Bana hiç denildigi gibi yüzsüz şımarık vs. Gelmedi. Seneye calissa bile bu bölümü kazanabileceğinin hiçbir garantisi yok.Ilk sene ilk 10.000 e girmiş öyle tekrar hazirlanayim edeyim denilecek ve asla yabana atılacak bir sıralama değil bu.Cok hakli ve bence kesinlikle de okumalı.Ne olursa olsun kredi yada baska bir sey satıp bu cocuk okutulmalı.Zaten size bunu öder.Ucuz özel üniversitelere bakmanizi tavsiye ederim.Ama bana kalirsa devlet tercih edip baska bir sehirde okuması daha mantıklı..Madem istiyor baska sehirdeki bir devlet universitesinde basarili olursa istanbula geri dönüş yapabilir.Lutfen kardesinizi haksiz görmeyin..Millet tipi kazanayim yeter parasi ne olursa olsun napar eder bulur öderim kafasında..Buradakilerin yorumlarini okuyunca resmen inanamadim.Biri de sey yazmis "ayy bu cocuklarin calismayip etmeyip boyle simarikliklar yapmasina anlam veremiyorum yea" gibisinden

ahahah saka gibi ya,bir sene daha otursun calissin demek kolay..Zaten bu cocuk 10.000 siralamasina girebilecek kadar hayvanca ders çalışmış eminim ki zaten sırf bu yüzden bu kadar ısrar ediyor..Tekrar aynı stresi çekmek ne kadar zor bir şey..Agizi olan konusuyor.Özetle ya sehirdisi devletleri yazin neresi oldugu hic muhim degil yada ucuz ve yeni acilan özel universiteleri tercih edip rektorle bizzat konuşup burs isteyin bu kadar..