üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

cnm gerçekten çok üstüm geldiler,adam konu açıyor bişeylerden hiç benmle konuşmayan hoca.bende o an öyle hissetim ne varki bunda neler diyorlar ya..

sende hata ama böyle bi konu buraya açılmazki bana kalırsa arkadaşlarınada açma gerçekten öyle bi şey ortaya çıkana kadar , ben çıktıktan sonra bile açmamıştım çünkü hoca adı üstünde mesleği tehlikeye girebilir okul dedikodu çıkarırsa ve olan sana olur inkar eder falan allah korusun basına bos yere dert alma derim bırak senle hocan arasında sır kalsın zamanla niyetini belli eder zaten öyle bi şey varsa yoksada kimse duymamış ve okuluna huzurlu bi şekilde devam etmiş olursun başın burda ağırdığı gibi ağırmasın tepki alma diye diyorum

ne söylesem bilemedim şimdi ????

"bugün ne yapıyorsun" kısmına takıldım ben...çok da akademik bir konuşma gibi gelmedi bi an...ama bir büyüğün olarak dikkat et derim sana sadece...boşver bu tarz düşüncelere takılıp kendini kaptırma...sen yine hiç olmamış gibi öğretmen-öğrenci mesafeni koruyup başarılı bir şekilde okulunu bitir (başarılı olduğunu söylemiş sen o kısım üzerinde dur olur mu :))))

Son düzenleme:

saol cnm..zaten söylemedim kimseye ama çok korkunç ya yorumlar bir daha konu açmam sinirlerim bozuldu..

bugün ne yapıyorsun sorusunu öylesine mi sordu yoksa bir yere davet etmek için mi diyeceğim ama belli ki bir yere de davet etmemiş.yaptığı muhabbet ise tam hoca muhabbeti,arkadaşça bile yazmamış ki.bence 3 ay oldu kızı ekleyeli ayıp olmasın bari bir hatır sorayım babında yazmıştır.yazdıklarından bu çıkıyor.aksi halde daha önceden bir şeyler yazardı ve daha girişken olurdu.

cnm aslında düşündüm de haklıda olabilirsin eğer böyle kimseye pek bşy sormuyosa konuşmuyorsa olabilir,en önemliside sen öyle hissetmişsin.
mesela benim sevgilimde pek kimseyle sohbet etmezdi bizim derslere filan giriyodu,sonra benimle konuşmaya birşeyler sormaya filan başladı sorduğu şeyler çok günlük çok basit şeylerdi ama ben hissetmiştim,hatta rüyamda görmüştüm arkadaşlara anlatınca inanmamışlardı.sonra bu öyle bi zamanda açıldı ki bana herkes şaşırdı kimse beklemiyodu yani:)
olabilir yani olmaz diye birşey yok.

Kesin aşık,ben anlarım,bir erkek nasılsın iyi misin diyorsa köpek gibi aşıktır.
Hele de hayat nasıl gidiyor falan derse bu gizli evlilik teklifidir.

Bence bir şey söylemek için erken.

Hoşlanıyor demeyelim hemen ama hoşlanmıyor gibi kesin bir yargı da olamaz.

Zaman gerek.

saol cnm..zaten söylemedim kimseye ama çok korkunç ya yorumlar bir daha konu açmam sinirlerim bozuldu..

canim bence de asiri tepki verildi aldirma sen olur boyle Benim yakin arkadasimin da basina geldi kiz istemiyo gerci herkesten de gizliyo bi kac yakin arkadasina anlatmis kiz basarili da cekemedikleri icin hemen hocaya yuz verdigi icin bu notlari aldi demisler. sen kimseye bisey soyleme varsa bisey daha sonra cikar ortaya

Olabilir de, olmayabilir de. Tanidigindan dolayi nasilsin iyi misin diye sormus olabilir. Fazla kaptirma kendini. Zaten hoslaniyorsa bir gun bir yerde soyler sana merak etme. Erkekler hoslandiklarinda fazla saklamiyorlar.

ben ünideyken bölümden bir kız hocayla çıkıyordu adam evliydi.ne olaylar oldu anlatsam inanmazsınız.kız bize normal (yaşıtı,bekar)bir erkekle berabermiş gibi bugün buluşacağım falan diye anlatıyordu normal bir şekilde biz de dinliyorduk,cinsel ilişki de yaşıyorlardı.meğer bu erkek arkadaş bizim derse giren hocamızmış yaşlı başlı adam,üstelik evli,üstelik karısı da öğretim görevlisi.sonra olaylar meydana dökülmüş (müş diyorum çünkü yaz okulu zamanı olmuş olaylar).hocanın karısı bu kızı bir dövmüş bir dövmüş.kız günlerce ağzı yüzü morluklar içinde kara kara gözlüklerle gezdi,o halini ben de gördüm.arkasından söylenenleri bırak suratına millet dalga geçiyordu.tam kepazelikti.

ünide bu olaylar çok dönüyor dikkatli ol.hoca diye niyeti ciddi olur tarzında kezbanlıklar yapma.asıl onlar kullan at politikasında oluyorlar.gerçekten hoşlanıyorsa bile niyetini iyice tart.aman ha sakata gelme.

bence facesinde ekli bütün öğrencilere ilgi gösteriyor olma ihtimali yüksek ben evli olduğu halde öğrencilerine asılan üniv hocaları gördüm duydum

yani ne var bunda anlamadım niye sinir ediyorlar,yazmasınlar böyle dalga geçme makatlı insanlar..hayatla başka dertleri var herhalde benden çıkarıyorlar..sanırım kimse onları beğenmemiş ki böyle duygular hissetmemişler ki kıskanıyorlar...yazmayın kardeşim ,fikrinizi belirtin yazacaksanız tamam yeter..yok komik bilmem ne benden mi çıkartıyorsun hayat sorunlarını,dertlerini..allahım yaa ..madem bu kadar ilgi gösterdin okudun saol ama sinir edici cevaplar yazmayınnn.

dereyi görmeden paçaları sıvamayın,üzülen olmayın..eğer gerçekten hoşlanıyorsa zaten daha çok belli edecektir..4 yaş büyük bir yaş farkı değil,olabilir..siz yinede üzülmemek için fazla kaptırmayın kendinizi..

Canım bence sıradan bir konuşma bu.Ve benim düşüncem sana işi düştüğü için konuşmuş seninle staj gördüğün yerle ilgili bir ricada bulunmuş sonuçta.Hı ama belli de olmaz belki hislerin doğrudur ama bence kendini sırf bu konuşmalara göre kaptırma sonra üzülürsün.Birşetler hissetseydi 3 ay beklemezdi gibime geliyor.

tamam üfürük prenses

sanırım kimse onları beğenmemiş ki böyle duygular hissetmemişler ki kıskanıyorlar....

Hemen ergene bağladın ya
Bir kere de şaşsın
Yahu bizi de beğenen yakışıklı hocalar olmuş ama işte mallıktan anlamamışım.
Ne bileyim adam bana nasılsın dedi kaç kez böyle genç önü açık asistanlar falan ama ben hep teşekkür ederim siz nasılsınız dedim.
Öyle başlamadan bitti ilişkimiz

Bu kadar tepki göstermeseydiniz keşke,
Madem ters geliyor doğrusunu söyleyin o zaman, doğrusunu öğrensin...

Üniversitede bu tür olaylar çok fazla olur.
Kimisi gerçekten insan gibi yaşar aşkını, kimisi sadece gönül eğlendirir.
Yazdıklarından hoşlantı anlamını çıkarmadım.
Patronunla görüşme ayarlamanı istemiş, e ayıp olmasın diye de sohbet edeyim bari baabında olmuş.
Kendini kaptırma ve bu olayların içine girme.
Üzülen sen olursun.
Bende yaşadım. Sevdiğim derslerime giren bir hocaydı.
Sevgisinden emindim güya ama okul biter bitmez başkasıyla evlendi.
Diyeceğim o ki, hiç kafana takma.
Nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…