yok cnm ben vallahi hoşlanmıyorum hemen yanlış anlaşıldım burda..ben öyle hissettim o an konuşurken
Bana baktı acaba hoşlanıyor mu? Merhaba dedi ayyy fena yazıyo bu banaa...Adam çok çok yakışıklı tüm kızlar onun peşinde o da benim peşimdeNasıl sevindirik oldum bilemezsiniz kızlar ne yapsam ki? Tipik Türk kızı.Merhaba canım öpüyorum..
yemin etmene gerek yok canımöylesıne bir tahmındi sadece...
face muhabbetı nasıl oldu peki?? ekleme falan
cnm hiç bi muhabbetim yok işte..sadece selam verirdim adama.işte benim staj yaptığım yerde patronla bi görüşme ayrlamamı istedi bi tanıdığı için bende tamam dedim söylerim.sonrada işte ne yapıyorsun dedi bende evdeyim tv izliyorum dedim.siz nasılsınız dedim.o da bnde yalan dünyayı izliyorum dedi cvp yamadım üstüne o kadar
o nasıl hoca olmuş hemen yaa asistandır ve asistanlar bölümdeki kızlara asılır.
ben ekledim cnm tüm arkadaşlar ekli hocayı zaten çok severim çok iyi bir hocadır ekledim öylesine içimden bişey geçirmedim yani
hemen de nasıl yargıladın..tipik türk kızıymış ne alakası var ya..ben öyle hissettim o an o kadar..başka hoca olsa öyle hissetmezdim o an ki ruh halimden öyle anladım belkide neyse..
hmmm.belkı konusma tarzından dolayı senden etkılendıgını düşünmüş olabilirsin...ayrıca etkılenebılır normal.
benım anlatmak ıstedıgım şey; bazı erkekler herkesle kibar ve asılıyormus gıbı konusur , yanıltır insanı ...o yüzden sordum.
Benim erkek arkadaşımda öğretmen,bir sürü de kız öğrencisi var,bazen böyle konuşmalar oluyor aralarında,öğrencileri böyle anlıyorsa yandık o zaman..
yoktur cnm öyle bişey zaten de ne bileyim bana öyle geldi..zaten çoğu öğrencisiyle ilgili ve kibar bi adam..belkide benim hoşuma gitti..ama buradaki yorumlar hiç hoş değil cvp yazmasalar daha iyi yani yok komikmişim ne ..hislerimden bahsediyorum burda..ben öyle hissettim olay bu yani.bi beklentim yok,hoşlantım yok,adam gerçekten çok yakışıklı,kültürlü çok daha iyilerine bakar kendi gbilere ama ben işte o an öyle hissettim bunda bişey yok yani
bende böyle bi şey yaşamış biri olarak olabileceğini söylüyorum yaşı da gençse eğer konuşmalarından falan ne demek istediğini niyetini ortaya koyuyo bende aynı şekilde facede ekleme oldu sonrasında hemen hemen her gün mesaj atıyodu sürekli başka şeylerden konu açardı en son bi şeyler yapmak için biyere çağırdı hatta arkadaşmla askerden önce ama gitmedim ve been ne olursa olsun hocam diye hitap etmekten vazgeçmedim hep vurguladım aramızda öğretmen - öğrenci ilişkisinden başka bi şey olamıcgnı şuandada askerbence çok üstüne gidiyosunuz öyle bi şey olursa da 4 yaş çok değil canım senin gönlün varsa bu işte heleki yazılıysa kaderinde zaten olur hayırlısı olsun diyelim
kapıcı kızı psikoljısındeymıs gibi konustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?