- Konu Sahibi filozofcan
-
Merhabalar Arkadaşlar
Gecen sene bu aylarda 2 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay korunma verdi doktorum daha sonrada adet düzensizliklerim başladı gecen ay tekrar aynı şikayetle gittiğimde yumurtlamanı kontrol edelim dedi normalde 18-20mm olması gereken yumurta bende 13mm çıktı sonra ilaç tedavis yaptı 1 hafta ilaç kullandım ovulasyonu geliştirsin diye sonra kontrol ettiğinde 18mm olmuştu çatlatma iğnesi vurdu karnımdan belirttiği günlerde ilişki önerdi şimdi bekliyorum acaba yeterli olurmu daha önce hamile kaldığım için çok umutsuz değilim 20 aralıkta adet olmam gerekiyor gecikme yaşamazsam 1 hafta var aşağı yukarı ama kasıklarımda hala ağrılarım var başından bu tarz tedavi gecen arkaraşlar varsa bilgi verirmisiniz ilk tedavi sonuç verirmi sizce şimdiden teşekkürler yeni katıldım hep okurdum sizde yardımcı olun lütfen:)
famusay ve filozofcan test yaptım dayanamadım pozitif çıktı : )
Merhabalar Arkadaşlar
Gecen sene bu aylarda 2 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay korunma verdi doktorum daha sonrada adet düzensizliklerim başladı gecen ay tekrar aynı şikayetle gittiğimde yumurtlamanı kontrol edelim dedi normalde 18-20mm olması gereken yumurta bende 13mm çıktı sonra ilaç tedavis yaptı 1 hafta ilaç kullandım ovulasyonu geliştirsin diye sonra kontrol ettiğinde 18mm olmuştu çatlatma iğnesi vurdu karnımdan belirttiği günlerde ilişki önerdi şimdi bekliyorum acaba yeterli olurmu daha önce hamile kaldığım için çok umutsuz değilim 20 aralıkta adet olmam gerekiyor gecikme yaşamazsam 1 hafta var aşağı yukarı ama kasıklarımda hala ağrılarım var başından bu tarz tedavi gecen arkaraşlar varsa bilgi verirmisiniz ilk tedavi sonuç verirmi sizce şimdiden teşekkürler yeni katıldım hep okurdum sizde yardımcı olun lütfen:)
teşekkür ederim
bu konuyu çevremde ve eşim hariç ailemde hiç kimse ile konuşmadım, konuşamadım ama bu foruma bunları paylaşabilmek için üye oldum
o nedenle her türlü sorulara açığım.
suda azalma çok erken haftalarda başladı ve 35.hafata acil doğuma alındığımda damla su kalmamış
amniyon sıvısı bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için cok önemli benim suyum erken azalmaya erken haftalarda başladı ve çok hızlı azaldı bu nedenle bebeğimin ciğerleri gelişememiş
doğduktan sonra yoğun baıımda küveze alındı ama maalesef solunumu düzelmedi
Allah kimseye yaşatmasın bu acı çok farklı tarifsiz
Amın canım benim görumcem ayni sekilde basina geldı oda 35. haetada acil sezeryana aldilar sonra bebegı yogun bakıma aldılar cocuk yasadi Allah gonlundekıni tez zamanda versin ınsallah
bidaha yasatmasin Allah.
amiiinnn inşallah
aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bundan sonrası kader kısmet diyorum...
sen hamilemisin yada düşünüyomusun başka çocuğun varmı?
canım ben 15 hafalik hamıleyim ilk gebeligim ama hep olumlu dusunurum boyle olunca ıslerim yölunda gıder cok kere denedim sende ıcını ferah tut iyi dusun ıyi olsun canim senin doktorun hic mi anlamadi suyunun azaldigıni.
Merhabaa arkdaşlar.. Evleneli 3 ay oldu her ay düzenli olrak adet oluyorum.Geçen ay ayın 10 da adet gördüm bu ay 15'i oldu fakat hala bir belirti yok. ayın 13 de test yaptım NEGATİF çıktıacaba daha beklim mi? yardımcı olun lütfen bana
iyi akşamlar arkadaşlar. tedaviye başlayalı 2 ay oldu ama ben çok zorlanıyorum beklemek hususunda. pko var yumurta tembelliği de haliyle. geçen ay klomen kullandım erken çatlama oluştugunu söledi dr. neyse bebiş olmadı. bu ay da dr sol tarafta kist oluştugunu söledi. duphaston verdi. yarın bitiyor. bu ay kendiliğinden olmasını bekliycez klomen falan veremeyiz dedi kist oldugu için. umutlanmalı mıyım bu ay bilmiyorum. sizce kist duphaston ile kaybolur mu ki???
evlenince adet düzenliği oluyor malesef.bir yıla kadar düzensizlik normal diyorlar.eğer çok şüphen varsa kan testi yaptır.idrar testleri sağlıklı olmayabiliyor.
arkadaşlar bu topikte ne bu tembellik yaaaa((üzülüyorum ama bi kere yazıp bırakıp gidiyorsunuz çoğunuz.etmeyin,eylemeyin ( gelin paylaşalım sohbet edelim.öbür topikler ne kadar canlı,neşeli burası garip kalıyor böyle.
arkadaşım, ben dün akşam mesaj yazdım ama cevap veren,bi "hoşgeldin" diyen olmadı, benden sonraki arkadaşın mesajı okunup benimki okunmayınca haliyle insan yazmak istemiyor :) yoksa benim takip ettiğim çok topik var, burdan tanışıp görüştüğüm, dostlar edindiğim topikler varama bi konuda haklısınız, bi kere yazıp bi daha gelmeyenler de var, hem de fazlasıyla
:) gönülden merhaba diyorum bende size inşallah iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?