üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

:))) dikkatli ol derken söylemek istediğim bu tarz şeylerdi...

bence "benden hoşlanıyor mu" düşüncesini kafandan atıp yapman gereken şeye odaklan bak gör o zaman güzel ve iyi şeyler gelip nasıl seni buluyor ..şu anda niyetini kesinlikle anlayamazsın bu yüzden en iyisi mesafe kısalır gibi olursa gibi olursa senin özellikle uzatman...

ah canım çok içine işlemiş..üzülme yaaa napcan..bende aynı senin gibi cvp verdim ve her seferinde hocam diye vurguluyorum..sadece bir his o anlık arkadaşlarıma bile anlatmadım burda daha rahat herkese soruyorsun yanıt alıyorsun,tanımıyorsun kimseyi..ve bazen cvplar faydalıda oluyor..ama sizin gibi kişilerin yorumuna hayret ediyorum yazma kardeşim cevap haketen üstteki dediğin kadar varsın.ergene bağlamak ne demek:))gülüyorum..türkçen süpermiş..

benimde öyle başlamadan biten ilişkilerim oldu...

neyse neyse sululuk yapmaya gerek yok...
kadın hissediyorsa vardır bir şey...
konu sahibi de hissetmiş madem, bakalım bekleyelim hayırlı haberleri..

hocanın tavrı,öğrencilerle ilişkileri ne boyuttadır bilemem...
genelde üniversite hocaları öğrencilerle pek muhatap olmaz,ama bahsi geçen öyle biri değil sanırım.
hoşlantı benzeri bir ifade de yok ammaa
eğer varsa bile uzak durmanı tavsiye ederim,klasik olacak ama çook gördük böylelerini

benimde öyle başlamadan biten ilişkilerim oldu...

neyse neyse sululuk yapmaya gerek yok...
kadın hissediyorsa vardır bir şey...
konu sahibi de hissetmiş madem, bakalım bekleyelim hayırlı haberleri..

Arkadaşım aşık adam 3 ay neyi bekler Allah aşkına ?

Oyle yorumlar gelmis ki sanki boyle olaylar universitelerde hic yasanmiyor gibi.Bende bir kac tane tanik oldum ogrenci-hoca iliskisine.Hocamiz birsuru pahali hediyeler aldi kiza ama kiz kabul etmedi.Baska bildigim bir iliski vardi ki evlilikle sonuclandi aralarinda 10 yas filan vari.Ayrica not icin birlikteliklerde duyuyorduk ne kadar dogru bilemem tabi.Ama aldiklari puanlar belliydi bu arkadaslarin.Universite boyle olaylar cok donuyor kimisi gizli kaliyor, kimisinide herkes isitiyor.Olamayacak bisey degil olmasi yuksek ihtimal seyler.Eger hoca bekar ve yakisikliysa kizlarda asik oluyor buda kacinilmaz bisey.Konu sahibi ilgiyi hissetmis olabilir.Bir insan baskasinin ondan hoslandigini hissetmez mi?Hic konusmasalar bile cogu seyde bunu ele verir karsi taraf.

ya konu sahibide asik demedi 3 ayda gozlemlemistir hoslanmistir olabilir belli olmaz bu isler. Ama kizin sinirleri fena bozuldu bu kadar basit bi konu icin kalbi kirilmasin gece gece daha fazla... yaziktir...

aynen ya şu hayırlı mubarek günlerde millet kalp kırmaya ne meraklı zaten bende öylesine konu açmıştım niye bu kadar takıldılar anlamadım..konuyu açan benim,kafama takarım,belki üzülürüm,evet belki ben aşık oldum adam bekar evlideğil bişey değil,belki o da hoşlanıyor,belkide hiç öyle bişey aklından geçirmiyor ama bu yorumlar ne ya..gerçekten takıntılı çok insan var

niye canım aşk bu, insanlar senelerce bekliyor.. 3 ay ne ki

sen hala cevap yazıcam diye mi uğraşıyosun hadi uyu artık..

bence sizde kırıcı konuşuyorsunuz.. evet fazla üzerinize gelindi hassaslaştınız ama yinede böylesi karşınızda çocuk varmışcasına uyu demeler, sen diyerek hitap etmeler...
bilmiyorum bence hoş değil...

Hep bu örneği veriyorum sitede. Kuzenim evlendi bu yaz.
Evlendiği kişi buna birkaç ay sadece uzaktan bakmış.
Kuzenim bana anlatırdı "hep bana bakıyor, sadece bakıyor, hiçbir şey yapmıyor" diye.
Anlam veremiyorduk.
Sonra tanıştı ve onu gözlemlediğinden bahsetti bu süre içinde eşi.

Yani senin bahsettiğin şey biraz kalıplaştırmak oluyor.
Bir ilişkinin nasıl başlayacağı bilinmez. 3 aydan fazla bir süre de takipte olup hiçbir şey yapmayan var.
Ya da cesaretlerini toplayamadıkları için bekliyorlar.

Ben de eskiden sevdiğimi düşündüğüm insan için çaba harcayayım derken 2.5 yıl devirmiştim.
Sonra bi cesaret geldi ve harekete geçtim.

işte hep böyle kızlar yüzünden kocalarımızın gözü hep dışarda,bi meraba nasılsın diyolar,kızlarda ona aşık zannediyo yoldan çıkarıyo kocalarımızı bana aşık evli ama napim diye,,,,,,,,,,,,,,,,
şakaaaa....yorumlar biraz daha uzarsa konu sahibi bu suçlamayla bile karşılaşabilir.

Hocandan etkileniyorsun ki, davranışlarından böyle bir anlam çıkardın.
Hocanın senden etkilendiğini sanmıyorum

aynen ya ben kendim hoşlansam bile bile adama gidip birşey söyleyemem zaten..amann takmıyorum..isteyen istediği yorumu yapabilir çok uzadı zaten bu konu

bi an gercek sandim. cevap yazmaya geliyodum kii.. neyseki degilmis

Terbiyeni takın,ergensin falan anladım ama haddini bil.

senin biri yani bir kadın canını fena yakmış heralde çok hassaslaştın benim konumda:)hayır bn ergen değilim tatlım..sanırım 45 yaşındasın ve ergen bir çocuğun var allah yardımcın olsunnn muckk

niye canım aşk bu, insanlar senelerce bekliyor.. 3 ay ne ki

heuppss gerçek düşüncemi söyleyeyim mi konuyla ilgili :)
konu söyle açılsaydı ,okulda hoşlandığım bir hoca var işte şu şu sebeplerden iletişim halindeyiz.
Her iletişimimizde heyecanlanıyorum bugün de bana şunları şunları sordu acaba bir ümit var mıdır?
Ben hoşlanıyor olabilir mi veya işte hocasıyla flört eden mutlu olan var mı vs gibi bir konu olsaydı başka türlü bir yorumum olacaktı.

Ama hocaya muhteşem özellikler bahşedip işte yakışıklı herkes bayılıyor falan ama o muhtemelen hanım kızımıza aşık böyle lanse edilince komik geldi.
Yoksa aşkın nereden nasıl geleceğini tahmin bile edemiyor insan.
Kaldı ki hayatımda asistanıyla evlenen bir arkadaşım var çok da mutlu .
Ama adam konu sahibinin ki kadar muhteşem yakışıklı bütün okulun bayıldığı brir tip falan değildi :)
Yani benim konuda dikkatimi çeken bir genç kızın hayalleri değil,buna takılmak istesem ah erkekler bölümünde trilyonlarca aşık ,platonik kız var.
Onlara sararım yani,konular samimiyetsiz olunca dikkatimi çekiyor hepsi bu.
Ayy içimi döktüm :)

senın fıkrın ama hele unıversıte hocalarına pek guven olmuyor. zaten cogu(dürüst olanları tenzıh edıyorum) ogrencılere eglence gozuyle bakıyorlar. benım bı hocam ogrncısıyle evlenmıs boyle seyler de var tabi ama bence guvenme. işi parası olan adam ogrencıyı napsın.

İnsanlara senin gibi davranan bir kızım olmaması için gece-gündüz dua etmeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…