- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
eşininde bu konuda düşünceleri önemli eğer sana destekse senin her zaman yanındaysa diğerleriniz sallaaaaa
aslında en başta koymak gerekiyor mesafeyi çünkü olmuyor bi yerden sonra oluyo olanlar. iyilikten maraz doğar derler aynen öyle olmuş. bence takma bunu çok samimi söulüyorum çocuğunda var sanırım eşini ve çocuğunu düşün kendi aileni düşün, bayramda da eşinle gider eşinle gelirsin bu kadar yaniiii
evet canım olmuyor.ama Haksızlığa taHamül edemiyorum şuan.belkide yaşadıklarımdan kendi kendime kuruntu yapıyorumdur bilemiyorum.
kızlar kızmayın bana ama başım düşünmekden nasıl ağrıyor anlatamam niye bukadar kafaya takıyorum anlamadım hala ne k.valide ne ben aramadık.ama eltim yanındaymış 1 hafta orda kalmış.eşime sordum annen seni arıyormu diye evet dedi bende heee iyi beni iç aramıyorda onun için sordum dedim sen ara ozaman dedi içimden aramak iç gelmiyor artık
kızlar aradım k.validemi.nasılsın napıyosun hiç aramıyosun anne hayırdır dedim. o da bana gülerek bana bak bana sen suçunu mu bastırıyosun dedi.aramıyorum diye. bende kendisin aradığımı ulaşamadığımı haber bırakdığımı söyledim bişey demedi beni bekliyoor yatıya :26:
kızlar aradım k.validemi.nasılsın napıyosun hiç aramıyosun anne hayırdır dedim. o da bana gülerek bana bak bana sen suçunu mu bastırıyosun dedi.aramıyorum diye. bende kendisin aradığımı ulaşamadığımı haber bırakdığımı söyledim bişey demedi beni bekliyoor yatıya :26:
Konunu takip ediyorum,
Eltin denen kadinin icine seytan kacmis,
Ne demek kaynan kayinbaba yatak odasi goruntusu kaydetmek?
Sapik mi bu kadin?
Kaydedipde ne yapacak? Sanki millet zina yapmis cekiyo!
Kaynananin konusmasinda bi tuhaflik yoktu yani oyle mi?
bence kesinlikle esinle paylasmalisin bildiklerini ne alaka cekmis kaynananlarin goruntulerini ne kadar yanlis aman yarabbim
oohh beee..... kızım sen kuruntu yapıyorsun... bosver eltiyi meltiyi de kaynananla arayı bozma....
varya iyiki varsınız hee kimseyle konuşamıyorum benim için taktı takıntı yaptı derler diye amaa nekadar gücüme gitti yapılanlar.bilemiyorum kuruntumu yapıyorum ama korkuyorum yapmadığım demediğim şeyleri söylerde gelip soran olmaz beni kötü bilirler diye.
oohh beee..... kızım sen kuruntu yapıyorsun... bosver eltiyi meltiyi de kaynananla arayı bozma....
merhaba düşündüm ama msaj yazma hakkım yok msn adresim burcugulerr@hotmail.com merhaba düşündüm ama msaj yazma hakkım yok msn adresim burcugulerr hotmail.com
merhaba düşündüm ama msaj yazma hakkım yok msn adresim burcugulerr@hotmail.com merhaba düşündüm ama msaj yazma hakkım yok msn adresim burcugulerr hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?