Pekii efendim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerseniz seviniriz konuşmanız yarım kalmış
Yav hanımefendi doğrusunu bildiğim şeyi espri mahiyetinde doru olarak yazdım. Bunu anlayabildiniz mi?
Birşey diye de yok vallahi.Daaaattttt ,(bu bir uyarı sesinin efektidir)
"yav" diye birşey yok bizim dilimizde
Daaaattttt ,(bu bir uyarı sesinin efektidir)
"yav" diye birşey yok bizim dilimizde
Hatta geçen istatistiğe giriş dersindeydik hoca yaşlarla ilgili bir istatistik düzenliyordu 23 yaşı yazmadı, 22ye kadar yazdıBen bir yaşlı kurt, ben bir hayatsız gibi hissettim. Ee dedi kızım sen yaşsız mısın? Dedim hocam ben menopoza girerim yakında beni salın
Hatam ne tam olarak?O değil sana kızdığım ve şu konuda seni fark edemediğim için senin yaptığının aynısını yapan biri olarak gördüğümikiminikprenses adlı arkadaştan özür diliyorum ki sana olan kızgınlığımı yanlış kişiden çıkarmışım.Hala ablalarını arkadaşlarını dinleyip hatani kabul etmek yerine usteliyorsun.Bir insanın hatasını kabul etmesi bu kadar zor olmasa gerek A anon
Birşey diye de yok vallahi.
O zaman insanlar dert anlatırken eski konularından vurmaya çalışıp üzerine de saldıramazsınız bu mantığa göre.En iyi ben konuşuyorum diye bir iddiam olmadı tek bir mesajımı da göremezsin.
İnsanlar burda dert sıkıntı acı paylaşır gelip düzenleme yapmak etik değildir.
Birşey.
Birşey..
Birşey..
Birşey..
Birşey.
Biiiirrrrşeeeeyyyy
Benim de öyle bir iddiam olmadı, yanlış gördüğümü düzelttim. Ki orada şöyle bir durum da vardı. Kaç can gitmiş kaç kişinin canı yanmış, hanımefendi burada diğer ülkelerden taziye bekliyor. Ne mana? İyi dilek sunsalar ne sunmasalar ne? Önce doğru yaz gibi bir anlam vardı aslında orada. Neyse.En iyi ben konuşuyorum diye bir iddiam olmadı tek bir mesajımı da göremezsin.
İnsanlar burda dert sıkıntı acı paylaşır gelip düzenleme yapmak etik değildir.
Birşey.
Birşey..
Birşey..
Birşey..
Birşey.
Biiiirrrrşeeeeyyyy
Anam sen nelere takıyorsun böyleHatta geçen istatistiğe giriş dersindeydik hoca yaşlarla ilgili bir istatistik düzenliyordu 23 yaşı yazmadı, 22ye kadar yazdıBen bir yaşlı kurt, ben bir hayatsız gibi hissettim. Ee dedi kızım sen yaşsız mısın? Dedim hocam ben menopoza girerim yakında beni salın
Farkındasın da degilmmişsin gibi yaptığın şeyHatam ne tam olarak?
O zaman insanlar dert anlatırken eski konularından vurmaya çalışıp üzerine de saldıramazsınız bu mantığa göre.
Şimdi bence selpak bu kadar sorun yapılacak bir şey değil ama acelesi olabilir başka durum olabilir öfkesini size yansıtmıştırGünde yaklaşık 5 saat otobüs yolculuğu yapıyorum, otobüs demirlerinden tutmak ve halka açık tuvaletlerin kapılarını, musluğunu kullanabilmenin yolu selpak kullanmak. Deneyimleyerek en az parçalananın solo havlu kağıt olduğunu keşfettim. Öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?