki. Kaynananız var kayınbabanız var.Eltiymiş ,işte teşekkürü!
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim doğru her söylediğiniz ama ister istemez gücüme gido ve hep aklımda aklımdan çıkmıor hiç yapılan haksızlık.ben bişey beklemedim kimseden ama hakaretde haketmedim.herşey bi kenara kayınvalideme anlam veremiorum şuan neden aramıyor hiç diye kaç ay oldu bende aramıorum ama kızıorum artık içten içe çünkü hep onları kötülerken bana seni sevmiolar vs.derken inanmadım hala inanmıorum olaylarıda k.vali de bilirken neden bu sessizlik.hee nie buna takıntı yaptığımı düşünürseniz kayınvalidem görümcemi aramış demişki eltim için neden aramıyorsunuz aramıyormuşsunuz arayın hal hatır için demiş.görümcemde konuşmuyordu eltimle çünkü.işte problem burda görümcemi arayıp neden aramıyorsunuz arayın derken beni neden aramıyo.
Koskoca yasli kadin senin kayinvaliden ve sen ilk gelinisin, neden sen aramiyorsun?
Eger saklayacak, gizleyecek birseyin yoksa, icin rahatsa neden sen aramiyorsunki? Öyle degilmi?
Neden cekiniyorsun onu anlamadim canim ya?
Dag daga küsmüs misali, madem kayinvalideni seviyorsun ve onu önemsiyorsun o zaman gidip konusman senin hakkin.
Arayıp güzellikle sorsanız bir sorun mu var anne diye belki oda sizin aramanızı beklıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?