ünlü birine aşık olmak?

Benim isim hafızam yok ya.. barış kılıçı googleladım sevdiğim aktörmüş. Zevkini beğendim
Olgun erkeklerden daima hoşlanmışımdır ama gerçek hayatta hiç öyle yakışıklı olgun bi erkeğe rastlamadım maalesef

AA resmen ortalığı kızıştırıyor valla MirAy92 cim eskidendi şimdi tipini bile hayal meyal hatrlıyorum hem ne o öyle kaslı kaslı kollar falan
Ablam olur kendisi. Ergenken çok hayrandı Gökhan Özene. Fotolar şarkılar klipler. Şimdi kalmadı ama ergenlik dönemlerimiz aklıma geldi

Anladığım kadarıyla bekarsın
Olur oluuurr neden olmasıınnn
Oho yakışıklı olgun bulana kadar gerçi olgun sayılır 8 yaş byük benden ama bi barış kılıç değil tabi

allahım sen affet

Oho yakışıklı olgun bulana kadar gerçi olgun sayılır 8 yaş byük benden ama bi barış kılıç değil tabi
Woow 8 iyi. Fazlası olamazdı tip önemli değil inanki. Benim en büyük takıntım boydu. Kocam benle aynı boyda. 1.68.. ama çok sevdim bakmadım hiçbir kritere. Senin de öyle olcak inşallah en önemlisi pişman olmamak. İyiki demek

Ay inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şey öyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz

Abooowww kız cıbıldak cıbıldak adamları koymayın buraya büyük boy hemde heyecandan telefonu düşürüyordum
Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…