Üniversite arkadaşlığı

Pekii efendim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerseniz seviniriz konuşmanız yarım kalmış

Hatta geçen istatistiğe giriş dersindeydik hoca yaşlarla ilgili bir istatistik düzenliyordu 23 yaşı yazmadı, 22ye kadar yazdı Ben bir yaşlı kurt, ben bir hayatsız gibi hissettim. Ee dedi kızım sen yaşsız mısın? Dedim hocam ben menopoza girerim yakında beni salın

O değil sana kızdığım ve şu konuda seni fark edemediğim için senin yaptığının aynısını yapan biri olarak gördüğüm ikiminikprenses adlı arkadaştan özür diliyorum ki sana olan kızgınlığımı yanlış kişiden çıkarmışım.Hala ablalarını arkadaşlarını dinleyip hatani kabul etmek yerine usteliyorsun.Bir insanın hatasını kabul etmesi bu kadar zor olmasa gerek A anon

Ben senden yaşlıyım menapoza da girebilirsin bu yaşta benim yengem 30unda girmiş.
Ama konumuz ne hocan ne de menapoza girmek bambaşka bir konuşma var burda.
İnsanları kınamaman gerekiyormuş.
Yersiz çıkışlar yapmaman gerekiyormuş.
Burası KK seni yerler burda yıllar önceki mesajına saldırırlar afallar kalırsın.
Bu yeni üyeliğim ama yıllarım burda geçti burda büyüdüm
Tamam mı ablacım millete ders vermen için uygun bir yer bul ama burda insanların acıları varken empatiyle bile olsa acı çekerken açık aramak insanlık adı altındaki dünyamızda yok.
Konu ülkemizdeki şehitlerdi üstelik.

Daha bulaşmam sana. Kolay gelsin.
İnsanlara da böyle yapıyorsan selpak vermemeyi geç bir saniye bile vakit ayırmasalar sorgulanmamalı.

Hadi kolay geleeeee

Hatam ne tam olarak?

Önemli konularda konuyu dağıtıp yazım yanlışı bulmaya çalışan,ya da kişiyi eski konularından vuran insanlardan hoşlanmıyorum. Ama şöyle de bir durum var sitede yazım yanlışlarından adeta gözüm kanıyor. Mesela uzun uzun milliyetçilikle,şehitlerle alakalı paragraf yazmış ama daha kendi dilini konuşamıyor gibi..

O zaman insanlar dert anlatırken eski konularından vurmaya çalışıp üzerine de saldıramazsınız bu mantığa göre.

Benim de öyle bir iddiam olmadı, yanlış gördüğümü düzelttim. Ki orada şöyle bir durum da vardı. Kaç can gitmiş kaç kişinin canı yanmış, hanımefendi burada diğer ülkelerden taziye bekliyor. Ne mana? İyi dilek sunsalar ne sunmasalar ne? Önce doğru yaz gibi bir anlam vardı aslında orada. Neyse.

Anam sen nelere takıyorsun böyle
Hatam ne tam olarak?
Farkındasın da degilmmişsin gibi yaptığın şey

Mesele 1 liralık peçete ve ya eve gitmeden bir tuvalete girip çıkma süresince beklemek değil de arkadaşlarınızın size tahammülü kalmaması bence. Yoksa bir peçeteyi sakınacak kadar cimri olsa, o kişi zaten cimriliğiyle tanınırdı.

O zaman insanlar dert anlatırken eski konularından vurmaya çalışıp üzerine de saldıramazsınız bu mantığa göre.

Ülkenin hassas olduğu konuda eğer gereksiz bir şekilde kendini gösterip insanları kırıp ortalığın nabzını yükseltirse saldırırım.
Çünkü konu açılışı zaten benden dolayı değil ilk sayfalarda farkedilen "birşey" üyelerde yorum yapmış.
Şuan onlar burda yok diye dikkat çeken benim ama önemi yok.
Bahsedilen konudan haberiniz varsa neden çıkıştığımızı anlamaniz daha kolay olur

Neden insanlardan bişi istersiniz böyle bir sorununuz varsa önlemini alın. 1-2 istemissiniz tamam. Abartmıssınız belliki. Herkes çantasına kendisinin ihtiyacı kadar bişeyler taşıyor. Yada böyle bir tuvalet takıntınız varsa kimseyi bekletmeyin. Yani siz anlayışlı olun. Hem yük olup hem hayır dediler diye kötü olmuşlar. Helal olsun benim yapamadığımı yapmışlar :)

ben titizliğimden rahatsız oluyorum, keşke bu kadar titiz olmasam temalı konuşmaları inandırıcı bulmadığımı söyler selamlarımı iletirim.
gizli bir övunme var içinde.
herkes pis bir siz temizsiniz arkadaşlar.
ben de kendimce titizim ama kimsenin yanında ya ben böyle temizim böyle titizim deme ihtiyacı hissetmem.

Ben yıllarca arkadaşlarıma ıslak mendil ve kağıt mendil desteği sağladım. Hiç aklıma gelmemişti bunu dert etmek. Sevmediğim insanlar istese dert edebilirdim belki.
O yüzden arkadaşınızın sizden sizin sandığınız kadar hoşlanmadığını düşündüm.

+
Diğer konudaki tartışmayı bilmiyorum ama "bu doru mu" ve türevleri internet ortamında espri olarak kullanılır.
Biri gereksiz bir bilgi verdiğinde "bu doru mu" derler.
Mesela benim verdiğim bu gereksiz bilgiyi alıntılayıp "bu doru mu" yazabilirsiniz

Başka konularda Türkçenin doğru kullanımıyla ilgili duyar kasıyorsunuz ama siz de çok dikkat etmiyorsunuz. Bence dilimizi doğru kullanmayı siz de öğrenmelisiniz. Aklıma dereden atlayan koyunla keçinin hikayesini getirdiniz.

Şimdi bence selpak bu kadar sorun yapılacak bir şey değil ama acelesi olabilir başka durum olabilir öfkesini size yansıtmıştır
Ama sonradan bir açıklama yapmalıydı bence...

bu mesajı alıntıladım çünkü yapacagım şeyi yapmazsam bir yerim şişecek....
Solo solo soloooooo
Oh reklamı tamamladıgımıza göre şuan rahat olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…