Onunkisi berk kadar az ünlü değilmiş çok ünlüymüşŞu öykü berk kardeşlerdeki berkle evlenen kızda konserinde tanışıp evlenmişti ... hayranıydı heralde ama sonra gördü gününü... ekrandaki adamla aynı evde ki adam bir olmuyor malesef...hem madem evini biliyon git çal kapısını bir fincan şeker iste komşuculuk oyna
Benim bu aşka inancım kalmadı ElaKeremcem'in sevgilisi var şuan. Geriye bi tek Kutsi kaldıOndan da bi yol olmaz. Ama konu sahibi çok şekersin bence. Yorumların güldürdü beni
Evet olabilirAçıklayacağı yok. Ben diyorum ki herkes şüphelendiği ünlüye saydırsın bayaaşıksa çıkar ortaya savunur duramaz
Görürsen etiketle beniBen başlarda bıraktım yazmayı hala açıklamadi mi kimmiş?
Tabi canım etiketlerim ama sanmıyorum söyleyeceğini kıskanıyor benceGörürsen etiketle beni
Öğrenince hepimiz aşk mesajı mı atsak adamaTabi canım etiketlerim ama sanmıyorum söylemez kıskanıyor bence
Zaten ünlü. Kıskanması hiç normal değil. Biz sanki o ünlünün farkında değildik bunca zaman. İsmini söyleyince aklımıza sokmuş olacak biz aşık olucaz adamaEvet olabilirkıskandığı için söylemiyor bence
Nası ifşa olacak ki kızı tanıyan mı varKiskanmiyor ! Soyliyeyimmi yaklasin :)
O kisiye dm atmamizdan, ifsa olmaktan korkuyor..
Tabiiki sevgili kk uyeleri boyle bisey asla yapmaz
Boyle hikayeler vardir kimisi tanisir ve biter kimisi tanisamadan biter kimiside evlenir.
Bulurlar kuzum daha once de buldular ben korkarim arastirmaci bizim kizlarNası ifşa olacak ki kızı tanıyan mı var
Demet'in adının çıkmadığı bi Mahmut Tuncer kaldıben de Kıvanca aşığım ama evlendi ya tühhh:)
Şaka bir yana fenomenlere bile ulaşılmıyor bırakın çok ünlüyü.
Boşa kapılmayın bence çok çok zor hatta imkansıza yakın :)
Bu arada ben de Kerem Bürsin diye düşündüm.
Ay oysa onun adı Demet 'le çıktı
Ben de.24 sayfayı boşuna okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?