cnm gerçekten çok üstüm geldiler,adam konu açıyor bişeylerden hiç benmle konuşmayan hoca.bende o an öyle hissetim ne varki bunda neler diyorlar ya..
sende hata ama böyle bi konu buraya açılmazki bana kalırsa arkadaşlarınada açma gerçekten öyle bi şey ortaya çıkana kadar , ben çıktıktan sonra bile açmamıştım çünkü hoca adı üstünde mesleği tehlikeye girebilir okul dedikodu çıkarırsa ve olan sana olur inkar eder falan allah korusun basına bos yere dert alma derim bırak senle hocan arasında sır kalsın zamanla niyetini belli eder zaten öyle bi şey varsa yoksada kimse duymamış ve okuluna huzurlu bi şekilde devam etmiş olursun başın burda ağırdığı gibi ağırmasın tepki alma diye diyorum
saol cnm..zaten söylemedim kimseye ama çok korkunç ya yorumlar bir daha konu açmam sinirlerim bozuldu..
Kesin aşık,ben anlarım,bir erkek nasılsın iyi misin diyorsa köpek gibi aşıktır.
Hele de hayat nasıl gidiyor falan derse bu gizli evlilik teklifidir.
saol cnm..zaten söylemedim kimseye ama çok korkunç ya yorumlar bir daha konu açmam sinirlerim bozuldu..
ay tamam cevap istemiyorum teşekkürler...
canim bence de asiri tepki verildi aldirma sen olur boyleBenim yakin arkadasimin da basina geldi kiz istemiyo gerci herkesten de gizliyo bi kac yakin arkadasina anlatmis kiz basarili da cekemedikleri icin hemen hocaya yuz verdigi icin bu notlari aldi demisler. sen kimseye bisey soyleme varsa bisey daha sonra cikar ortaya
Konunun vehametini anlamana faydası olduysa ne mutlu bana
tamam üfürük prenses
sanırım kimse onları beğenmemiş ki böyle duygular hissetmemişler ki kıskanıyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?