ünlü birine aşık olmak?

Aa konu taşınmış demekki konuya el atmışlar ve suan kesin mune yorumları okuyor ve birazdan bizi şutlayacak

Ben ilk bölümünden sonra bıraktım. Hep öyle gidiyor sandım. Daha öyle iğrençlik olmadı mı?
Her bölüm birbirinden bağımsız konuda , oyuncularda. O kadar iğrenci yok diğer bölümlerde. Bazı bölümler süper kafa patlatıyorr aaa olur mu olur yani teknoloji böyle giderse diyorsun.

Mune yapmaz öyle şeyler. Saygı çerçevesinde gülüşmelere bişi demez.
Canım mune. Ben de diyorum niye tanımadan sevdim bu kadar valla atılacağımızıda hep Judy_K aklıma soktu yoksa ben diyorum atılmayız diye

kızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri

dipnot: afedersiniz ama adamın artık ...'e kadar öğrendim.
Direk söyliyince hepimiz aşık olcaz falan zannediyo heralde

Her bölüm birbirinden bağımsız konuda , oyuncularda. O kadar iğrenci yok diğer bölümlerde. Bazı bölümler süper kafa patlatıyorr aaa olur mu olur yani teknoloji böyle giderse diyorsun.
İyi o zaman izlerim. Şu aralar psikolojim çok değişken olduğundan daha çok komik filmler izliyorum. O kadar çok güzel psikoloji, gerilim, filmler çıktı ki bakmıyorum etkilenirim diye

İyi o zaman izlerim. Şu aralar psikolojim çok değişken olduğundan daha çok komik filmler izliyorum. O kadar çok güzel psikoloji, gerilim, filmler çıktı ki bakmıyorum etkilenirim diye
Lucifer izle o zaman ve working mom .

Ben birini tanıyordum. Aynı sizin gibiydi. Sınıf arkadaşımdı.Ama o zamanlar ergendik. Justin Bieber’e aşıktı. En ünlü zamanlarıydı.Selena’yı aşırı kıskanırdı. “Ben varken ve ona bu kadar aşıkken Selena’yı nasıl sever anlamıyorum” derdi. Justin tvitlerini filan beğenmişti, bilmiyorum napıp edip Justin’in konserine en ön sırayı ayarlamıştı. Geldiği otelde sabah erkenden gidip onu beklemişti. Hatta konser olduğu gün ben okulda değildim, herkes acaba bende mi gizli bir Justin fanıyım diye kuşkulanmışAma sonra Justin pis işlere kalkışınca onun için uğraşmaktan vazgeçti.

Ünlüyle sevgili olmayı başarmış bir kaç kişi duydum. Hatta geçenlerde tesadüfen internetde birini prensle çıktığını yazmış.Ama nerenin prensi onu söylememiş, galiba küçük bir ülkenin prensi. Ama oluyor.

Yaaa acaba Engin Akyürek mi?Seren Serengil bir keresinde ona hayranlık duyduğunu ama duyduğuna göre asosyal bir insan evde vakit geçirmeyi sevdiğini söylemişti. Magazinsel bir tipte değil.

Eğer bir oyuncuysa, film/dizi setinin nerde olduğunu öğrenip gidebilirsiniz

Ehhehe oyle ana olmak kolay değil

Gitme kız biyere buranın geyiği çok tatlı
Şaka yaptım kadınlar kocalarının tehdit ediyo ya boşarım seni diue öyle düşün ama keşke şu arkadaşta banlanmasaydı o yakışıklı erkek iyi buluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…