Deme öyle bak kaçarım seni de burda bi başına bırakırımİçime doğuyor
Valla hep yabancı hiç birini tanımıyorumKimler girdi listeye merak ettim
Her bölüm birbirinden bağımsız konuda , oyuncularda. O kadar iğrenci yok diğer bölümlerde. Bazı bölümler süper kafa patlatıyorr aaa olur mu olur yani teknoloji böyle giderse diyorsun.Ben ilk bölümünden sonra bıraktım. Hep öyle gidiyor sandım. Daha öyle iğrençlik olmadı mı?
Izledim mükemmel digame of thrones izle :)
Mune yapmaz öyle şeyler. Saygı çerçevesinde gülüşmelere bişi demez.Aa konu taşınmışdemekki konuya el atmışlar ve suan kesin mune yorumları okuyor ve birazdan bizi şutlayacak
Canım mune. Ben de diyorum niye tanımadan sevdim bu kadarMune yapmaz öyle şeyler. Saygı çerçevesinde gülüşmelere bişi demez.
Direk söyliyince hepimiz aşık olcaz falan zannediyo heraldekızlar kim olduğunu direkt olarak yazmak istemiyorum. ama ipucu verirsem eğer.
düztaban kendileri
dipnot: afedersiniz ama adamın artık ...'e kadar öğrendim.
Seni bulurumDeme öyle bak kaçarım seni de burda bi başına bırakırım
İyi o zaman izlerim.Her bölüm birbirinden bağımsız konuda , oyuncularda. O kadar iğrenci yok diğer bölümlerde. Bazı bölümler süper kafa patlatıyorr aaa olur mu olur yani teknoloji böyle giderse diyorsun.
Ben Colinden sonra eccük tırstımCanım mune. Ben de diyorum niye tanımadan sevdim bu kadar ❤valla atılacağımızıda hep Judy_K aklıma soktu yoksa ben diyorum atılmayız diye
Lucifer izle o zaman ve working mom .İyi o zaman izlerim.Şu aralar psikolojim çok değişken olduğundan daha çok komik filmler izliyorum. O kadar çok güzel psikoloji, gerilim, filmler çıktı ki bakmıyorum etkilenirim diye
Verirdim. Neyse konumuz bu değil dimi ?Nesi haklı yahu adama kötü bir şey demedim konu sahibini tiye aldım. Michael jackson desem aynı tepkiyi verir miydiniz
Gel bul bebeğim bekliyorumSeni bulurumbulurum seniii
Yaaa acaba Engin Akyürek mi?öncelikle böyle ciddi bir şekilde ve dikkate alarak cevap verdiğiniz tşk ederim.
işin şakasını geçersek. öyle böyle değil adamdan çok etkilendim. şu sıra sevgilisinin olmaması, hayatına zaten çok fazla insan sokmaması, instagramdan takip ettiğim kadarı ile genelde evde vakit geçirmesi, hala 2011 yılında oturduğu evde oturuyor oluşu, hayranlarına verdiği değeri birebir görmem vb. gibi gayet mütevazi halleri de aslında onunla tanışmak için beni kışkırttı.
elbette ben de biliyorum bunun çok aklı başında bir düşünce olmadığını, kendimi kaybedip yollarına düşecek durumda da değilim.
merak ettiğim asıl konu, var mı böyle bir ünlüden etkilenip yollara koyulan, varsa yaşadıklarını anlatır diye düşünerek konuyu açtım.
Gitme kız biyere buranın geyiği çok tatlıGel bul bebeğim bekliyorum
Bisküvi atıştırdım. Mutfak 2kat aşşağıda. Allah korusun bu sersemlikle tepetaklak olurum kesin. Aç uyuyim daha iyigece mide kazınması nedir yawrım yaa. İnşallah Bi alayım da kucağıma sorcam ben ona
Şaka yaptımGitme kız biyere buranın geyiği çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?