- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
- Konu Sahibi filozofcan
-
sibely çok sevindim canım ya.idrar testimi yaptın kan mı?ve kaç çıktı?darısı başıma inşallah.fazla bi belirtim yok.umudum az.21 aralıkı bekliyorum.
çok sevindim canımmmmm bi ara buraya uğra da bize belirtilerinden sözet.
arkadaşım, ben dün akşam mesaj yazdım ama cevap veren,bi "hoşgeldin" diyen olmadı, benden sonraki arkadaşın mesajı okunup benimki okunmayınca haliyle insan yazmak istemiyor :) yoksa benim takip ettiğim çok topik var, burdan tanışıp görüştüğüm, dostlar edindiğim topikler varama bi konuda haklısınız, bi kere yazıp bi daha gelmeyenler de var, hem de fazlasıyla
Merhaba kızlar...Hemen durumumu anlatiyim; geçen yıl kasım ayında 5 haftalık ilk bebeğimi aldırdımKürtajdan sonra hiçbir komplikasyon olmadı çok şükür...3 ay önce bebek ümidiyle başladık çalışmalara fakat olmadı kısmet işte.Doktora gittim durumu söyledim bekliceksiniz dedi :S Ayrıca ultrasyon ve rahim filmi dedi bu ayın 27sinde hiç istemiyorum gitmeyi...Umudum bu ay bebek olması yoksa doktora gitmem gerekicek sanırım Allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inş....
senden de Allah(cc) razı olsun bu ayda tutmazsa ki tutmadı sanırım çünkü adet sancım var yaklaşık bir haftadır ama olamıyorum sanırım psikolojik geçikme vakasıyım :) 2. ayımız bitecek denemelerde ve önümüzdeki maçlara bakacaz...Geçmiş olsun diyabet zor bir hastalık ama hamile kalanlar var sadece sıkı bir doktor kontrolü gerekiyor Rabbimize dua edelim inşallah tez zamanda kocaman göbüşlerimiz olur :)
selam kızlar topiği ben açtım ama pek ilgilenebildiğim söylenemez.çalışan bir bayanım ve çok yoğunum.iş yerinde pc yasak.anca akşamları girebiliyorum.elimden geleni yazıyorum sizinle dertleşmeye çalışıyorum..bana gelirsek eğer 21 aralık ı iple çekiyorum.doğum günümde hüsrana uğramak istemiyorum.bugün biraz mide bulantım oldu.ama test yapmayacağım.bir kaç gün adet geçikmesini bekleyeceğim.geçen ay kafayı yemiş durumdaydım.acayip midem bulanıyordu ve uyku hali vardı.inanır mısınız 3 tane idrar testi iki tane kan testi yaptım.tabi bunları yapmamdaki en büyük etken adetimin 6 gün geçikmesi ama adet olamamamdı.bu ay bebeğimi bekliyorum ama test yapmayacağım.iyi bi geçikme olmasını bekleyeceğim.hepinizi öptüm dua edin bana..
ayın sonunda öğreneceğim ya bana yeni yıl hediyesi olacak yada seneye kalacağım umarım hediyem bebeğim olur
öğretmenim canım.çok ayakta duruyorum çok yoruluyorum ama arkadaşlarım çatır çatır doğuruyor bende istiyorum..
canım test yaptın mı belki de hamilesindir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?