umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

Slm cnm bende senin gibi çatlatma iğnesi vuruldum ve beklemedeyim benimde adetim 20 aralık hakkımızda hayırlısı olsun cnm bende ara ara batma oluyo sendede oluyo mu

canım ben de çatlatma iğnesi yapıldım sonuç bekliyorum.inşallah ilk tedavi sonuç verir hepimiz öyle umut ediyoruz.

Amın canım benim görumcem ayni sekilde basina geldı oda 35. haetada acil sezeryana aldilar sonra bebegı yogun bakıma aldılar cocuk yasadi Allah gonlundekıni tez zamanda versin ınsallah
bidaha yasatmasin Allah.

Amın canım benim görumcem ayni sekilde basina geldı oda 35. haetada acil sezeryana aldilar sonra bebegı yogun bakıma aldılar cocuk yasadi Allah gonlundekıni tez zamanda versin ınsallah
bidaha yasatmasin Allah.

amiiinnn inşallah

aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bundan sonrası kader kısmet diyorum...

sen hamilemisin yada düşünüyomusun başka çocuğun varmı?

amiiinnn inşallah

aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bundan sonrası kader kısmet diyorum...

sen hamilemisin yada düşünüyomusun başka çocuğun varmı?

canım ben 15 hafalik hamıleyim ilk gebeligim ama hep olumlu dusunurum boyle olunca ıslerim yölunda gıder cok kere denedim sende ıcını ferah tut iyi dusun ıyi olsun canim senin doktorun hic mi anlamadi suyunun azaldigıni.

canım ben 15 hafalik hamıleyim ilk gebeligim ama hep olumlu dusunurum boyle olunca ıslerim yölunda gıder cok kere denedim sende ıcını ferah tut iyi dusun ıyi olsun canim senin doktorun hic mi anlamadi suyunun azaldigıni.

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini

anladı doktorum ve çok uğraştı onunla ilgili kafamda hiç soru yok

ilk hamileliğimde de aynı doktordu 3.ye korkularımı yenip düşünürsem tekrar aynı doktora giderim.

ilk hamileliğimde benimde hiç sıkıntım olmamıştı hiç doktora gitmeden evde bile doğurabilidim :) çok şükür 6 yaşında bir kızım var.
ama bu sefer başından sonuna kadar ben de, eşimde, doktorumda, çevremdeki arkadaşlarım dahi çok uğraştık her türlü tedbiri almaya çalıştık ama olmadı

8 ayı nerdeyse yatarak geçirdim çok sık kontrole gittim hastaneye tedbir amaçlı erken yattım ama olmadı sorunun biri bitti biri başladı en sonda da amniyon sıvısın da azalma başladı çok hızla azladı ve ciğerleri gelişemedi bebişimin.

hayırlısı böyleymiş Allah ın takdiri her hamilelik aynı olmuyo kederimizde bunu yaşamak ta varmış

ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum aslında 6 ya doldu doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi ama bakalım...

belki burda sizlerin güzel haberelrini okudukça tekrar cesaretlenirim.

kendine ve bebşine iyi bak

sevgiler

Merhabaa arkdaşlar.. Evleneli 3 ay oldu her ay düzenli olrak adet oluyorum.Geçen ay ayın 10 da adet gördüm bu ay 15'i oldu fakat hala bir belirti yok. ayın 13 de test yaptım NEGATİF çıktı acaba daha beklim mi? yardımcı olun lütfen bana

evlenince adet düzenliği oluyor malesef.bir yıla kadar düzensizlik normal diyorlar.eğer çok şüphen varsa kan testi yaptır.idrar testleri sağlıklı olmayabiliyor.

merhabalar... başlığıgörünce yazmak istedim, ben de 4 aydır bebek istiyoumama olmuyor olmuyor başlarda çok umutluydum ama stres yapmaya başladım, stres olunca da ters tepki oluyor biliyorum ama elimde değil...smear tesi nedir bu arada? nasıl bi testtir, kan mı? 1,5 yıllık evliyim bu arada...

iyi akşamlar arkadaşlar. tedaviye başlayalı 2 ay oldu ama ben çok zorlanıyorum beklemek hususunda. pko var yumurta tembelliği de haliyle. geçen ay klomen kullandım erken çatlama oluştugunu söledi dr. neyse bebiş olmadı. bu ay da dr sol tarafta kist oluştugunu söledi. duphaston verdi. yarın bitiyor. bu ay kendiliğinden olmasını bekliycez klomen falan veremeyiz dedi kist oldugu için. umutlanmalı mıyım bu ay bilmiyorum. sizce kist duphaston ile kaybolur mu ki???

arkadaşım aynı anda soğan kürünü dene ben dekist mist bırakmadı valla

evet soğan kürü iyi olur o bitince incir kürüne başlamalısın

evlenince adet düzenliği oluyor malesef.bir yıla kadar düzensizlik normal diyorlar.eğer çok şüphen varsa kan testi yaptır.idrar testleri sağlıklı olmayabiliyor.

Aslında doğru söylüyorsun ama ben bebek istiyorum geçen ay doktorada gittim herşey normal dedi. Umarım pazartesi gününe kadar adet olmam,kan testi yaptırırm ve bi bebişim olur

merhaba bende bebiş izteyenlerdenim vajinismusu yeni yendim inşallah isteğen tüm arkadaşların hayırlı sağlıklı birer melekleri olur.

arkadaşlar bu topikte ne bu tembellik yaaaa((üzülüyorum ama bi kere yazıp bırakıp gidiyorsunuz çoğunuz.etmeyin,eylemeyin( gelin paylaşalım sohbet edelim.öbür topikler ne kadar canlı,neşeli burası garip kalıyor böyle.

arkadaşım, ben dün akşam mesaj yazdım ama cevap veren,bi "hoşgeldin" diyen olmadı, benden sonraki arkadaşın mesajı okunup benimki okunmayınca haliyle insan yazmak istemiyor :) yoksa benim takip ettiğim çok topik var, burdan tanışıp görüştüğüm, dostlar edindiğim topikler var ama bi konuda haklısınız, bi kere yazıp bi daha gelmeyenler de var, hem de fazlasıyla

:) gönülden merhaba diyorum bende size inşallah iyisinizdir.

:) gönülden merhaba diyorum bende size inşallah iyisinizdir.

hay allah razı olsun reyyan87
merhabalar... iyi diyelim iyi olsun... vajinusmusu yeni yendim demişsin, çok sevindim senin adına, inş her şey daha iyi olur artık, kaç aydır bebek denemeleriniz var canım? bizim 4 ay oldu, ben de diyabet hastasıyım insüline bağımlı, ama benimki geçen cinsten değil, ömürlük :)))

Merhaba kızlar...Hemen durumumu anlatiyim; geçen yıl kasım ayında 5 haftalık ilk bebeğimi aldırdım Kürtajdan sonra hiçbir komplikasyon olmadı çok şükür...3 ay önce bebek ümidiyle başladık çalışmalara fakat olmadı kısmet işte.Doktora gittim durumu söyledim bekliceksiniz dedi :S Ayrıca ultrasyon ve rahim filmi dedi bu ayın 27sinde hiç istemiyorum gitmeyi...Umudum bu ay bebek olması yoksa doktora gitmem gerekicek sanırım Allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…