umarım sıkmam sizi ama canımı sıkıyorlar

''Aptal insanlarla yasamanin bedelini yanlizligiyla ödedi"Fedakarliklar vefa bilmeyenlerin elinde senin vazifen zannedilir.Zaten bayan kacarak ilk uyanikligini yapmis her hali dalavere karambole getirmek huyu olmus.Takma tatli canini yorma bu sekilde hic dostu olmaz bilesin!!!!!!!

''Aptal insanlarla yasamanin bedelini yanlizligiyla ödedi"Fedakarliklar vefa bilmeyenlerin elinde senin vazifen zannedilir.Yanliz kalan sen ol hic muhim degil.Zaten bayan kacarak kestirmeden ilk uyanikligini yapmis her hali dalavere karambole getirmek huyu olmus.Takma tatli canini yorma bu sekilde hic dostu olmaz bilesin!!!!!!!

güzel yazmışsınız tşkederim takmıyorum ama takıyorum söyledikleri aklımdan çıkmıyor resmen kustuu herkezin arkasından konuşurken benimi ayırcaktı

canım öncelikle geçmiş olsun inan beni anlatmışsın desem yeri varbenimde aynı senin gibi eltim var hep eşimin sülalesini anasını babasını şikayet eder okadar sogudumki hepsinden en son kaynanama demişş eltim diyoki bebegimin katili sensin ben 3 kayıp yasadım malesef2 oglumda dikiş atılıcaktı eşim ve kaynanam dinelmedi doktoru dinlediler ve kötü son yavrum can çekişe çekişe abisi gibi vefat ettieşimi hep suçladım dedim senin yüznden yok ben öle deemişim gitmiş demişki anne eltim diyoki bebegimi kaynanam öldürdü demişim sözde eşimle gittik kaynanamgile kadın bir soguk sorma anladım dedim canım annenin bişey var ama anlamış degilim:26::26:dedi sor hayırdır anne dedim ne oldu bu açtı agzını yumdu gözünü başladı benle kavga etmeyededim anne kjim dedi eltin dedi ve sen buna inandın he dedim evet dedi kime inanırsan inan dedim umrum degil ama yanlış yaptın dedim ben o lafı eşime dedim neden dinlemedide dikiş attıramdı diye malum doktor dedi rahime dikiş attarsak kapalı rahıme dedi erken dogum olur enfeksiyondan dedi çok agladım okadar nefret diyorumki ondan sorma benim böyle canımı yakıyoki herseferinde kaynanamı kötüler vs aman sinirlerim oynadı he günaha gricem en iyisi susum günahı başını yesin o eltimin buranın öteki tarafıda var bütün bıorçlarını ben ödedim bir allah razı olsun demedin dedim gözün körmüydü ne ödedin anası ödese dedişimdi size soruyorum ben ne yapaym kız yaramı deştin bilesin allah nasıl biliyosa öle etsin onu senin yerinde olsam arama mesafe koyaraım ona en son geçen mayısta gitim geçtigimiz mayıs degil yani bebegim olmuyo diye laf sokar millete beni yanlış gösteriri ah daha ne diyim elime verseler bir kaşık suda bogucamda vermiyolar hearana mesafe koy gelip gitme başkaları için üüzlmeye deymiyo kardeşim ya

ay canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun yaa.yok yavrum ya gitmesi gelmesi zaten kavga ettiler eşimle eşimden kaçıyor ama ben doldurmuşum eşimi halbukisi ben eşime sen sus karışma sanane vs engelledim ama o tutdu allah bilir abimi nasıl doldurdun bundan sonra benim için yoksun diyince şokk oldum ve benim şarteller attı ondan sonra biz felaket kavga ettik tabi bu kavgamız malum sitenin mesaj bölümünde oldu.yani hiç yüzyüze gelmedik ben bana attığı hakaret dolu mesajları eşime ve gömrümceme gösterdim.görümcem sormuş yalan demiş haydaaaaaa allahdan mesajları okuttum çünkü biliodum yalan diyeceğini ben demedim o dedi yüzleşirim domuşş.yüzleşirsekde beni dövücekmişş

Canım ya boşuna canına sıkıyorsun, eşin bu konu yüzünden aranızda bir problem yoksa o da senin haksızlığa uğradığına inanıyorsa niye takıyorsunki bahane olur hem mesafe koymuş olursun böylelikle...

canım ben allah razı olsun ben kaynanama gitmiyourm o günden sonra sadece oruçta gittim oda eşim istedi diye sevpa anne dedi ban yaptıklarını bir anlatsam varya dilini yutarsınne kaynanam gidiyorum ne eltime evdende çıkmıyorum böylesi inan çok daha iyi benim oglum onun ogluylaydı ben aglarken o tın tındı anlıcagım onun yüüznden tansiyonum 10 za 12 çıktı bacım ya rabbime havale ettim ben onu neyse allah yardımcın olsun benim çıkmam lazım genetik testleri yaptırdım hormon testti istediler yavrularım neden vefat ediyo diye araştırıcaklar işin kötüsü canlı doguyolar küçükte degil 5 aylık olıyolar bişey oluyo gününde dogum oluyo kızmda rahimi diktiler gene durmadı yavrum ömüürm dursaydı 36 haftalıktı bugün çok agladım inan içimden parça koptu yanımda olsaydın yüregin dayanmazdı3 melek kolay degil okadar heyecanla bekliyosun tekmelerini hişssediyosun seni bırakıp gidiyo herşeyini yaptım elimde kaldı herseferdeki gibi eltim şimdide telefon açmış dün 3 yolda galiba hamileyim deyip dalga geçiyo neyse sabah erken kalkmam lazım rabbime emanet ol inan hiç birşey üzülmeye deymez heleki elti için hep dalga geçildim ben panik atak hastasıyım yüüzme yenge hani sen hastasınya allah ondan bbek vermiyo alıyo yanına dedi panik ataksak delide degilimki canını sıkma kafayı hiç bir şeye takma deymiyo çünkü canım rabbime emanet ol bne kaçtım allahım sabır versim hepimize işşalahherkez imtaan dünyasında eşim dediki geçen eltim senin imtaanın dedi çekiyoruz elden bişey gelmiyo

nankör yaaa hıc takma ablacım salla gıtsın sen bılıosun yaptıklarını oda bılıyor ama yussuz kaynanana gelınce ne oldugunu çözmeye calısıordur sen evlılıgıne bak elbet anlıyacaktır hatasını ama tabıkı gec olucak

ahh şu iyi niyet....senin iyiliğinin altında ezilmiş de gerçek yüzü çıkmış ortaya.....

sana helal olsun be canım...

ama kimseye beklentisiz iyilik yapma...

alacaksın ki vereceksin...(maddi-manevi)

bu hayat bunu gerektiriyor...

"birine bir iyilik yapmışsan o kişi aklı başında mümin değilse sana muhakkak kötülük eder. iyilik görene şeytan vesvese verir ki gitsin nankörlük etsin, iyilik yapana da vesvese verir ki nankörlüğüne dayanamayıp yaptığı iyilikleri yüzüne vursun sevabı azalsın"

aynen bu durumu yaşıyorsun. eltini Allah ıslah etsin. memnuniyetsiz ve düşünmeden hareket ediyor. kaçmışsın zaten gidecek yerin yok kaynanayla iyi geçin dimi? bunu bile akıl edemiyor. düşünmeden sadece istiyor.... kocasını da bıktırır gidecek yeri de kalmaz.

bi kere eltin kesinlikle kaynananı doldurmuş. git kaynanana samimiyetle anlat. "anne size bir saygıızlığım mı oldu bilmeden? ben sizi seviyorum. eltim benle ilgili böyle böyle dediğinizi söylerdi hep o abartıyor derdim umursamazdım. ama şimdi benimle konuşmuyorsunuz nedeni ne?...." açıkça dök içini. eltinin ipliğini kaynanan çıkarsın piyasaya. ama muhakkak çöz kaynananla sorununu derim ben. he senin bu içten tavrına kaynanan hala karşılık vermez ise günah senden gider. eşin de görür duruşunu.

ama kaynanayla olan huzursuluk er geç evliliğini etkiler. benim kayınvalidem eltimi hiç sevmez. eltim bana onu kötülerdi yutardım. benle ilgili kötü laf edermiş bana yetiştirirdi. yuttum ne oldu. meğer bana yetiştirirken kendi söylediklerini de kaynanama benim ağzımdan gibi yetiştirmiş. kaynanam da çekip beni kenar soracağına tüm aileye yaymış buffy böyle diyomuş diye ki öle bişe dediğim falan yok. herkes de sanki benim ağzımdan çıkmış gibi bana bir şey demeden kocama demişler. kendileri duymuş gibi... kocamla boşanmanın eşiğinden döndük. hala da toparlanamadık. ben eltimin ipliğini pazara çıkarmadım. çocuğu var kıyamadım çocuğuna ama olan bana oldu. kaynanam beni aramaz etmez ki ben 4 4 lük gelinlik yaptım. laf soktuğunda bile öf demedim. ben kırgınım niye eltime inandı bana sormadı üstüne kendi duymuş gibi kocama anlattı. resmen biri iftira attı diğerleri de kendi duymuş gibi ortak oldu. eşimin ailesini bana düşman etti. şu an o sebeple hala huzursuzluk var evimde. kaynanam da öyle gidip açıkça konuşulacak kadın değil zaten öyle olsa ilk gelir bana sorardı kızardı... o yüzüme canım diyip arkadan çocuklarını doldurmayı tercih etti. ağzımdan çıkmayan, eşime de ıspatladığım şey yüzünden hala benim evimde huzrsuzluk var...

o yüzden git yüzleş kaynananla. sonradan çıkar.

Allah yardımcın olsun.

canım yaa öyle yazmışsınki acaba söyledim mi diye yaptıklarımı diye bi düşündüm çünkü yaranmak için değil içimden geldiği için hayır anlamında yapmıştım okuunca mesajını hemen mesajlara dönüp baktı o kavga ettiğimiz mesajlar hala duruyoda onlara baktım tek kelime etmemişim zaten görünen köy kılavuz istemez ya anlamıyorum iyi olmak varken bu bozgunculuk niye belki bana kızanlar vardır ama ben aileye önem veriyorum tamam herkez veriyordur ama hani böyle gidip gelmek yardımlaşmak muhabbet falan varken hiç bana göre değil yaa anlamıyorum.üzüldüm valla seninde arada kalmana eşinle aran açılmış kına yaksın bitaraflarına ama duyarma belli etme derim allahdan benim eşim benim yanımda ama annesiyle tartışma olursa eşim bana nasıl bi tepki verir bilmorum kendi bilir çünkü öyle pisliklerini biliorumki kaynanama kayınpederime yapmış olduğu zaten zor tutuorum sölememek için ama gerek duymuorum.hee eğer kaynanam bana gerçekden tavır aldıysa sölerimmm

canım benim boşver sen bide onları düşünme allah yardımcın olsun güzel haberleri verirsinde inşallah hayırlısıyla alırsın bebişi kucağınada sağlıklı büyütürsün inşallah.

yaa bayram gelior onu düşünüorum sıkıntı yapıorum nasıl olcak hiç yaşamadım böle kedi köpek gibi kavga ettiğim biriyle (gerçi hayatımda hiç kavga etmedim)aynı ortama nasıl giricem nolcak ya saçbaşa gireriz heralde hani beni dövcekmiş yaa

valla söylemiyim diorum ama eltim olacak kadın kaynanam la kayınpederimin yatak odası görüntülerini çekmiş ne anladıysa bana gösterdi ben kızdım tepki verdim ben öyle tepki verip kızınca bana dedikki sakın söyleme söylersen yalan söylüo haberim yok derim dedi.işte neye kızdığımı anlyorsunuzdur hani bu insanı tutup bana tavır alıolarsa ben onları korurken tabi bilmiolarki gariplerimm

öncelikle sallagitsin....
bi insanın eltisiyle küsmesi kafaya takılacak bi sorun değil dünyanın sonuda değil....
kazk yemişsin o ayrı mesele ama bence bi bela savmışsın yoksa sana bu tarza sahip olan bi insanın daha ne belaları dkunurdu....
böle insanlardan uzak durmayı herzaman için yeğlerim..
o kendini etrafa zaten tanıtmış,insanlar ne der açısındanda dşünme kavgacı bi kişilik olduğuda ortada...
fazla canını sıkma ama umarım bire binkatıp eşini ve ailesine sana karşı doldurmaz....

problem eltiyle kümek değil kendimi kurtardım ben nasıl diğerlerine karşı kin doluysa bana da öyleymiş ben bunu anlamamıştım kavgada kustu içindekileri problem olan beni kötülüodur yapıp yapıp yapmadım dio ve en kötüsü bunu kimse bilmioo emilletin bilmesi için benim anlatmam lazım anlatırsam eve sokmazlar ortalık karışır ya susucam e susunca bak millet yavaş yavaş tavır almaya başladı yada konuşucam ozamanda yuvası bozulacak

eltin cok ayıp etmiş.... ne demek dövecekmiş seni... hain insan bu... neyse cnm. onun yznden kayınvalıdenle kotu olma derım ben. kesın senı kötülüyor keyınvalıden de ona ınanıyor kı senle grsmyor aramıyor. yatak odası grntulerı derken neyı kastedıyorsun.. hem neden cekmış ki? neye yarıyacak..tobe tobe... iyilikten maraz doğar... iyilik yapacaksın iyiliğin karşılığı olmaz, bakacaksın zamanla sana ıyı davranıyor mu,...hep sen ıyılık yaparsan o zaman enayisindir... kötülük yapana en guzel cevap susmaktır. hakkını arayacaksın ama...

canım benim sana "yüzüne vurmuşsundur" demek istemedim. sen çok büyülük etmişsin ama korktum ben eltinden. seni çok iyi anlıyorum bak ben de yüzleşmedim. yüz göz olursam bir daha yüzüne bakamam ben de. kavga edersek yüzüm tutmaz. bazı insan böyledir.

ama eltin çok beter. benimki hadi kıskanç dedikoducu... lkendi dediğini ben dedim gibi yaymış. seninki "kaynanın görüntüsü" aman allahım hayatımda duymadık. o nasıl bir cin fikir ne beter bi kadın. aman bacım bak korkulur o kadından. kork korkmazdan utan utanmazdan derler.

uzak ol. o her türlü iftirayı atar. uzak ol hiç güvenme. kendinle ilgili sırrını verme. açık verme kadına.

kaynanan da yüzleş derim güzelce ama sen bilirsin.

Allah yardımcın olsun.

Benim canım annem hep der ki;''Kızım, dedikodu asla tek taraflı olmaz!Sen, sadece anlatıyor diye dinlesen dahi dinlediğin için ortak olursun.Ve, asla unutma ki bugün sana bir yakınının dedikodusunu yapan yarın o yakına seninkini yapacak. Bir diğerine ötekininkini. O yüzden dedikodudan uzak durmak istiyorsan söyleyeceğin tek cevap var.Ben bunları dinlemek istemiyorum.'' Yani, keşki en başından sizde böyle deseydiniz eltinize. Kusura bakma seni çok seviyorum ama dedikodu bana çok ters. Bir sorunun varsa direk git yüzlerine söyle. Onlarla çöz. Neticede biz geliniz a denir z anlaşılır. O yüzden dikkat etmek lazım. Rica ederim bir daha bana bu tarz şeylerle gelme. İpi baştan sağlam tutsaydınız sanırım bu kadar acımazdı canınız. Ve şimdi sizin yerinizde olsam gider kayınvalideme çat çat sorarım neler olduğunu? Yaram yok ki gocunayım. Netice itibariyle eltiniz tehlikeli bir kadın ve k.validenize kendini haklı çıkarmak için herşeyi demiş olabilir. Susup kenara çekilmeyin suçlu gibi gidip hakkınızı arayın derim...

melek misin se ya..tebrik ederi seni

bence bunca zaman olgunluk göstermişsin bundan sonra da böle devam et...çok laf etme karşısında yarın bir gün farklı dönmesin sana ama mesafenide koy artık vakti gelmiş...annem kötülük yapana iyilik yapacaksin ki utansın der hep o misal merak etme yapılan iyilikte kötülükte bir zaman sonra sana hakkıyla döner dünya bole hiç bişet öbür tarafa kalmıyo...sen gönlünü ferah tut..ihtiyacı olunca yine yanında ol ama bole arzulayarak değil..biraz daha mesaeli ki..oda bu soğukluğun sebebini anlasın kendine çeki düzen versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…