Şaka yaptımkadınlar kocalarının tehdit ediyo ya boşarım seni diue öyle düşün ama keşke şu arkadaşta banlanmasaydı o yakışıklı erkek iyi buluyordu
Aynen canım ben de ondan sardım buraya ya. Konu sahibi gıcık ama konu tatlıAma var yaaa konu sahibi, ALLAH senden razı olsunSıkılmıştım burda olumsuz konulardan. Sürekli şiddetten, aldatılmadan bahsediliyor. Bu konu troll mu değil mi bilmiyorum, öylesine anlık birazda olsa eğlendim. Sonuçta karantınadayız, insan eğlenmek iyi şeyler duymak istiyor.İyi geldi
Ya bugunlerde oruç değilim ya ondan bu rahatlık sanırımSenin Ramazan gitti gidiyor bak
Outlander izle ozaman o da çok güzelIzledim mükemmel di
Hahahaha ben de Gökhan özen e resmen aşıktım.bi ajandam var fotoğrafları ile dolu ve hala duruyor.Kasetlerini alır sabaha kadar dinlerdim. Jet ski olayından ve evlendikten sonra aşkım bitti. Bir de herkes biliyor nasıl sevdiğimi. Hala söylerler.Valla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş.Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım ama fazla sürmedi aşkım tabi şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum
Nereye taşımıslar neredeydi ki ben rastgele herseye giriyorumAa konu taşınmışdemekki konuya el atmışlar ve suan kesin mune yorumları okuyor ve birazdan bizi şutlayacak
Ben lise de fizik ogretmenime asıktımValla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş.Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım ama fazla sürmedi aşkım tabi şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum
Yok ya o kadarda değilHahahaha ben de Gökhan özen e resmen aşıktım.bi ajandam var fotoğrafları ile dolu ve hala duruyor.Kasetlerini alır sabaha kadar dinlerdim. Jet ski olayından ve evlendikten sonra aşkım bitti. Bir de herkes biliyor nasıl sevdiğimi. Hala söylerler.
Hahah bak öğrrtmenlerimle çok hayal kurmuşumdurBen lise de fizik ogretmenime asıktımhala görüşürüz ben ögretmen oldum, eşini de çok severim onlar da beni çok severler ☺ hiç bir zaman soylemedim size aşıktım diye utanırım yaa
Bdv ye açılmıştı aslında konu, şimdi ilişkiler hayatın içindene taşınmışNereye taşımıslar neredeydi ki ben rastgele herseye giriyorum
Ben de sadece Şükrü Özyıldıza aşıktım. Ergenken kimseye aşık olmadımValla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş.Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım ama fazla sürmedi aşkım tabi şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum
Nedense Ramazanda bulur zaten böyle konular hep biziYa bugunlerde oruç değilim ya ondan bu rahatlık sanırımayrıca giderse sen onu da bulursun
Evet ben de şuan aşığım kimseye sarmak istemiyorum yoldan çıkarmayın beniBen de sadece Şükrü Özyıldıza aşıktım. Ergenken kimseye aşık olmadımama babama hayranlığımdanmıdır nedir Şükrüyü babamın gençliyine çok benzetiyorum onun için bayılıyordum ona. Hala da çok severim ama aşk gibi değil. Kocamcım var ❤
Hep bu şeytanNedense Ramazanda bulur zaten böyle konular hep bizi
Valla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş.Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım ama fazla sürmedi aşkım tabi şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum
Benim isim hafızam yok ya.. barış kılıçı googleladım sevdiğim aktörmüş. Zevkini beğendimValla burda gördüğüm kadarıyla vaktiyle herkes birden çok kişiye aşık olmuş.Ben sadece ortaokulda gökhan özene aşıktım tabi o zaman instagram falan yok. Kartlar oluyodu kırtasiyelerde satılırdı. Onun resimlerini alırdım ama fazla sürmedi aşkım tabi şimdiler de barış kılıcı sadece beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?