AA resmen ortalığı kızıştırıyor
Olgun erkeklerden daima hoşlanmışımdır ama gerçek hayatta hiç öyle yakışıklı olgun bi erkeğe rastlamadım maalesefBenim isim hafızam yok ya.. barış kılıçı googleladım sevdiğim aktörmüş. Zevkini beğendim
Kime kimeeeeeEvet ben de şuan aşığım kimseye sarmak istemiyorum yoldan çıkarmayın beni
Ablam olur kendisi.AA resmen ortalığı kızıştırıyorvalla MirAy92 cim eskidendi şimdi tipini bile hayal meyal hatrlıyorum hem ne o öyle kaslı kaslı kollar falan
Anladığım kadarıyla bekarsınOlgun erkeklerden daima hoşlanmışımdır ama gerçek hayatta hiç öyle yakışıklı olgun bi erkeğe rastlamadım maalesef
Oho yakışıklı olgun bulana kadarAnladığım kadarıyla bekarsın
Olur oluuurr neden olmasıınnn
Woow 8 iyi. Fazlası olamazdıOho yakışıklı olgun bulana kadargerçi olgun sayılır 8 yaş byük benden ama bi barış kılıç değil tabi
Abooowww kız cıbıldak cıbıldak adamları koymayın buraya büyük boy hemde
Haha ben de cok beğeniyodum evet. O zamanlar tabi en yağuşuklu oyduAA resmen ortalığı kızıştırıyorvalla MirAy92 cim eskidendi şimdi tipini bile hayal meyal hatrlıyorum hem ne o öyle kaslı kaslı kollar falan
Ay inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şeyWoow 8 iyi. Fazlası olamazdıtip önemli değil inanki. Benim en büyük takıntım boydu. Kocam benle aynı boyda. 1.68.. ama çok sevdim bakmadım hiçbir kritere. Senin de öyle olcak inşallah en önemlisi pişman olmamak. İyiki demek
Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedimAbooowww kız cıbıldak cıbıldak adamları koymayın buraya büyük boy hemdeheyecandan telefonu düşürüyordum
Nerde o bol yakışıklılar nerde yok yokHaha ben de cok beğeniyodum evet. O zamanlar tabi en yağuşuklu oyduşimdi ohooo bol bol
Murat bozda ıyide bi klibi vardı eskiden bildiğin sevişiyodu kızlarla ıyk o zmaan çokmiğrenmiştimJudy_K sen de hemencecik beni soylemişsin unuttunmu Murat Bozlu gunleri?))))
Nerde o bol yakışıklılar nerde yok yok
Murat bozda ıyide bi klibi vardı eskiden bildiğin sevişiyodu kızlarla ıyk o zmaan çokmiğrenmiştim
Buldum buldumbizden geçti canım sen bulursun artıkın)))
Çok anlık bişeydi be seninki kadar değildi. İlk klipinde sevmiştim. Sonra meşşurlaşınca bıraktım beni biliyosun çok meşşura gelemiyorumJudy_K sen de hemencecik beni soylemişsin unuttunmu Murat Bozlu gunleri?))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?