umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

senden de Allah(cc) razı olsun bu ayda tutmazsa ki tutmadı sanırım çünkü adet sancım var yaklaşık bir haftadır ama olamıyorum sanırım psikolojik geçikme vakasıyım :) 2. ayımız bitecek denemelerde ve önümüzdeki maçlara bakacaz...Geçmiş olsun diyabet zor bir hastalık ama hamile kalanlar var sadece sıkı bir doktor kontrolü gerekiyor Rabbimize dua edelim inşallah tez zamanda kocaman göbüşlerimiz olur :)

merhabalar öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve ardından da amin inşallah kuçaklarımız dolar diyorum...inşallah bu ay sende tutturanlardan olursun stres yapmamaya çalış olur mu,eğer tutmazsada kontrolünü aksatma bazen ufacık bir değer düşük olunca bebiş gelmiyor umarım sorunsuz bir şekilde isteğen herkes anne olur :)

selam kızlar topiği ben açtım ama pek ilgilenebildiğim söylenemez.çalışan bir bayanım ve çok yoğunum.iş yerinde pc yasak.anca akşamları girebiliyorum.elimden geleni yazıyorum sizinle dertleşmeye çalışıyorum..bana gelirsek eğer 21 aralık ı iple çekiyorum.doğum günümde hüsrana uğramak istemiyorum.bugün biraz mide bulantım oldu.ama test yapmayacağım.bir kaç gün adet geçikmesini bekleyeceğim.geçen ay kafayı yemiş durumdaydım.acayip midem bulanıyordu ve uyku hali vardı.inanır mısınız 3 tane idrar testi iki tane kan testi yaptım.tabi bunları yapmamdaki en büyük etken adetimin 6 gün geçikmesi ama adet olamamamdı.bu ay bebeğimi bekliyorum ama test yapmayacağım.iyi bi geçikme olmasını bekleyeceğim.hepinizi öptüm dua edin bana..

ayın sonunda öğreneceğim ya bana yeni yıl hediyesi olacak yada seneye kalacağım umarım hediyem bebeğim olur

21 aralık doğum günüm 1 ocak evlilik yıldönümüm rabbimden bi hediye bekliyorum.çok dua edin bana kızlar..

senin de daha çok yeniymiş canım. allahım inşallah biz de bebeklerimize kavuşuruz sağ salim, şu sıralar tek dileğim bu :) evet diyabet asla engel değil,sadece normal hamilelerden kat kat fazla dikkat etmem gerek, ilk başlarda korkuyordum ama şimdi olsun da kendime dikkat ederim diyorum, o derece :)))
merhaba filozofcan, meslek nedir ? girebildikçe yaz tabi ki, bekleriz... topik hayırlı olur inş hepimiz için. doğum günün de sana hayırlı olsun ,hayırlı haberlerle gelirsin inş buraya :)
ayın sonunda öğreneceğim ya bana yeni yıl hediyesi olacak yada seneye kalacağım umarım hediyem bebeğim olur

inşallah hepimize bi yeni yıl hediyesi gelir canım dediğin gibi...umudumuzu kaybetmeyelim :)

kathrine,
inşallah dr a gitmene gerek kalmaz ya, çok zor oluyor bu tetkik ve tedavi süreçleri... ben de p.tesi gidicem galiba, randevu aldım ama görevden de geri kalmak istemiyorum, kararsızım...

öğretmenim canım.çok ayakta duruyorum çok yoruluyorum ama arkadaşlarım çatır çatır doğuruyor bende istiyorum..

eşimdeydi pc, sayfayı yenilemeden cevap yazdıydım, sen de yazmışsın felsefe diye...

hmm tabi daha yoğundur dersane... amaaan öğretmenlik her türlü yıpratıcı ama en azından verdiğini alabiliyorsundur az çok dersanede, bizde nerdeee :) ben de özel ders veriyorum...
hangi şehirdesiniz, eşinin mesleği nedir ?

eşimde öğretmen karabükteyiz.burası küçük bi yer..doğru düzgün doktor bile yok.8.ayımda bi düşüğüm oldu anlamadılar bile canımı çok sıktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…