Şükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işteŞükrü kim
Yaaaaa hayirrr oooo noooŞükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işte
Allahım yerle yeksan oldu resmenYaaaaa hayirrr oooo nooo
Benim ooo benimmm
Surda bilmeyen yok ona olan şeyimi
Hem onun sevgilisi var
Valla hiç tanımam aktör falan ama şimdi öğrenirim kimmişŞükrü özyıldız canım türk aktör var ya hani meşhur. O işte
Cok aşırı fotojenik değil ama dizilerde daha tatlıAllahım yerle yeksan oldu resmenbide ben bakayım kimmiş bu şanslı kişi
Yo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerdenCok aşırı fotojenik değil ama dizilerde daha tatlı
Ofgg aman gidiyom ben moralim yamuldu
Niye iki kere yakışıklı demişim kiYo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerden
Hoşlanmadığın belli oldu)))Yo yakışıklı ama olgun durmuyo genç duruyo yakışıklıda Allah var ama ben hoşlanmam o tiplerden
Sen şimdi bizi mi ispitliyon?)))Benim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret
Konu sahibi amacına ulaştı canım konuyu açıp sırra kadem bastı. Biz de ünlülerden yürüdük gittik işte))Benim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret
Hayret ediyorum sadeceSen şimdi bizi mi ispitliyon?)))
Aşk olsun niye böyle yaptın şimdiBenim kac arkadaşım geyikten ban yedi ama burdaki geyik ten kimse gitmedi daha hayret
Konu sahibi de ayrı enteresan ..Konu sahibi amacına ulaştı canım konuyu açıp sırra kadem bastı. Biz de ünlülerden yürüdük gittik işte))
Vasiyetimdir a dostlar. Olur da banlanırsam banlanmamdanHayret ediyorum sadeceHer an bişeyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?