- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
ay canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun yaa.yok yavrum ya gitmesi gelmesi zaten kavga ettiler eşimle eşimden kaçıyor ama ben doldurmuşum eşimi halbukisi ben eşime sen sus karışma sanane vs engelledim ama o tutdu allah bilir abimi nasıl doldurdun bundan sonra benim için yoksun diyince şokk oldum ve benim şarteller attı ondan sonra biz felaket kavga ettik tabi bu kavgamız malum sitenin mesaj bölümünde oldu.yani hiç yüzyüze gelmedik ben bana attığı hakaret dolu mesajları eşime ve gömrümceme gösterdim.görümcem sormuş yalan demiş haydaaaaaa allahdan mesajları okuttum çünkü biliodum yalan diyeceğini ben demedim o dedi yüzleşirim domuşş.yüzleşirsekde beni dövücekmişş
merhaba kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk belki gereksiz yersiz ama elimde değil.kaç gündür paylaşsam mı diye düşünüyorum sonunda karar verdim.6 yıllık evliyim çok şükür güzelde evliliğim var.fakat birde eltim varki sormayın.kısa anlatmaya çalışıcam.eltim kaçarak evlendi.hiçbirimiz tanımıyorduk.kayınpeder istemedi.yani kaçtıkları gün bulunduklarında eve getirmeyin babasının evine götürün dedi.ben de olmaz baba dedim.çünkü saat gece 12 idi.nasıl gider bu saatde babasına neder dedim.arkadaşımdan geliyorum desin dedi.bende bu saatde hangi kız evladı habersiz arkadaşına gider sonrada eve döner dedim ben yeni evliydim borç yüzünden istemedi kayınpeder.kızım ben nasıl düğün yaparım yeni yaptım borç var dedi.bende olsun baba onlar kaçarken bunun hesabını yapmışlardır dedim.tamam gidin alın getirin dedi. neyse gittik aldık getirdik.aramızda düğün yaptık evimden gelin olarak çıkarttım hatta kapı bile tutturdum arkadaşlarına adettir oda yaşasın diye.kayınvalide ile aynı evde oturdu.hep ne istediyse yaptım gönlü olsun mutlu olsun eziklik hissetmesin diye (bu arada ağlıcam he yazarken)hertürlü yanında oldum kendi çeyizlerimden eşyalarımı verdim maddi olarak gizli gizli yardımda bulundum hep moral verdim ne zaman gel dese koştum gittim.ama hep bana eşimin ailesini kötüledi.şöyleler böyleler senin için şöyle diyolar böyle diyolar hep moralimi bozdu inanmıyordum söylediklerine ama moralim bozuluyordu neden böyle söylüyor neden bun u yapıyor diye ben olsam söylemem işte morali bozulmasın diye.neysegel zaman git zaman evden çıkmak için uğraşlara girdi.nasıl çıkarım die kaynanamla kavga etmek için uğraştı kendi söyledi napsamda kavga etsem şu evden çıksam diye.ben hep kızdım çıkma rahatsın işe gir keyfine bak diye.neyse evden çıktı ev tutdu ama herkez çıkmayapamazsın dedi.nitekimde aynısı oldu kira faturalar çocuk vs. derken borç harçherkezi kötüledi eşimde dahil açıkda olmasada imalarla anlıyordum.bu arada laf sokulursa anlamam laf sokmayıda beceremem.kızı oldu bütün giderlerini karşıladım helalde olsun yavruya çünkü ben kendi oğluma alırken dört dörtlük ona karnım yanıyordu bende baştan aşağıya beşer beşer alıyordum.ben eşime şunu yaptım dediğimde anlıordu evde eksik olduğunu oda ertesi gün market görüyordu.tabi buaralarda bana karşı küsmeleride oluodu.anlam veremadiğim.sonra gel zaman git zaman eşimle kavge ettiler.bana mesaj atmış şok oldum.mesaj şöyel allah bilir abimi nasıl doldurdun bu saatden sonra benim için yoksun.dadadadammmm
şok oldum.bana hakaretler çok gücüme gitti inanılmaz çünkü ben onu gerçekden çok sevdim kendisinede söyledim bana yenge deme ister ismimle hitab et ister abla de içinden ne geliosa öle söyle dedim.bak biz aile olduk kavga olmasın aramızda problem olursa gel söle içinde tutma dedim ben seni kardeşim olarak görüyorum hepde yanındayım dedim keşke demeseydim yapmasaydım.tabi bu kavgalar oldu buralar çok uzun detaylara giremiorum yorumunuz olurda sorarsanız anlatırım.neyse bu evi falan terketti geri geldi abuk sabuk saçma sapan şeyler.kaynanam ve görümcelerim herşeyi biliolar onlar görüşmüolar kaynanam hariç.ama kafama takdığım kişi kayınvalide hanım beni hiççç aramıyor sanki bana tavır aldı onla oldu onla olsun olmasın problem değil ama gücüme gidiyorrrrrrrrr ben onlar için tartışdım çünküüü
"birine bir iyilik yapmışsan o kişi aklı başında mümin değilse sana muhakkak kötülük eder. iyilik görene şeytan vesvese verir ki gitsin nankörlük etsin, iyilik yapana da vesvese verir ki nankörlüğüne dayanamayıp yaptığı iyilikleri yüzüne vursun sevabı azalsın"
aynen bu durumu yaşıyorsun. eltini Allah ıslah etsin. memnuniyetsiz ve düşünmeden hareket ediyor. kaçmışsın zaten gidecek yerin yok kaynanayla iyi geçin dimi? bunu bile akıl edemiyor. düşünmeden sadece istiyor.... kocasını da bıktırır gidecek yeri de kalmaz.
bi kere eltin kesinlikle kaynananı doldurmuş. git kaynanana samimiyetle anlat. "anne size bir saygıızlığım mı oldu bilmeden? ben sizi seviyorum. eltim benle ilgili böyle böyle dediğinizi söylerdi hep o abartıyor derdim umursamazdım. ama şimdi benimle konuşmuyorsunuz nedeni ne?...." açıkça dök içini. eltinin ipliğini kaynanan çıkarsın piyasaya. ama muhakkak çöz kaynananla sorununu derim ben. he senin bu içten tavrına kaynanan hala karşılık vermez ise günah senden gider. eşin de görür duruşunu.
ama kaynanayla olan huzursuluk er geç evliliğini etkiler. benim kayınvalidem eltimi hiç sevmez. eltim bana onu kötülerdi yutardım. benle ilgili kötü laf edermiş bana yetiştirirdi. yuttum ne oldu. meğer bana yetiştirirken kendi söylediklerini de kaynanama benim ağzımdan gibi yetiştirmiş. kaynanam da çekip beni kenar soracağına tüm aileye yaymış buffy böyle diyomuş diye ki öle bişe dediğim falan yok. herkes de sanki benim ağzımdan çıkmış gibi bana bir şey demeden kocama demişler. kendileri duymuş gibi... kocamla boşanmanın eşiğinden döndük. hala da toparlanamadık. ben eltimin ipliğini pazara çıkarmadım. çocuğu var kıyamadım çocuğuna ama olan bana oldu. kaynanam beni aramaz etmez ki ben 4 4 lük gelinlik yaptım. laf soktuğunda bile öf demedim. ben kırgınım niye eltime inandı bana sormadı üstüne kendi duymuş gibi kocama anlattı. resmen biri iftira attı diğerleri de kendi duymuş gibi ortak oldu. eşimin ailesini bana düşman etti. şu an o sebeple hala huzursuzluk var evimde. kaynanam da öyle gidip açıkça konuşulacak kadın değil zaten öyle olsa ilk gelir bana sorardı kızardı... o yüzüme canım diyip arkadan çocuklarını doldurmayı tercih etti. ağzımdan çıkmayan, eşime de ıspatladığım şey yüzünden hala benim evimde huzrsuzluk var...
o yüzden git yüzleş kaynananla. sonradan çıkar.
Allah yardımcın olsun.
canım ben allah razı olsun ben kaynanama gitmiyourm o günden sonra sadece oruçta gittim oda eşim istedi diye sevpa anne dedi ban yaptıklarını bir anlatsam varya dilini yutarsınne kaynanam gidiyorum ne eltime evdende çıkmıyorum böylesi inan çok daha iyi benim oglum onun ogluylaydı ben aglarken o tın tındı anlıcagım onun yüüznden tansiyonum 10 za 12 çıktı bacım ya rabbime havale ettim ben onu neyse allah yardımcın olsun benim çıkmam lazım genetik testleri yaptırdım hormon testti istediler yavrularım neden vefat ediyo diye araştırıcaklar işin kötüsü canlı doguyolar küçükte degil 5 aylık olıyolar bişey oluyo gününde dogum oluyo kızmda rahimi diktiler gene durmadı yavrum ömüürm dursaydı 36 haftalıktı bugün çok agladım inan içimden parça koptu yanımda olsaydın yüregin dayanmazdı 3 melek kolay degil okadar heyecanla bekliyosun tekmelerini hişssediyosun seni bırakıp gidiyo herşeyini yaptım elimde kaldı herseferdeki gibi eltim şimdide telefon açmış dün 3 yolda galiba hamileyim deyip dalga geçiyo neyse sabah erken kalkmam lazım rabbime emanet ol inan hiç birşey üzülmeye deymez heleki elti için hep dalga geçildim ben panik atak hastasıyım yüüzme yenge hani sen hastasınya allah ondan bbek vermiyo alıyo yanına dedi panik ataksak delide degilimki canını sıkma kafayı hiç bir şeye takma deymiyo çünkü canım rabbime emanet ol bne kaçtım allahım sabır versim hepimize işşalah herkez imtaan dünyasında eşim dediki geçen eltim senin imtaanın dedi çekiyoruz elden bişey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?