umarım sıkmam sizi ama canımı sıkıyorlar

kızlar kızmayın bana ama başım düşünmekden nasıl ağrıyor anlatamam niye bukadar kafaya takıyorum anlamadım hala ne k.valide ne ben aramadık.ama eltim yanındaymış 1 hafta orda kalmış.eşime sordum annen seni arıyormu diye evet dedi bende heee iyi beni iç aramıyorda onun için sordum dedim sen ara ozaman dedi içimden aramak iç gelmiyor artık

eşininde bu konuda düşünceleri önemli eğer sana destekse senin her zaman yanındaysa diğerleriniz sallaaaaa
aslında en başta koymak gerekiyor mesafeyi çünkü olmuyor bi yerden sonra oluyo olanlar. iyilikten maraz doğar derler aynen öyle olmuş. bence takma bunu çok samimi söylüyorum çocuğunda var sanırım eşini ve çocuğunu düşün kendi aileni düşün, bayramda da eşinle gider eşinle gelirsin bu kadar yaniiii

evet canım olmuyor.ama Haksızlığa taHamül edemiyorum şuan.belkide yaşadıklarımdan kendi kendime kuruntu yapıyorumdur bilemiyorum.

evet canım olmuyor.ama Haksızlığa taHamül edemiyorum şuan.belkide yaşadıklarımdan kendi kendime kuruntu yapıyorumdur bilemiyorum.

eşin destek olmuyorsa zor ama sen yine de olayları akışına bırak çok düşünmemeye çalış arkadaşlarınla falan görüş gezmelere git kendini meşgul edecek uğraşlar bul... kolay gelsin, sevgiler.

kızlar aradım k.validemi.nasılsın napıyosun hiç aramıyosun anne hayırdır dedim. o da bana gülerek bana bak bana sen suçunu mu bastırıyosun dedi.aramıyorum diye. bende kendisin aradığımı ulaşamadığımı haber bırakdığımı söyledim bişey demedi beni bekliyoor yatıya :26:

bence sen allahın sevgili kuluymuşssun ki böyle istediği zaman istediği tavrı takınan insandan yol dahada yakınken aranızda mesafe olmuş varsın ikiside konuşmasın sende otur çocuklarınla ilgilen iyilikten anlamayan insanlar için kafanı meşgul etme arkadaşım bence çocukları olan annelerin saniyeleri bile değerlidir onun için bu saniyeleri değmeyecek şeyler için tüketme kendine iyi bak.

Konunu takip ediyorum,
Eltin denen kadinin icine seytan kacmis,
Ne demek kaynan kayinbaba yatak odasi goruntusu kaydetmek?
Sapik mi bu kadin?
Kaydedipde ne yapacak? Sanki millet zina yapmis cekiyo!

Kaynananin konusmasinda bi tuhaflik yoktu yani oyle mi?

bence kesinlikle esinle paylasmalisin bildiklerini ne alaka cekmis kaynananlarin goruntulerini ne kadar yanlis aman yarabbim

oohh beee..... kızım sen kuruntu yapıyorsun... bosver eltiyi meltiyi de kaynananla arayı bozma....

tşkederim canın ilgin için evet k.validemin konuşmasında hiç tuhaflık yoktu gayet güzel neşeli ama oda bana kızmış aramıyorum diye

bence kesinlikle esinle paylasmalisin bildiklerini ne alaka cekmis kaynananlarin goruntulerini ne kadar yanlis aman yarabbim

canım benim eşimle paylaştım taki eltim bana hakaret edene kadar sanada herkeze yaptığımı yaptım diyene kadar eşime anlattım anlattım ama ortalık fena olur yuvasından evinden olur diye detaya girmedim imalı bi şekilde ifade ederek anlattım

oohh beee..... kızım sen kuruntu yapıyorsun... bosver eltiyi meltiyi de kaynananla arayı bozma....

varya iyiki varsınız hee kimseyle konuşamıyorum benim için taktı takıntı yaptı derler diye amaa nekadar gücüme gitti yapılanlar.bilemiyorum kuruntumu yapıyorum ama korkuyorum yapmadığım demediğim şeyleri söylerde gelip soran olmaz beni kötü bilirler diye.

sen arayı sıkı tut sevgı saygıyı eksik etme bak gör boyle dedıkodular cıksa bile kaynanan yalanlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…